Şimdi Ara

tomb raiderde geçilemeyen bölüm :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tomb raider leneg de hani 3 tane kutuyu tahtarevandan fırlatarak gerekli yerlere dizip bi kapıyı açıyorsunuz
    işte ben bunları yaptım kapıdan diriyorum böle ayağım altındaki zemin kayıyor ve üst tarafta bıçaklar gezinmeye başlıyor sanırım bu bıçakların arasından süzülmek gerek ve ben belkide 200 kere denedim ama beceremedim :)

hani acemide değilizki ,tüm prince oyunlarını bitirmişizi zorlanmadan

ama tomb raider ilk defa oynuyorum , bunun bi püf noktasımı var arkidişler silecem bi haftada indirdiğim oyunu
    işte meşhur geçitimiz

tomb raiderde geçilemeyen bölüm :)

işte bu kapıdan girip karşıya geçemedim ammada beceriksizim yaw

lütfen yardım edene duacı olucam

• Orayı geçerken basman gereken tuşların işareti çıkmıyormu? Dikket et işaret çıkınca(sesde geliyor) yukarı işareti yukarı sağ işaret sağ gibi sadece işaret çıktığında gerekli tuşa bas(deneme yanılmayla bulursun) Lara kendi geçecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geppettous

Orayı geçerken basman gereken tuşların işareti çıkmıyormu? Dikket et işaret çıkınca(sesde geliyor) yukarı işareti yukarı sağ işaret sağ gibi sadece işaret çıktığında gerekli tuşa bas(deneme yanılmayla bulursun) Lara kendi geçecek.

sağol kardeş ya

ben hep ileri basıyordum

bunalıma gircektim artık

bi deneyeyim
  • alşlah tuttuğunu altın etsin

allah ne muradın varsa versin

sadece 2 tuşa basılıp geçilen yer için 2 gündür uğraşıyomuşum (zor olacak diye bi kaidemi var dimi ? )
  • Tomb raider da hep gizlilik gözünün önünde olur ve kolay ama göremessin ve yapamassın çok zevkli bi oyun underworlda tam süper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.