Şimdi Ara

Tomtom Navigasyon Cihazları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
10
Favori
159.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HOCAM MERHABA. BEN ÇARŞAMBA GÜNÜ TEKNOSADAN TOMTOM GO 1005 NAVİGASYON CİHAZI ALDIM. GÜNCELLEMEK İÇİN MY DRİVEYE GİRDİM İKİ SEÇENEK OLUYOR BİRİ AVRUPA DİĞERİ TÜRKİYE ANCAK TÜRKİYE HARİTASININ KODU V900 YANİ 2012 NİN SON ZAMANINDA ÇIKAN HARİTA. BEN BU HARİTAYI VE AVRUPA HARİTASINI YÜKLESİN DEDİM HAFIZA YETMEDİ SADECE TÜRKİYE HARİTASINI YÜKLEYİNCEDE EN GÜNCEL HARİTA YÜKLENMİYORDU ONU DA SİLDİM KISMİ AVRUPA HARİTASINI YÜKLEDİM 6. BÖLGE OLANI YANİ TÜRKİYENİNDE İÇİNDE OLDUĞU. BENİM SORUM SADECE TÜRKİYE HARİTASI OLSUN İSTİYORUM CİHAZIMDA AMA EN GÜNCEL OLANI BUNU NASIL SAĞLARIM? İKİNCİSİ HIZ KAMERA SİSTEMİ TOMTOMDA ÇALIŞMIYOR MU BURSADAN ANTALYAYA HİÇ KAMERA YOK DİYOR Kİ PES DEDİM BİR SÜRÜ VAR BU KONU İLE İLGİLİ BİLGİNİZİ TALEP EDİYORUM. SON OLARAK DA HARİTA GÜNCELLEME AKTİVİTE ETMEK İÇİN TOMTOM MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAMAMIZ GEREKİYOR MU? AYRICA SESLİ ARAMA PASİF CİHAZDA HOCAK BİRAZ ÇOK SORDUK AMA CEVAPLARSINIZ İNŞ SAYGILAR

• evilhuman kullanıcısına yanıt
    Bende kullanıyorum ve 1 yılda 4 defa ücretsiz güncelleme veriyor ve bunu ömürboyu süreceği belirtiliyor. Ben Via 135 Tek geçerim şaşmayın GPS hızı çok iyi
  • Arkadaşlar bilgisayarıma format attıktan sonra navigasyonumu görmez oldu. USB kabloyu taktığımda aygıt tanınmadı sesi geliyor. sorun ne olabilir?
    İşletim sistemi: win7
    cihaz: tomtom via 135
  • beyler aracı yeni aldım güncelleme işi felan nasıl oluyor 2012 megane 3 coupe. birde bu live olayı felan ne oluyor
  • Selamlar,
    Via serisi daha üst bir seridir. 6" zorunluluk değilse bu yönde değerlendirme yapmak yerinde olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Bende Geçen haftasonu Tomtom via 130 ile aranzıa katıldım.Aslında Garmin alacaktım ama istediğim modeli bulmadım ve aldığım mağazadaki arkadaş çok ilgilendiği için bu marka ve modeli aldım. 2 sorun vardı yaptığım yolculuk boyunca. Haritayı güncellememe rağmen İstanbul Halkalı batışehir sitesi arka yolları haritada gözükmüyordu,birde avcılarda gideceğim bir adreste beni yan yola atması gerekirken düz gösterdi ve çok ilerden dönmek zorunda kaldım.Genel olarak performansından memnun kaldım. 8 yıldır yurtdışında olmama ve yeni yolları bilmememe rağmen istediğim heryere gidebildim.Bir de aleti cama monte ettikten sonra kendimin göreceği şekilde ayarlayamadım. Çok da uğraşamadım.Yoldayken takmaya çalıştığım için durup uğraşamadım çünkü. Bunu camda ayarlamak için ayrı bir aparat mı gerekli bunun için yoksa görünür hale ben mi getiremedim.Teşekkürler.
  • via 135 cihazımdaki bazı problemler için müşteri hizmetlerini aradım adamlar cihazı yenisiyle değiştirelim dediler
    benim için sürpriz oldu çünkü aramadan önce en yakın servisi öğrenirim diye düşünüyordum
    biz türkler olarak böyle hızlı ve kökten çözümlere alışkın değiliz :)
    demek ki kaliteden şaşmamak lazım.
  • kubimary K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihazınız;

TomTom Harita Hata Eksiklikleri bildirimleri için TomTom Üyelik bilgilerinizle giriş yaparak bildirimde bulunabileceğiniz bir hizmeti var. TomTom MapShare Tools

Düz yolda yan yollara atlamalar, Dönel kavşaklarda kısa bir süre anayolda görünmeniz her cihazda yaşanan durumlardır. GPS Sinyal kalitesi ile alakalı bir durumdur. Özellikle bulutlu havalarda görülür, aracınızın camı Atermikse yine sıkça yaşarsınız. Cihazı uygun yere montaj yaparak sorunu çözebilirsiniz.
    Cihaz için uygun yer görüşünüzü etkilemeyecek şekilde, ön cam alt orta-sol veya sağ köşelerdir. Kullanım klavuzunda yazar zaten. Piyasada satılan diskler var, o disklerden alıp konsola yapıştırıp cihazınızı tam göz seviyesine montaj yapabilirsiniz (ben öyle kullanıyorum) ya da TomTom sitesinde de satılan havalandırma montaj aparatları var; alıp kullanabilirsiniz.

Keyifli navigasyonlar

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • StaticTr S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Sayın StaticTr tomtom yeni nesil go serisi cihazlardan bir haber var mı acaba? Tomtom canlı servislerin başlama durumu nedir? Tomtom cephesinde sessizlik hakim bu aralar. Saygılar..
  • Tomtom'un yeni go serisi cihazları piyasaya çıkmış. Hayırlısı bakalım. İzleyip kullanıcı yorumlarını bekleyeceğiz.
  • Tomtom'un haritaları hangi aylar da çıkıyor ? teknosada satılan start modellerinde 4 yıl ücretsiz güncelleme var diyorlar ama müşteri hizmetleri bile tam bir cevap veremedi, bilgisi olan var mı ?
  • escaba kullanıcısına yanıt
    Yılda 4 güncelleme alırsınız; gecikmez asla. İlkbahar-Yaz-Sonbahar-Kış güncellemeleri. Bu konunun önceki sayfalarını tararsanız güncellemeleri ilan ediyorum zaten.
    Sonbahar haritası yayımlanmak üzerdir yakında.

Start serisine yönelmeyin; Burada yeni cihazları, yeni yazılımları Türkiye için açıklandı.

Saygılar
  • Daha önceki mesajlarınızı gördüm zaten, yeni haritalar çıktıkca paylaşmışsınız Korhan hocam ;) harita çıkışlarının kesin tarihi var mı acaba ( hangi ayın, hangi günleri gibi..) diye merak etmiştim, verdiğiniz linkteki cihazlar güzel ama fiyatları da güzelmiş :) ben şahsen o kadar yüksek maliyetli bir navigasyon düşünmüyorum,igo primo kullandım beğenmedim, bana göre iphone da kullandığım yandex navigasyon ( arama yapmak,sunduğu güzergah,tekrar rota planlaması vb.) daha kullanışlı ama dediğim gibi bu görecili bir kavramdır, benim için yandex daha iyi, şu sıralar baktığım navigasyonlar içinde de arayüz olarak hoşuma giden tomtom ve garmin var ama garmin navteq harita kullanmasaydı ben de bu konuya yorum yapmazdım :) via 125 almayı düşünüyorum,2-3 yıl kullanırım sonra harita güncelleme ücreti yüksek gelirse atarım herhalde :)
  • ankaralı olanlar bilir. 5 ay önce "1071 malazgirt bulvarı" açıldı. şehir için önemli bir yerde ve sık kullanılan bir yol. düzenli olarak aletin güncelleştirmelerini yapmama rağmen, 5 ay geçmiş olmasına rağmen ol alette gözükmüyor. gide gele öğrendik yolu ama bu seferde aletin bir anlamı kalmıyor. tomtom yetkililerini arayıp, ülke gündeminde de yer etmiş bir yolun güncelleştirmelere eklenmesi için haber mi vermemiz gerekiyor?
  • Selamlar yeni nesil Tomtom go serisi teknoloji marketlerine gelmiş durumda...Bunlardan bir tane ben de almak istiyorum ama kafam biraz karıştı.Fiyat farkı olmasına rağmen go 50 ve go 500 arasındaki farkı anlayamadım.Sonuçta ikisi de 5 inçlik ama özelliklerde de farklılık göremedim.Bu seri hakkında bilgisi olan var mı.Hangi cihazı almalıyım.Almışken iyisini almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler...
  • cagl.ar.u C kullanıcısına yanıt
    Forumda bu konu belirtiliyordu, bakarsanız daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Tomtom'un map share durumu var, aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

tomtom map share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escaba -- 31 Temmuz 2014; 12:05:29 >
  • eternityaday E kullanıcısına yanıt
    Ben kendi sitesinden baktığımda bazı farklılıklar var gibi görünüyor,ordan incelemediyseniz bakmanızı öneririm.

BAKINIZ
  • Yarın TomTom Go 600 almayı düşünüyorum. Ama bir türlü bulamadım Ankara'da. İnternetten sipariş vereyim dedim, hemen hemen tüm sitelerde "Kargo'ya veriliş süresi 5 gün" yazıyor.

Bulabileceğim bir yer var mıdır Ankara'da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 31 Temmuz 2014; 14:37:53 >
  • Hiçbir yerde GO 600 bulamadığım için, yarım saat önce Vatan Bilgisayar'dan GO 500 satın aldım. Tek farkı malum ekran 1" daha küçük..

Açılır açılmaz cep telefonu ile bağlantı kurdum, canlı trafik bilgisi hayret verici derecede doğru çalışıyor, bu kadar iyi çalışabileceğini düşünmemiştim açıkçası..

Yarın Antalya - Belek'e geçiyorum, dönüşte Isparta'ya uğrayacağım 2 günlüğüne sonra tekrar Ankara'ya geçeceğim. Dönünce ya da otelde geri bildirim yaparım arkadaşlar..

İlk izlenimim oldukça olumlu..

sorularınızı alabilirim..

EDIT: bu arada My TOMTOM'u indirdim, 3 adet güncelleme var diyor. Yüklüyorum onları şu anda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 1 Ağustos 2014; 21:00:20 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.