Yani seekeri attim. Hemen ardina el bombasi atip mi yapmaliyim. O zaman sure duser mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (134. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tunyukuk
Acosta’s Go bag ile overcharge için el bombası atmak gerekiyorBiraz daha detay verirsen sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
El bombası attığında overcharge verecek ancak bunu 60 saniyede bir yapıyor. Kullanılacak skille göre ayarlayabilrsin. Örneğin Hive atmadan overcharge verirsin etki alanı genişler charge sayısı artar vb
Ekipten biri Revive Hive kullanır overcharge aldıktan sonra ve sanırım 7 charge ve çok daha geniş bir alanı kapsar vs
El bombasını atıp overcharge alınca skill kullanılacak ki tier seviyesi overcharge iken aktif olsun. Seeker Mine bu halde +8 mine +%80Dmg ve +%100 Radius alacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: TunyukukEl bombası attığında overcharge verecek ancak bunu 60 saniyede bir yapıyor. Kullanılacak skille göre ayarlayabilrsin. Örneğin Hive atmadan overcharge verirsin etki alanı genişler charge sayısı artar vb
Ekipten biri Revive Hive kullanır overcharge aldıktan sonra ve sanırım 7 charge ve çok daha geniş bir alanı kapsar vs
El bombasını atıp overcharge alınca skill kullanılacak ki tier seviyesi overcharge iken aktif olsun. Seeker Mine bu halde +8 mine +%80Dmg ve +%100 Radius alacak
Eyvallah dostum. Aksam deneyecegim . Sonucunu yazarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
6 parça sari core olmadan yemiyor future. Ama acosta overcharge veryor bomba atnca
quote:
Orijinalden alıntı: Polanski TR6 parça sari core olmadan yemiyor future. Ama acosta overcharge veryor bomba atnca
Sanki faydalı oldu gibi ama tam anlamadım . Sürelerde pek fark etmedi. Ama etki alani genişledi
Core derken ne olması gerekli tam olarak
+1 Skill Tier
quote:
Orijinalden alıntı: Polanski TR+1 Skill Tier
Onu exotic canta veriyor ve ondan var
Baska sekildede +1 tier alabiliyormuyuz
Cunku 6 tane esyam var hepsiden birer tane geliyor
Canta exotic oldugu icin +1 veriyor.
Silaha bahsettiginiz future ozelligini ekleyim mi sizce
Veya skill icin silah ve zirh icin hangi ekstra ozelligi aktif edeyim tavsiyeniz var mi
Ekstra +1 tier Teknisyen operatoru veriyor. Ben silahta spike cantada da perfect tech support kullanyorm.
quote:
Orijinalden alıntı: Polanski TREkstra +1 tier Teknisyen operatoru veriyor. Ben silahta spike cantada da perfect tech support kullanyorm.
Kusura bakmassaniz teknisyen operatoru derken biraz daha aciklarmisiniz tam anlayamadim
Birde silah 1. Kisim veya 2. Kisim farkediyor mu ornegin 1. Kisimdaki silah ozellileri total ozellileri etkiliyor bu nedenle criticllari ben 1. Silahta kullaniyorum.
uplay nickini yazarsan oyundan yazisalim. Daha hizli olur.
-
Spike headshot şartıyla +%25 verir
Tech Support da skill ile öldürme şartıyla +%25 verir
Bu tür şartlara bağlı kalmaksızın buff almanın yolu In Sync ve Combined Arms kullanmaktır -
Newyork’a 40 level olmaya -
Build için erken. 40Lvl olunca başlarsınız
-
Foundry bulwark west ile backpack summiiten dusmuyor degil mi?
RAID Exclusive onlar
Iron Horse Raid yapmanız lazım ancak orada düşebiliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Tunyukuk
RAID Exclusive onlar
Iron Horse Raid yapmanız lazım ancak orada düşebiliyortıpkı diğer raid exclusive ler gibi bunlarda bir daha ki raid geldiğinde (ki gelirim bilmem) normal haritadan düşer
-
Hiç zannetmiyorum yeni bir RAID yapacaklarını
-
Division 2 nin önceki sezonları yeniden tekrarlandığı için yeni içerik gelene kadar ara verdim ve bu süreçtede bir başka looter shooter oyunu olan Outriders'a başladım.Eğer loot odaklı oyunları oynuyorsanız çok daha hızlı ve tempolu oynanışı ile Outriders'a bir göz atmanızı öneririm.Özellikle skill kullanımı ve gunplay konusunda oyun çok iyi,genel olarak Gears ile Remnant karışımı ama Division gibi cover bazlı değil daha çok close combata dayalı,skillerinde Division gibi uzun cooldown süreleri yok ve çok efektifler.Oyunun henüz başlarındayım ve End Game'e epey var ama bir loot oyununda ilk kez bu kadar sinematik bir sunum gözlemledim.Genelde hikaye içeriğine bu tür oyunlarda pek özenmezler ama Outriders o konudada güzel bir deneyim sunuyor.Buradan oynayan var mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 4 Nisan 2021; 3:44:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X