Şimdi Ara

★ TOM CLANCY'S THE DIVISION|PS4 ANA KONU| ★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.933
Cevap
57
Favori
172.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

e3 ün en iyi 2 oyunundan biri bence

diğeri mgs 5

görsellik almış başını gitmiş detaylar olduça uçuk

çatışmalar biraz daha geliştirilebilir belki

ama o detaylar nedir öyle

Helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 13 Haziran 2013; 21:54:36 >

Orijinalden alıntı: Legardus

öncelikle ellerine sağlık sipahi ne kadar güzel bir oyun olmuş böyle..online da da böyle gruplar kurup kapışabileceğimiz fikri aklıma geldide müthiş olur bu grafiklerde..gerçekten ubisofta çok küfür ettim 2 senedir ama bu oyun tüm fikirlerimi değiştirdi..belkide ac de de şu işi yapsalar önlerinde kimse duramayacak..sanırım yeni nesil denen şeyi anlamaya başladım..uncharted 4 falanda şu grafiklerle gelse şu ayrıntılarla gelse daha ne isterim

Ben teşekkür ederim ağbiciğim ALLAH razı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buarada E3 de yayınlanan TOM CLANCY'S THE DiIVSION vidyosu tamamiyle PS4 OYUN İÇİ GÖRÜNTÜ

Oyunu elime alıp oynayacağım günü dört gözle bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 13 Haziran 2013; 21:59:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Baktım hiçbir yerde cover art yok, kendim yapayım dedim.

http://o1306.hizliresim.com/1b/f/p3t1h.jpg

Adam grafiker,dağılın. Güzel çalışma olmuş,ellerine sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vustic

Anlamadım simdi ben single player degil mi bu oyun? Degilse darma duman olur bu oyun.

Niye darma duman olsun ki? İlk baştan beri online olarak tasarlamışlar bu yüzden sıkıntı olacağını sanmam. Dediklerine göre çok kapsamlı bir matchmaking sistemi içerecekmiş hatta.

İlk soruya nazaran tek başına oynayabileceksin ama illa online olman mı gerekecek offline oynanmıyor mu belli değil. Reklamını online diye yaptıklarına göre heralde zorunlu olacak.

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Anlamadım simdi ben single player degil mi bu oyun? Degilse darma duman olur bu oyun.

Niye darma duman olsun ki? İlk baştan beri online olarak tasarlamışlar bu yüzden sıkıntı olacağını sanmam. Dediklerine göre çok kapsamlı bir matchmaking sistemi içerecekmiş hatta.

İlk soruya nazaran tek başına oynayabileceksin ama illa online olman mı gerekecek offline oynanmıyor mu belli değil. Reklamını online diye yaptıklarına göre heralde zorunlu olacak.

MMO deniliyordu Büyük ihtimal single player olmaz.PS4 sosyal bir cihaz olarak tanıtıldı.Oyunlarda bu doğrultuda olacaktır.

• Ubisoft un YENİ NESİL SEZONU AÇILDI!Alacağım ilk oyun bu ve 2. oyun Destiny!Multiplayer ın dibini bulacaz anlaşılan,yalnız hala daha inanmakta güçlük çektim bu hayvani ayrıntılı grafik oyun içi ya söylenecek tek bir söz var ''Welcome to FUTURE!''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 13 Haziran 2013; 22:53:54 >

Orijinalden alıntı: archVillain

quote:

Her türlü troll var yapacak birşey bulurlar.Peki polis istasyonu basma görevinde öldürdükleri kimdi? Mesela videonun sonunda Orhan roket attı adamlara

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Buarada E3 de yayınlanan TOM CLANCY'S THE DiIVSION vidyosu tamamiyle PS4 OYUN İÇİ GÖRÜNTÜ

/>

Vallahi paylasimlarindan ne ara vakit bulup oyun oynuyorsun dusunmekteyim.Helal olsun sana kardesim.Senin sayende iş temposunda forumu güncel bi sekilde takip ediyoruz.Emegin icin Teşekkürler

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Ubisoft un YENİ NESİL SEZONU AÇILDI!Alacağım ilk oyun bu ve 2. oyun Destiny!Multiplayer ın dibini bulacaz anlaşılan,yalnız hala daha inanmakta güçlük çektim bu hayvani ayrıntılı grafik oyun içi ya söylenecek tek bir söz var ''Welcome to FUTURE!''

PS4 üzerinden demosunu oynamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 13 Haziran 2013; 23:01:12 >

Buarada E3 de yayınlanan TOM CLANCY'S THE DiIVSION vidyosu tamamiyle PS4 OYUN İÇİ GÖRÜNTÜ

Aynen, ALLAHIM nasip etsin o günleri inşALLAH hepimize...
  • quote:

Her türlü troll var yapacak birşey bulurlar.Peki polis istasyonu basma görevinde öldürdükleri kimdi? Mesela videonun sonunda Orhan roket attı adamlara

Sıkıntı olmaz hocam merak etme. Polis istasyonunda öldürdükleri yapay zeka idi. Video sonunda ise gerçek oyuncular ile PVP'ye girdiler. Bu adamların hepsi aynı takımdan neden sonda savaştılar onu bende anlamış değilim.

• oyunu oynayan diğer 2 kişi sahne arkasındamıydı o zaman ?

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

oyunu oynayan diğer 2 kişi sahne arkasındamıydı o zaman ?

Muhtemelen öyle

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

quote:

Vallahi paylasimlarindan ne ara vakit bulup oyun oynuyorsun dusunmekteyim.Helal olsun sana kardesim.Senin sayende iş temposunda forumu güncel bi sekilde takip ediyoruz.Emegin icin Teşekkürler

inan buara hiç oyun oynamıyorum. PS4 dü bekliyorum.

Ben teşekkür ederim ağbiciğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Ubisoft un YENİ NESİL SEZONU AÇILDI!Alacağım ilk oyun bu ve 2. oyun Destiny!Multiplayer ın dibini bulacaz anlaşılan,yalnız hala daha inanmakta güçlük çektim bu hayvani ayrıntılı grafik oyun içi ya söylenecek tek bir söz var ''Welcome to FUTURE!''

PS4 üzerinden demosunu oynamışlar.

Demo gameplay bekliyoruz o zaman en kısa zamanda .PS4 çıkana kadar oyun oynama isteğim tamamen gitti nedense .
    Düzeltme;Heyacandan mesajı yalnış algıladım,E3 konferansında PS4 üzerinden oynandığını biliyoruz ama ayrıca herhangibir vatandaşın E3 fuarından demo videoları koymasını istiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 14 Haziran 2013; 1:08:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

oyunu oynayan diğer 2 kişi sahne arkasındamıydı o zaman ?

Muhtemelen öyle

Bende diyorum konusmalar ne kadar anlamli ve gercekci.

Psn: CanaWAR_
  • Ghost recon advanced warfıghter,dan sonra ilk defa bu kadar bekliyorum ubisot dedinmi TOM CLANCY'S başda gelir

People are born free
    life chained forever NBC
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.