Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.143
Cevap
49
Favori
140.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kopma sorunu vs yaşamadım fakat specialization mermilerini bazen bende de almıyor.

bu arada gece farm için birkaç saat odz hard ve challenge landmark yaptım landmarklar zorlaşmış mı yoksa ekip mi zayıftı anlamadım

• 3 saatlik bakımdan sonra pencere modundan tam ekrana geçince oyun donuyor
  • Kesinlikle bende bir uğursuzluk var. Oyunu aldık ne güzel oynuyordum, böyle bir patlama yok. Oyunun teklemesi, çökmesi derken bugün oyunu doğru düzgün 1 saat ancak oynayabildim ve hala yerden mermi alamıyorum. Yani ubisoft özellikle mi yapıyor bunu merak etmiyo değilim, zira ancak özellikle yapılabilecek saçmalıklar bunlar.
  • hiç bir mission gunner puanı vermiyor, gunner puanı nasıl alacagız ?
  • Title Update 4 ile oyuna eklenen ve oyunun ilk egzotik gearı olan Dodge City Gunslinger's Holsterı nasıl elde edeceğiniz konusunda gerekli adımları paylaşmak istiyorum.

İlk olarak Base Of Operations(BoO) da yer alan Blueprint Vendoründen projeyi satın alarak görev aşamalarını başlatın.Bu proje holsterın ilk aşamasını oluşturuyor.Projeyi aldıktan sonra haritanın sol üstünde yer alan "Riverside Gas Station" Kontrol Noktasını ele geçirin.Seviyesi bu projede önem taşımadığından dolayı hızlıca ele geçirmek için 1.seviyede bitirebilirsiniz.Kontrol noktasını ele geçirdiğinizde büyük kutudan projede istenen "Fast Leather Belt" komponentini elde etmiş oluyorsunuz.Bu komponenti bağışlayarak projenin ilk aşamasını tamamlamış olursunuz.

Projenin ilk aşaması tamamlandığında diğer aşaması aktif oluyor.Bu aşamada ;

Ornate Leather Holster,Inverted Leather Holster ve Oiled Hammer Guards parçalarını toplamanız gerekiyor.Parçaları elde etmek için 3 farklı faction bölgesine ait herhangi bir kontrol noktasını seviye 4 yani heroic seviyeye getirerek ele geçirmeniz isteniyor.Ornate Leather Holster Hyena Level 4/Heroic Kontrol Noktasından,Inverted Leather Holster True Sons Level 4 Kontrol Noktasından,Oiled Hammer Guards ise Outcast Level 4 Kontrol Noktasından elde ediliyor.Bu parçaların her bir ilgili factiona ait son bosstan düştüğünü belirtmek isterim.(Level 4 Heroic Kontrol noktalarında 2 kez named boss geliyor ve 2.bosstan bu parçalar düşüyor.)

Projenin bu aşamasında ilgili parçaları elde ettikten sonra BoO gelerek bu parçaları bağışlayıp projeyi tamamlayın.Ardından Holster blueprintini elde edeceğiniz son aşamaya geçilecek.Projenin son aşamasında oyun içi saate göre 12.00 civarında Base'in sağ yan tarafında içerisinde Echo bulunan barda blueprinti alacağınız Black Tusk Bossu yer alacak.İlgili yere 12.00(11.45-12.15 aralığında boss spawn oluyor) gittiğinizde içerideki bosstan projenin son parçasını alacaksınız.Son parçayı aldıktan sonra Base'e gelerek Holster blueprintini alabilirsiniz.

Blueprinti aldıktan sonra Dodge City Gunslinger's holsterı üretmek için topladığımız egzotik komponentler yanısıra bir adet Providence bir adette Petrov High-End holstera ihtiyacınız olacak.Eğer üzerinizde yoksa bu holsterların blueprintlerini daha önceden elde ettiyseniz replica olarak craft ederekte Egzotik holster üretiminde kullanabilirsiniz.

Dodge City Gunslinger's egzotik holsterın talentleri ise ;

Sleight of Hand:Sadece pistol ile çalışır.İlk ve İkincil silahlarda yada Double Barrel Sawed Of Shotgunda aktif olmaz.

+20% Accuracy,+20% Stability,+40% Reload Speed,+400% Optimal Range ve +20% Revolver Damage sağlar.Bunların aktif olması için Pistol gereklidir.

Quick Draw:Pistole geçtiğinizde diğer silahlarınızın mermilerini yeniden yükler.

Perforator:Pistolden çıkan kurşunlar düşmanları penetre eder.Pistol ile Headshot kill alırsanız %20 silah hasarı yanısıra ilk ve ikincil silahınıza 8 sn boyunca penetre etkisi sağlar.Bu etki bir Magnum yada Rhino kullanırken 11 sn sürer.

Holsterın toplamda 3 mod slotu bulunuyor.İki adet Ofensif ve bir adet Utılıty mod takabiliyorsunuz.Bunun dışında ek bir özelliği(Health,Armor,Skill Power) bulunmuyor.Holsterın Pistol gerektirdiğinden dolayı çok fazla kullanılacağını düşünmesemde eğer Pistol ağırlıklı bir build oluşturmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 21 Haziran 2019; 4:12:16 >

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Riverside Gas Station kontrol noktasından görevim olmasına rağmen Fast Leather Belt çıkmadı. Herhalde bir bug daha...
  • zibartan kullanıcısına yanıt
    Holster için ilk proje parçası belirli bir drop oranına sahip yani bu bir bug değil düşme oranına bağlı olarak ilk denemede düşmeyebilir.Eğer bu kontrol noktasında düşmediyse aynı bölgede bulunan diğer kontrol pointi ele geçirin.Fast Leather Beltin düşme olasılığı en yüksek olan nokta Riverside ve ilk denememde büyük kutudan düşmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada world tier 2'ye geçtim çıkabildiğim mak eşya puanı 350, dark zone da sürekli 500 lük roguelar tarafından öldürülüyorum. Bu nasıl bir iş yahu?
  • Batı bölgesindeki bütün kontrol noktalarını almama rağmen çıkmadı. Belli ki buda buglı.
    sistem seni normalize edip statslarını yükseltse de 350gs itemleriyle adamlara fiske dahi vuramazsın. aynı şekilde adamlar sana 5 mermi sıksa 3ü boşa gider. dz için geçtim, challenge ve heroic missionlar için bile çok zayıfsın.

gear score bir yana gear olarak kullandığın parcalar da endgame de çok önemli. gear talentleri, gear değerleri vs.

wt 1 den wt5 e geçmek 2-3 saati alır, keşke holster, dz vs uğraşmak yerine wt5 olmaya çalışsaydınız.

350-400 gs li playerler youtuber vs değilse dz de yeri yok. dz de göreceğin %99 495 gs ve üzeri playerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 21 Haziran 2019; 17:24:11 >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Wt5 e nasıl geçiyoruz? Yada en kolay yolu nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    olabildiğince saçma sapan da olsa bulduğunuz en yüksek gear scoreli itemleri wt5 e gelene kadar kuşanın.

control pointleri 4 de yapamazsınız yaparsanız da en az yarım saaatinizi alır bunun için control pointleri 2-3 zorluklarında yapın. bunlar 5-6dknızı alır.

wt5 haricinde invaded missionlar var mı bilmiyorum. var ise veya var oldugunu kontrol etmek için missionların üzerine gelip sol alttaki difficulty tuşuna uzun basın sanırım g tusu idi
    sonra yine sol altta switch invaded yazar bu var ise mission invaded oluyor demektir. bu missionları hardda yapın.

en çabuk biten mission dcd bu missionu hardda 2*3 defa oynarsanız bir üst wt e geçebilmek için şartları sağlarsınız diye düşünüyorum.

bu arada her gearı çantanızda tutmayın. satın gitsin. wt5 e kadar tek amacınız 6 parça saçma sapan da olsa biran önce wt5 e ulaşmak.

eğer bu attıgım görsele göre düşen itemleriniz sarı veya yeşil alandaki değerlere yakın bir gear düşerse bunu direk stash a atın. wt5 de o yüksek değerli özelliği alır wt5 e uygun gearlarınız da kullanırsınız. nadir de olsa düşük wtlerde güzel değerli gearlar düşebiliyor.
    en önemlileri weapon damage, total armor, lmg/ar damage.

• Protect the noa infrastructure bölümündeki bug yüzünden ana görevleri yapamıyorum. Strongholdlar kilitli kaldı oyunda, ilerleyemiyorum. Yani ancak bu kadar olabilir. Ubisoft'un forumlarına yazdım bir sürü aynı sorundan muzdarip adam var. Yani oyunun içine siz nasıl ettiniz be adamlar, aklım almıyor. Oyunda kitlendim kaldım hiçbirşey yapamıyorum.
  • mission restart yap düzelir.

sanki öyle yazmışsınız ki her bölüm buglu galyana getirmeyin milleti. bug var ise report halinde haftalık bakım ile düzeltiyorlar.

ha bide bölümü eksik oynayıp buglu diye youtubeye atıp forumda yazanlar var bölümü tam oynadıgınıza dikkat edin.

*tartışma çıkmasın diye postu düzelttim

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Yahu video bana ait. :D Bütün çözümleri zaten denedim, çözüm yok. Ana görev olduğu içinde oyunu kilitliyor. Çözsünler bir zahmet, yan görev olsa atlar geçersin.
    checkpointte istenileni yapmamış eksik oynamışsın. ana görevde olsa stronghold da olsa oyunu kilitlemez, oyunu restart et. mapi aç görevin üstüne gel zorluk kısımından restart yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

checkpointte istenileni yapmamış eksik oynamışsın. ana görevde olsa stronghold da olsa oyunu kilitlemez, oyunu restart et. mapi aç görevin üstüne gel zorluk kısımından restart yap.
    Youtube'da yazanların dediği gibi oyun 4. görevi yanlış yerde gösteriyormuş. Tam o yerin karşısında laptop var oradan görev tamamlanıyor. Lakin 5. denememde laptop çalıştı. Takılanlara bilgi.
  • level 30 oldum..yeterince karışık olan oyun dahada bi karıştı..nasıl soracağımı bile bilmiyorum şu an..kısaca şöyle diyeyim...bundan sonra ne yapmalıyım? ikincisi ise specialzations da ne seçmeliyim...genelde assault rifle ve dps ağırlıklı karakterle oynadığım bi tarzım var
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    gear gözetmeksizin wt5 olmaya çalışın birkaç saatte olursunuz.

her bir specialzations un farklı özellikleri var. kendine uygun olanı seçip başlayabilirsin. wt5 olduktan sonra hepsi 3-4 güne fullenir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

gear gözetmeksizin wt5 olmaya çalışın birkaç saatte olursunuz.

her bir specialzations un farklı özellikleri var. kendine uygun olanı seçip başlayabilirsin. wt5 olduktan sonra hepsi 3-4 güne fullenir zaten.
    wt 5 olana kadar build falan dizmekle uğraşmayayım mı o zaman? bir de darkzone a ne zaman atılayım...div 1 de aylarımı dark zone da geçirmiştim..iyi loot yapıyordum...ayrıca level 30 oldum...wt 5 olmak için yine haritadaki aynı main missionlar side missionlar mı yapacğım
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.