Arkadaşlar herhangibir gps aygıtı olmadığı sürece bu yazılımı kullanamıyor muyuz acaba?.. Veya nereye kadar kullanabiliriz?..
quote:
Orjinalden alıntı: tcuneytb
Arkadaşlar yukardaki post umda görebileceğiniz gibi harita seçim bölümünde Eastern Europe ve Guam var. Ben durduk yerde Guam ı niye yükledim. Çünkü programın çalışması ve sizden kod istememesi için programı kurduktan sonra harita olmuyor, ilk yükleyeceğiniz harita Guam olmalı. Guam haritasını hafıza kartına attıktan sonra programı çalıştırdığınızda kod filan istemediğini göreceksiniz. Neden böyle diye sormayın ben de aradım taradım yabancı bir formda buldum bu yöntemi. Guamı yükledikten sonra istediğiniz haritayı yükleyebilirsiniz zaten sistem birden fazla harita olunca hangisini kullanayım diye soruyor. Ama bir defa seçmeniz yeterli. Çünkü ilk seçimde haritayı seçince bunu default yapıyım mı diye gelen soruya evet derseniz hep Avrupa haritasını açıyor. Eğer farklı bir harita seçmek isterseniz ayarlarda map seçimi var ordan yapabilirsiniz.
Maalesef benden istedi.
quote:
Orjinalden alıntı: web_tur
merhaba,
1.http://www.rapid share.com/users/3WWU0Z linkinden TomTom_Mobile_v6.01_BiNPDA_S60v3.rar ı indirin 2. mmc klasörü içindekini, hafıza kartının root una koyun 3. crack folder ındaki sis i çalıştırın. program çalışacaktır ama harita yok. 4.http://****.com/users/GN2XQL adresinden 608_Eastern_Europe-Map.part1.rar ve bunun 2. parçasını indirin. 5. bunun içinden çıkan klasörüde hafıza kartının root una koyun.
ve s60 v3 telefonlarda çalışsın.
Beni şaşırtan şey bu kadarcık bir bilgiye ulaşmam günlerimi aldı.
Heycanla yükledim fakat Nokia E65 de sertifika geçersiz diye bişi verdi... sis dosyasını çalıştırdığımda
Sertifika kontrolu kısmı varmış telefonda iptal ettim yüklendi, çok güzel. Benim ilk gps deneyimim oldu başka yola sapsam bile hemen altarnatif rota çizip illa götürüyor. Hatta inadına terse gittim. Bana mümkünse uygun bir yerden geri dönün dedi koptum gülmekten... Bunun gelişmişleride varmı acaba daha ne olur bilemiyorum.. Bu programın aynısından Nokia 6600 için olanı varmı acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme