Şimdi Ara

Ton farkı var mı yokmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu andaki Vito aracımız büyük geldiğinden bir 5008 ile takas etmek istiyorum. Aracın sahibiyle konuştum otobanda giderken sağ taraf bariyerlere sürttü servisten 2 kapı değiştirildi diyor. Sizin de bir fikrinizi almak istedim. Sizce sağ iki kapıda ton farkı var mı yoksa ışıktan mı öyle görünüyor ? Sigortacı bir arkadaşımız varsa şasi numarasını isteyip versem sorgulama yapar mı ?

Ton farkı var mı yokmu ?
     Ton farkı var mı yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdi mert -- 5 Mart 2014; 3:46:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdi mert

Şu andaki Vito aracımız büyük geldiğinden bir 5008 ile takas etmek istiyorum. Aracın sahibiyle konuştum otobanda giderken sağ taraf bariyerlere sürttü servisten 2 kapı değiştirildi diyor. Sizin de bir fikrinizi almak istedim. Sizce sağ iki kapıda ton farkı var mı yoksa ışıktan mı öyle görünüyor ? Sigortacı bir arkadaşımız varsa şasi numarasını isteyip versem sorgulama yapar mı ?

Ton farkı var mı yokmu ?
     Ton farkı var mı yokmu ?

Ton farkı illaha olur.
    Kendi aracımın tamponunu boyatmak istedim. Tam olarak 5 farklı yerde boya yaptırdım (boya yaptırmaktan kasıt, boyayı hazırlatma, sıvı halini). hiç birisi tutmadı. Arabanın kendi boyası PPG marka. En son İç anadolu bölge bayiine yaptırdım, hatta denemek için kapının bir kısmına boyayı attık, renk farkı yok falan fıstık derken tampona boyayı atınca sırıttı abi güneşte.
    Velakin olur o kadar. beyaz arabada o kadar sırıtmaz. diğer parçalara güzel pasta cila çekersiniz dahada kaybolur fark.
    Ek olarak beyaz rengin ton farkını fotoğraftan anlamak için güneşte net bir şekilde çok uygun bir açıdan çekilmesi lazım

• Adamla takas konusunda anlaştık eğer problem çıkmazsa gidip alacam. Ama bu kapılar değiştirildi demesi canımı sıktı biraz.
  • Fotografta belli olmaz ayni aci ayni isik ve yuksek cozunurluk te ( studyo ortaminda ) belki
    En iyisi gun isiginda Arabayi bos bir yere cekip bakmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.