Şimdi Ara

TomTom Via 125 vs Garmin Nuvi 1310

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    TomTom Via 125 ile Garmin Nuvi 1310 arasında kararsız kaldım. İkisinin de fiyatı hemen hemen aynı. TomTom ancak 5". Büyük ekran olduğu için TomTom alasım geliyor fakat Garmin' in dokunmatiği daha iyi ve Başarsoft haritası kullanıyor. TomTom' un haritası nasıl? Ben İstanbul ve Eskişehir' de kullanacağım. Teşekkürler.



  • tavsiyem "next g 525" hem en son yazılım hemde piyasanın en hızlısı
  • İstanbul içinde sorun yaşamazsınız; Eskişehir için bir şey diyemem. Zor bir karar...

    Her iki cihazı da kullandım... Via 125 cihaz olarak 2 adım önde. Pek denk değiller yani. Garmin 1410 tam dengi olabilir TomTom Via 125'in...
  • tomtom ve garmin ikiside navigasyon devi iki şirket ama tomtom pazar payı olarak dünyada rakipsiz. bunlar 1. sınıf navigasyon cihazlarıdır. birde 2. sınıf navigasyon cihazları var çinde ucuz maliyetle üretilen navigasyon cihazları. bu cihazlar mutlaka sorun çıkartırlar, arabanızda durduğundan çok tamir merkezlerinde dururlar. çünkü donanım ve malzeme kalitesi açısından çok zayıftırlar. ömür boyu ücretsiz güncelleme ise hikayedir, zaten aldığınız o tip bir cihazı en fazla 2 sene kullanabilirsiniz, oda şansınız varsa. harita olarakta başarsoftun haritası çok övülüyor tele atlas ise yerden yere vuruluyor. tamam başarsoftun haritası türkiyede çok daha kapsamlı, çok daha fazla kayıtlı poisi var ama tele atlasta son güncellemelerle birlikte baya bir atılım yaptı. tele atlası sadece trabzon ve istanbulda kullandım ve beni buralarda birkez bile yanıltmadı. türkiyedeki tüm bağlantı yolları ( köy yolları dahil) da haritada mevcut. yani tele atlas kötü bir harita değil, en azından benim kullandığım yerlerde beni yanıltmadı. yeni çıkacak güncellemelerle birlikte türkiye haritası çok daha kapsamlı ve iyi olacaktır kanaatindeyim.

    2006 yılından beri navgasyon cihazı kullanmaktayım, navtürkle başlamıştım, igoya daha sonra garmine akabinde de route 66 ya geçtim. harita olarakta ağırlıklı olarak başarsoft kullandım,çinde üretilen 2. sınıf navigasyon cihazlarınıda çok kullandım. son 2 aydır da tomtom via 125 kullanıyorum. yazılım olarak kullandığım en iyi yazılım tomtomun yazılımı, malzeme ve donanım olarakta en iyi cihazda tomtomun cihazı. harita olarakta istanbulda tele atlasın başarsofttan aşağı kalır yanını görmedim, başarsoftun haritasında poilerin çok oluşu tek artısı.

    tavsiyem tomtomdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cssbaycelebi -- 26 Ağustos 2011; 13:06:03 >




  • Güzel tespitler
  • Garmin nüvi 1310 tek geçerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzgrErdgn

    Garmin nüvi 1310 tek geçerim


    Güzel cihaz, 1310, 1410 kullandım; çok zevli navigasyon yapmak. Hemen birşey aklıma geldi, 3D harita modunda POI'ler görünüyor mu? Ben görememiştim de...

    Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.