Şimdi Ara

Tomb Raider (16.03.2018)|Alicia Vikander (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
5
Favori
9.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3-4 hafta önce izlemiştim. Film, Angelina Jolie'nin yer aldığı önceki yapımlardan bir tık daha iyi olsa da yine de sıradan ve klişelerde dolu bir yapım. Jolie'nin yer aldıkları gibi Lara Croft karakteri o kadar soğukkanlı ve becerikli değil ki bu iyi bir şey: yapımın gerçekçilikten uzaklaşmasını önlemiş. Tabi ama bunun da sebebi Lara Croft karakterinin henüz gençliğini, toyluğunu; aksiyon ve macera içine girmemiş olması diyebiliriz.

    Ama yine de sinemada izlemeye ve ikinci kez izlemeye değer bir yapım olduğunu söyleyemeyiz. Boş vakti geçirmek için izlenecek bir yapımdan öteye geçmiyor.
  • Filmi beğenmeyenler süper kahraman beklentisine girmiş. Başroldeki kızdan ötürü önyargılıydım ama onuda role oturttum. Lara daha toy zaten bir devam filmi değil. Ben beğendim hergün birbirinden güzel filmler çıkıyormuş gibi şu filme burun kıvırtanları anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7/10

    oldukça güzel olöuş.

    lara croft ın acemeliği güzel olmuş. ayrıca baş rol de alicia ya çok yakışmış. görsellik falan da iyiydi. ben beğendim açıkcası.
  • 6.5-7/10

    Filmi indireli baya olmuştu ama uzun zamandır erteliyordum geçenlerde Rise of the Tomb Raider oynamaya başladım dün akşam da bitirince üstüne filmi izleyip bir de izledikten sonra gömeyim dedim. Öncelikle film beklediğimden güzel çıktı 2013 oyununa güzel benzerlikleri bazı sahneler oyundaymış havası veriyor. Puan olarak 6.5 ile 7 arasındayım yüksek değil ama oyun uyarlaması filmler arasında en iyilerden biri benim için.

    Eksiler
    -Filmin başında çok gereksiz sahneler vardı bunlardan kesilse adadaki aksiyona daha fazla vakit kalırdı diye düşünüyorum
    -Yan karakterler yoktu en azından Jonah, Conrad ve Sam'in olması gerekirdi adları bile geçmedi. Hadi Conrad'in yerine başkası gelmiş ama Jonah'ın olması lazımdı 2.film gelecekse kesin olması lazım.
    -Lara Croft fazla acemiydi. 2013 oyununda yay ve ok bulunca artık aksiyon başlıyor ortalığın anasını ağlatıyordu. Filmde 2-3 tane adamı okla öldürdü o kadar. Lara Croft figüründen çok uzak bir karakter olmuş
    -Alicia Vikander castini ilk günden beri beğenmiyordum ve haklıymışım. Ne fiziksel olarak ne yüz olarak ne duruş olarak Lara Croft değil. Fizikselden kastım sadece göğüs değil Oyunlardaki Lara daha yapılı ve bu kadar zayıf değil. Zaten dövüşmeyi de beceremiyor bir aksiyon sahnesine girerken bu adamı kesin harcar gözüyle bakamıyorsun. Belki devam filmi için -olursa- daha da çalışırsa bu görüşüm değişebilir.

    Artılar
    +Dediğim gibi oyun uyarlaması filmler arasında güzel yeri var güzel uyarlanmış.
    +Hikayede farklılıklar var ama temeli aynı. Zaten direkt kopyası olmayacağını esinleneceğini söylemişlerdi o yüzden bu tarz birkaç farka şikayetim yok.
    +Trinity hikayesi güzel işlenmiş ilk oyunda bu kadar detaylı değildi 2.oyundan da yararlanmışlar. Eğer 2.film hikaye olarak 2.oyunun uyarlaması olacaksa daha güzel bir film ortaya çıkacağını düşünüyorum.
    +Görsellik ve aksiyon da güzeldi. Film 2 saat olmasına ve başlarda gereksiz sahnelere rağmen tempo düşmüyor
    +Bu pek artı mı bilemiyorum ama uyarlanan kaynak olarak Survivor Timeline uyarlanmış olması güzel oldu. Eski oyunlara Classic ve Legend timeline deniyor oradaki Lara Croft artık eski kalıyor. "Baba parası yiyen silikonlu Lara Croft" yerine daha gerçekçi Lara Croft içeren yeni seri uyarlanması güzel bir seçim olmuş. Keşke castte de güzel bir seçim yapsaydılar.


    Ana'nın sonunda Trinity çıkmasıyla filmi güzel bitirdiler oyuna da uygun oldu.
    Richard Croft'un hikayesi keşke oyundaki gibi olsaydı ölümü oyunda çok daha anlamlı.
    Son sahnede tabancayı uzaktan görünce aha klasik tabanca dedim yakına gidince hadi çift tabanca dedim ve Lara da bunlardan 2 tane alıyorum deyip çift tabanca çekince benim gözümde müthiş bir kapanış yaptılar.





  • Catherina Zeta Jones ve Michael Dougles gibi iki efsane oyuncunun kızını bekliyorum ben. Henüz 15 yaşında Carys Zeta Douglas 2-3 yıl sonra umarım kaliteli filmlerde görürüz. Aslında çoktan oyuncu yapmaya çalışmalılardı bence çocuk oyuncularda var sonuçta, belki parladığı film de Tomb Raider olur çocukluk zamanlarından başlayan hikayesiyle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 11 Kasım 2018; 2:41:39 >
  • 2013 de korsanını indirmiştim bu oyunun henüz oynama fırsatım olmadı. kurmayı bile denemedim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.