Şimdi Ara

Tomtom Navigasyon Cihazları (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
946
Cevap
10
Favori
157.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: escaba

    Yaklaşık 4 yıldır hiçbir sorun yaşamadan kullandığım ömür boyu harita güncellemesi olan tomtom start 20 navigasyon cihazımın vantuzu bozuldu, nereye baksam bulamadım, aşağıda verdiğim linkte resmi mevcut, elinde olupta satmak isteyen olursa talibim. İyi forumlar.


    VANTUZUN RESMİ
    aynı model MyDrive Connect yazılımında cihaza bağlandığımda harita güncellemesi süresi doldu yazıyor yani paralı güncelliyor.
  • Elimde TomTom start 52 modeli var. Anlık trafik bilgisi yok mu bu modelde? Bilen birisi cevaplarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir aradan sonra selamlar. Zamanında Tomtom Go 500 navigasyon cihazını almıştım. Bir yere kadar kullanmıştım ancak sanırım 3 - 4 yıldır kullanmıyordum. En son güncellemelerin birinde MicroSD karta ihtiyaç duymaya başlamıştı artık. Bende bir ara alırım diyerek kullanmayı unutmuştum neredeyse.

    Dün gittim 32 GB MicroSD kart aldım, TomTom MyDrive uygulamasını bilgisayara yükledim ve güncelleme yapmak istedim. Fakat programın eski halinde bize ayrıca soruyordu "microsd karta yükleyeyim mi?" diye. Şimdi o seçenek kalkmış. Kafasına göre (öncelik cihazın 8 GB'lık dahili hafızası olmak üzere) atıyor.

    Evet en güncel Avrupa haritasını yükledi ama bu seferde 3B binalar da gitti. 4 yıldır konuya kimse giriş yapmamış. Yine de yeni TomTom MyDrive uygulamasını kuran ve güncelleme yapan birine denk gelirim herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi bir şekilde "Bellek Kartı"na attı haritayı. Ben bir seçim yapmadım, seçenek çıkartmadı. Sanırım kart takılıysa önceliği bellek kartına verir hale getirmişler.

    Avrupa + Doğu Avrupa ve Türkiye Binaları şeklinde yükledim. En güncel harita sürümü v11.10 imiş. Elektrikli araçlar için şarj noktaları da gösteren bir pakette gelmiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Via 135 cihazını bugün itibariyle babam için güncelledim, Avrupa haritası aktif diyor, Türkiye için lisans sürümü dolmuş

    Haritaları güncellediğinde ise gprs uydu bağlantısını yapmıyor böyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar, konuyu hortlattık

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.