Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
161.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu alıp almama konusunda çok kararsızım, videolardan incelemelerden vs. çok beğendim fakat sorunum şu ki multiplayer oynayacak kimse yok etrafımda çoğunluklu single takılacağım. Evli ve çalışan birisi olarak için saatlerce multiplayera ayıracak vaktim de yok zaten. Burdan forumdan veya oyun içi bulabildiğim insanlarla az buçuk takılırız, çok aktif bir oyuncu olamam bir klanda falan.

Betaya katılan arkadaşların yorumunu almak isterim oyunu çoğunlukla single oynayacak birisi için tavsiye ederler mi? Yoksa 3-4 kişi aktif arkadaş grubuyla mu sadece zevki çıkar bu oyunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercello

Arkadaşlar oyunu alıp almama konusunda çok kararsızım, videolardan incelemelerden vs. çok beğendim fakat sorunum şu ki multiplayer oynayacak kimse yok etrafımda çoğunluklu single takılacağım. Evli ve çalışan birisi olarak için saatlerce multiplayera ayıracak vaktim de yok zaten. Burdan forumdan veya oyun içi bulabildiğim insanlarla az buçuk takılırız, çok aktif bir oyuncu olamam bir klanda falan.

Betaya katılan arkadaşların yorumunu almak isterim oyunu çoğunlukla single oynayacak birisi için tavsiye ederler mi? Yoksa 3-4 kişi aktif arkadaş grubuyla mu sadece zevki çıkar bu oyunun?

Betada 7 saat oynamisim. Tek basima oynadim. En cok ileri seviyelerde ve Dark Zone'da gerekli oluyor galiba takim olmak. Gorevlerde de matchmaking sistemi var zaten. DZ'de de rastgele buldugun birisiyle takim olmanin macerasi da farkli surekli acaba vurur mu felan diye supheyle dolasmak. Ben eglendim ama bilemem sizi tabi.

• Ercello E kullanıcısına yanıt
    Bence oyna tek tabanca sadece dark zone da sıkıntı olur. PVE bölümleri tek başına da bitirebilirsin..
  • Playstore yine girmiyor key mi geliyor acaba 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün aleyküm gold almaya gerek var mı arkdaşlar.gelecek olan 3 dlc multiyi etkiliyor mu
  • PnshR88 kullanıcısına yanıt
    aynen girilmiyor.
  • Hocam oyunun asıl mevzuu darkzone da.tamam görev kısmı da ayrı heyecan ama asıl ekşın,keyif ve eğlence darzone da. darkzoneda da tek başınıza çok zor hele ki yüksek levellerde adamı anında harcarlar tek başına gördükleri zaman. O sebeple 3-4 kişi en az takılmanız gerek. closed ve open betayı insan gibi oynamadık 2 kişi ve tecrübeye dayanarak yanlız darkzone olmaz. burdan insanları ekleyin onlarla konuşun squadlarında boşluk varsa onların üstünden oyuna join yapıp beraber oynayabilirsiniz. dediğim gibi yalnız darkzone olmaz ha co-op multi için paraya değer mi onu bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeusTheAPBT -- 4 Mart 2016; 14:20:57 >
  • Oyun zaten multi tabanlı bence almışken gold alın sonradan dlc almak isterseniz tuzlu olabilir bi de içerik olarak gelişecek gibi duruyor

• Hocam aradaki fark şuanda az. Alın bence ilerde tek tek almak maliyetli olur. Online içerik ekleniyor resimden kontrol edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xelforia -- 4 Mart 2016; 14:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercello

Arkadaşlar oyunu alıp almama konusunda çok kararsızım, videolardan incelemelerden vs. çok beğendim fakat sorunum şu ki multiplayer oynayacak kimse yok etrafımda çoğunluklu single takılacağım. Evli ve çalışan birisi olarak için saatlerce multiplayera ayıracak vaktim de yok zaten. Burdan forumdan veya oyun içi bulabildiğim insanlarla az buçuk takılırız, çok aktif bir oyuncu olamam bir klanda falan.

hocam evliyim bende. Oyunu alıcam günde 2 saat maksimum giriyorum takım istersen birbirimize uyar gibiyiz

Edit: Aynı şehirdeymişiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 4 Mart 2016; 14:28:48 >

• skywalkerhan kullanıcısına yanıt
    Hocam TTNET' i sevmem ama ortada bir mağduriyet yokk, oyun 8 ' inde çıkacak, sanki oyun çıktıda key gelmedi gibi davranıyorsunuz, pre-load için 2-3 gün öncede gönderirler, acele etmeyin, gelse bile 8' ine kadar bekleyeceksiniz.
  • Ercello E kullanıcısına yanıt
    Hocam betayı tam 18 saat oynadım, ve bu 18 saatin 1 saati dışında hem multi olmayan hem de DZ kısmında tek başıma oynadım. Zaten 18 saat oynamamdan da anlayacağınız üzere hiç sıkılmadım. Hatta boş vaktim çok olsa 40-50 saate çıkardım :D Arkadaş grubuyla oynamanın tek avantajı size PVP çatışmalarında destek olması, mesela PVP 'de tek tabanca takılınca ve karşınızda 3 kişilik bir rogue grubu olursa(ya da tam tersi) grup olmayınca kaçmaktan başka bir şansınız olmuyor. Ama hani bu da genel olarak çoğu online oyunda karşımıza çıkabilen bir sorun. Onun dışında DZ 'de de iyi loot'ların çıktığı belirli alanlar var(en azından beta 'da bu şekildeydi), ve bu alanlarda tek kişi olarak çok zorlanılacak AI(yapay zeka) düşmanlar bulunuyor, ve daha hızlı loot için grup ile birlikte o alanlara girmek daha avantajlı oluyor, fakat o alanın çevresinde biraz takılırsanız illa ki sizin gibi(ve benim gibi) yalnız olan biri gelip parti daveti atar.(ya da siz atarsınız.)

Şahsen ben Gold Edition 'ı aldım, şimdilik diğer arkadaşlarım almadı. Ama yalnız olmam hiç bir şekilde canımı sıkmıyor. Günde 2-3 saat girerim, biraz ana görev biraz yan görev biraz da DZ yapıp çıkarım. Zaten oyunun en iyilerinden olma gibi bir olayım da yok. O yüzden bence yalnız oynamak sıkıntı yaratmaz.

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam kusura bakma rahatsız ettik sizi !!!

Siz benim adıma nasıl karar verirsiniz mağdur olup olmadığıma arkadaş !! Mağdurum işte Şubatın 12'sinde ön sipariş verip Yayımcı firmanın preloadı açması ile almam gereken -ister oyun sekizinde çıksın ister onsekizinde- keyi bana göndermeyerek bana verdiği taahhütü yerine getirmeyen bir firma karşısında ben mağdurum... Çünkü aynı malı satan başka firmalar bu mal ile ilgili tahhütlerini yerine getirmiş iken bizim ya tamam gelir işte acele etmeyelim şöyle yapalım böyle edelim dememiz MAĞDURİYET !!

Bu da mağduriyetin anlamı bak istersen

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=MA%C4%9EDUR

• Çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için, o halde bir gold edition da ben çakayım :) ekleyebiliriz tabi birbirimizi
  • steam den alıcam ben oyunu

https://steamcommunity.com/id/efecanm/

bunuda bırakayım kaynaşırız.
  • 22 Şubatta gold edition almıştım hala göndermemişler close beta için olan key i gözüküyor. Uplay uygulamasında oyun gözükmüyor ama club.ubi nin sitesine girince bu oyuna sahipsin diyor çok ilginç.
  • Gol Edition alanlara verilen 3.bir şifre var tiresiz kısa acaba o ne işe yarıyor bilen var mı ?
  • playstore dan aldım gecen hafta, bugün geldi keyim..
  • WorstCrime kullanıcısına yanıt
    Kapalı beta kodu dışında bir kod daha mı var hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PnshR88 -- 4 Mart 2016; 15:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Gol Edition alanlara verilen 3.bir şifre var tiresiz kısa acaba o ne işe yarıyor bilen var mı ?

National Guard set ve pre order için gelen envanter bonuslarının keyi olabilir yada eski close beta için gereken key henüz yeni key gelmedi bana da sadece close beta katılım key im var.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.