Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction (360, PC) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
0
Favori
36.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oxxo

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Uzun bir aradan sonra Xbox'a dönüşüm Splinter Cell Conviction ile oldu.

Öncelikle oyun bomba bir şekilde başlıyor.Hikaye anlatılıyor oynuyorsun Hikaye tekrar anlatılıyor devam ediyorsun.

Sam çok daha karizma olmuş ve Şimdiden en sevdiğim splinter cell oyunu olmayı başardı.Chaos Theory kadar güzel en azından.

2 saat kadar oynayabildim ve Ubisoft'a teşekkür ediyorum böyle müthiş bir oyun yarattığı için.Yarın aynen devam.

Ayrıca şu oyunu Co-op düşünemiyorum.Müthiş olur.

coop oynamak istersen gt ımı ekleyebilirsin

Co-Op ben de oynarım hocam ..

Bu arada oyunu daha önce çok az oynamıştım , orjinal alıp 9. bölüme kadar oynadım..Yanlız bu Ubisoft'tan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama grafikler Assasin's Creed'in grafikleriyle aynı neredeyse iç mekan tamam güzel grafik var fakat sayfa başında arkadaşın dediği yerde ki yani dış mekan grafikleri çok kötü bana göre oradan pek zevk alamadım açıkçası grafiksel olarak daha iyisini beklerdim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Uzun bir aradan sonra Xbox'a dönüşüm Splinter Cell Conviction ile oldu.

Öncelikle oyun bomba bir şekilde başlıyor.Hikaye anlatılıyor oynuyorsun Hikaye tekrar anlatılıyor devam ediyorsun.

Sam çok daha karizma olmuş ve Şimdiden en sevdiğim splinter cell oyunu olmayı başardı.Chaos Theory kadar güzel en azından.

2 saat kadar oynayabildim ve Ubisoft'a teşekkür ediyorum böyle müthiş bir oyun yarattığı için.Yarın aynen devam.

Ayrıca şu oyunu Co-op düşünemiyorum.Müthiş olur.

coop oynamak istersen gt ımı ekleyebilirsin

Co-Op ben de oynarım hocam ..

Bu arada oyunu daha önce çok az oynamıştım , orjinal alıp 9. bölüme kadar oynadım..Yanlız bu Ubisoft'tan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama grafikler Assasin's Creed'in grafikleriyle aynı neredeyse iç mekan tamam güzel grafik var fakat sayfa başında arkadaşın dediği yerde ki yani dış mekan grafikleri çok kötü bana göre oradan pek zevk alamadım açıkçası grafiksel olarak daha iyisini beklerdim..

Oyuin cikali 3 sene oldu grafikle ic tasarim olarak su an xbox oyunlarina gore bile iyi ve yeterli ama pc ile kiyaslarsan hata yaparsin

• 2010 yılında başladığım oyun bugün bitti
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.