Şimdi Ara

TOMTOM YENİ VER.8XX TURKIYE HARİTASI EKSILER ARTILAR GUNCEL !!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
77.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizde mail attık bugün bakalım ne cevap gelicek
    Fos çıktı.

"Note to editors:
    From mid August, the TomTom website with extensive information about our products and services will be available in Turkish."
    Haberin son satırından alıntıdır....

şu an itibariyle sağ bölümden ülke seçiminden Türkiye yi seçip türkçe olark kullanabiliyorsunuz.
    Henuz harita mevcut değil.Ancak türkçleşetirme işlemleri de devam ediyor diye bir not var.
    Bakalım Türkiye haritası n zaman konacak sayfaya an ve an takiptekim merak etmeyin...

http://www.tomtom.com/index.php

• EWET HAYIRLI UĞURLU OLSUN
    AMA ADAMLAR NERDE :)
    SİTE %50 TÜRKÇE İYİ BİR İLERLEME TOMTOM ADINA...

Orjinalden alıntı: ubeyde

EWET HAYIRLI UĞURLU OLSUN
    AMA ADAMLAR NERDE :)
    SİTE %50 TÜRKÇE İYİ BİR İLERLEME TOMTOM ADINA...

Merhaba, iyi dileklerinize teşekkür ederim.
    Ancak Tomtom sayfasının Türkçeleştirilmesine ne kadar önem veriyorsak ,keşke kendi yazdıklarımıza da önem verebilsek...

EWET HAYIRLI UĞURLU OLSUN
  • Evet olumlu gelişmeler var ancak türkiye haritasını bir kaç yeni ürünü(xl serisi) ile verecekler gibi görünüyor sanki harita ayrı olarak satılmayacak gibi bir izlenim yarattı bende bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakında?
  • bende hollandada ikamet etmekteyim ve tomtom un turkiye haritasina dort gozle beklemek teyim...
    igo ile turkiye haritasina baktim...eski eastern europe .6.50 den daha detayli idi...
    eastern europe.7.20 (en yenisi)icinde malesef turkiye yok...
    umarim tomtom turkiye icin tek basina bi harita yapar...ve 70% alan ile...
    (bu arada google earth e baktigimda tum turkiye sahil seridi kapi numarasina kadar detayli olmus...(basarsoft )yani ege sahil seridi...
    4 senerdir tomtom kullaniyorum tam alanli turkiye haritasi gelse hic vazgecmiyecegim...
    turkiye ye bi bayii acagi haberine aldigimda havalda uctum...
    hepimize hayirli olsun...

Orjinalden alıntı: erdemkaraman35

Evet olumlu gelişmeler var ancak türkiye haritasını bir kaç yeni ürünü(xl serisi) ile verecekler gibi görünüyor sanki harita ayrı olarak satılmayacak gibi bir izlenim yarattı bende bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakında?

Her ülkede cihaz satan tomtom ayrıca cihazlara uyumlu harita da satmaktadır.Türkiye içinde satacak.
    Ben güney afrikaya giderken tomtom sayfasında harita satın alıp gittim.Sonuçta cihazı oradan almamıştım.
    Sevgiler.
  • Evet arkadaşlar Tomtom harbiden harika iş yapıyor. Avrupa da yaşayan bir yakınımın bana hediye ettiği Tomtom One cihazım var, 1 yıldır şu harita bu harita diye tırmalayıp duruyordum. Nihayet Türkiye haritası yükleyebileceğiz. Benim cihazıma uygun harita satarlarsa tabii :)
  • bugün tomtom istanbul ofisini aradım neval hanımla görüştüm eylül başı haritaların satışa çıkacağı ve ayrıca harita olarakda tüm tomtom modeleri için uygun olarak satışa sunacaklarmış artı arçelik firmasıylada tüm türkiyede tüketiciyle buluşma kolaylığı olacakmış takribi rakip firma larla aynı fiyatlarda olacakmış,haydi hayırlısı

Konuştuğunuzda harita kapsamının artırılması işleminin çok daha hızlandırılması gerektiğini de söylermisiniz. Çünkü bence tomtomun şu an için türkiyede en büyük engeli daha kapsamlı türkiye haritalarının gerekliliği.
  • Tom Tom yetkilisi Neval Hanım'la biraz evvel görüştüm. 5 Eylül itibarı ile tüm Beko, Arçelik, Mediamarkt, Electroworld, Vatan Bilgisayar, Darty mağazalarında ürünler ve haritalar satışa sunulacakmış. Fiyatlar konusunda bilgi yokmuş. Haritalar geniş kapsamlı imiş.
    Eh az kalmış, biraz daha sabır...
  • Merak edenlere datası hakkında bilgi verelim.Firma datayı teleatlas kaynaklı alıyor TR'deki üretici isehttp://www.infotech.com.tr/ ancak sitesinde bazı iddialı ama bilenler için tuhaf cümleler sarf edilmiş.Mesela buradahttp://www.infotech.com.tr/tr/haberler/haber_detay.asp?hid=165

Neyse....elbette yakında bunun kararını alacak ve kullanacak kişiler verecekler.Çünki dünyanın en iyi markaları bile olsa satıldığı ülkeye ait bir şey sunamazsa adı bile geçmez.Bununla beraber Türkiye'de adını bile duymadığınız ama Navigasyon sektöründe ilk 5 içinde olan markalar var Bu tamamen pazara hitap olayıdır.

Kolay gelsin..

• bana hic memnun etmedi detayli bicimi 6.90% gelebilmis..ben saniyorum basarsoft daha detayli...(i-go 8)

cihazindada boyle ise hic almam....

umarim 2 sene zarfinda 100% olur...
  • Az önce gps.navigation arkadaşımızın vermiş olduğu linkteki Turkiye haritası verilerini inceledim ve hak verdim.TomTom eğer bu haritayı kullanacaksa sanırım pazarda malesef kendine yer bulamayacaktır.Haritada 4 büyük kent ve anayollar var.Başarsoftun haritasının yanında esamesi bile okunmaz. Tamam program olarak çok çok iyi ama bu harita ile fazla bir ihtiyaca cevap veremez gibi.

Ancak karşılaştırma yapmak isteyen olursa 2008.7 verilerini

Infotech İçinhttp://www.infotech.com.tr/tr/dokuman/ta_ct017709.pdf
    Başarsoft İçinhttp://www.yolbil.com.tr/basarsoft20087.pdf

Adreslerinden bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 25 Ağustos 2008; 20:39:21 >

• Bu haliyle Teleatlas ın daha epey yol alması gereklidir. Fakat hem Tomtom hemde Mio Firması Teleatlas'ı kullanıyorsa ki öyle. Teleatlasın kısa süre de eksikliklerini tamamlayacağını düşünüyorum. Bunun böyle olmasını temenni de ediyorum. Hiç olmazsa terçih yapma seçeneğimiz olur. Elbette bunu zaman gösterecek. Fakat şu an için kesinlikle Başarsoft haritasını tercih ederim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.