Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction (360, PC) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
0
Favori
36.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: medeni conan

quote:

Orjinalden alıntı: éM Ré

tamam yaw kızma. Şakasına koydum zaten o simgeleri Splinter'ın önceki tüm serilerinden nefret etmiştim ama bu versiyonu cidden harika görünüyo. Oyun çıktığında banlı bi xbox falan mı alsak napsak...

Yok yahu kızma felan yokta bu forumda bir SC vs MGS anketi olsa biz SCciler çok fena yamuluruz buralarda MGS yi beğenmemek cesaret işi

Ben de SC yi daha çok beğenirim. Teknolojik suikastçımız Sam, sırf sesiyle kalitelileştiriyor tüm oyunu.

• SC ile MGS ayrı kulvarlar aslında. MGS daha hareketli, daha aksiyona dayalı ve absürd bir oyun. SC ise daha ağır başlı, ajanımsı, ciddi duruyor. Fakat hikaye konusunda MGS güzel pataklar onu da belirtmeden geçmemek lazım.
  • İki kişi olduk Tugy birlikten kuvvet doğar, BİZCE Fisher Snakei döver.
  • Benim bir Gif'im vardı, getirtmeyin onu buraya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

quote:

Orjinalden alıntı: éM Ré

8800 GTX kaldırır mı acaba bu oyunu çok merak ettim.

hiç sanmam rally oyununda(dirt) ağlayan kart bunda ne hale gelir düşünemiyorum.
    Arkadaşım ne ağlaması oyunu Core 2 Duo ve 8800 GTX'li bir makine de oynadıp test ettin mi ki bunu söylüyorsun? Bende tüm ayarlar ultra da iken FPS 40-50 civarında.

• yaaa TOM CLANCY varsa o oyunda nasıl senaryo olmaz : )))) SC serilerinin hepsini teker teker en az 4 kere bitirmişimdir, Senaryolar çok güzel, oynarken resmen kendimi oyunun içinde hissediyordum, ve ne olacak diye çok merak ediyordum. Bu yeni seride böyle olacak illahaki. kendini tekrar ediyr diyen arkadaş bence biraz üfürmüş, çunku her seferinde üzerine bişeyler ekleyen bir oyun. Grafik olarak ta gelişiyor, oyun oynanışı, konu ve serbestliğin artması ile sürekli gelişiyor. hiç oynamadınızmı yoksa oynadınız da, Easy ye alıp oyunu onunuze gelene ateş ederekmi oynadınız merak ediyorum.

yani benide ekleyin tugy SAM FISHER SOLID i Döver " fan grubuna :D +1903 diyelim hehe.
  • Vışşş
  • Sam Fisher'ın daha bir karizması dahi yok. MGS'deki Otacon bile daha karizmadır Sam'den. O gitsin balık tutsun.
  • quote:

Komik olan ne anlamadım arkadaşlar ben Pacman Mgsden iyi demiyorum SPLINTER CELL iyidir diyorum -kocaman bir B.E.N.C.E koyarak- ve de gayet makul bir iddia bence. ki Level dergiside bir tarihte Splinter Cell daha iyidir demişti neticede oyun dediğimiz şeyde zevk ve eğlence unsuru önemli değil miydi? MGS3 bana hiç zevk vermedi SC:Chaos Theory ise en sevdiğim oyunlardan biridir. başkalarının beğenilerine de saygı duyalım .

Bunca yıldır Level okurum, daha şimdiye kadar Level'ın kabaca "SP daha iyidir" dediğini görmedim. O cümle öyle değildir aslında, cımbızla çekip almışsın herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

quote:

Komik olan ne anlamadım arkadaşlar ben Pacman Mgsden iyi demiyorum SPLINTER CELL iyidir diyorum -kocaman bir B.E.N.C.E koyarak- ve de gayet makul bir iddia bence. ki Level dergiside bir tarihte Splinter Cell daha iyidir demişti neticede oyun dediğimiz şeyde zevk ve eğlence unsuru önemli değil miydi? MGS3 bana hiç zevk vermedi SC:Chaos Theory ise en sevdiğim oyunlardan biridir. başkalarının beğenilerine de saygı duyalım .

Bunca yıldır Level okurum, daha şimdiye kadar Level'ın kabaca "SP daha iyidir" dediğini görmedim. O cümle öyle değildir aslında, cımbızla çekip almışsın herhalde...

Aynen.

Aksine MGS manyağı yazar dolu Level.

• Ama adamlar MGS3'teki Snake'in Big Boss olduğunu bilmiyormuş. Big Boss kadın diye kandırıldık falan demişlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Ama adamlar MGS3'teki Snake'in Big Boss olduğunu bilmiyormuş. Big Boss kadın diye kandırıldık falan demişlerdi.

Hayır sevgili Çağrı'cım.

İnceleme bile olsa spoiler vermemek için öyle diyorlardı. Büyük bir kesim tarafından yanlış anlaşıldı o durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Ama adamlar MGS3'teki Snake'in Big Boss olduğunu bilmiyormuş. Big Boss kadın diye kandırıldık falan demişlerdi.

Hayır sevgili Çağrı'cım.

İnceleme bile olsa spoiler vermemek için öyle diyorlardı. Büyük bir kesim tarafından yanlış anlaşıldı o durum.

Bence oyunu bitirmemiş olabilirler.

• Saçmalama leyn.
  • quote:

Saçmalama leyn.

Zaten şu dünyada oyunu bitirmeden inceleyen tek yazar benim
  • quote:

quote:

Saçmalama leyn.

O zaman bir dahaki hedefin demo'dan inceleme yazısı hazırlamak olsun.

• quote:

quote:

quote:

Saçmalama leyn.

O zaman bir dahaki hedefin demo'dan inceleme yazısı hazırlamak olsun.

Yok anam, kalsın. MGS Ağır gelir bana Zaten Okami'yi zor yedim, sırf Okami için japon mitolojisini hatim ettim yahu

• Boşver abi zaten bu sıcaklarda inceleme falan kasar biraz.

İzmir olmuş güneşte 67,5 derece. Gel bavulları toplayıp tatile çıkalım biz.

Ama bu sefer de '' Kırım kango kanamalı ateşli hastalığı''ndan korkuyorum. Öldürücü bir hastalık, keneden geçiyor. Zaten bu isimle öldürmese şaşardım.
  • Aynı geyikler belki ama kısa ve öz bende kendi fikrimi söyleyeyim..

BENCE

Oynanış olarak MGS, Splinter Cell in yanına yaklaşamıyor...Kamera olsun, oyun içi kontroller, hareketler vs olsun Splinter Cell MGS den çok daha iyi bir oyun.
    MGS ise konu açısından SC ye basıyor.Ara sinematikleri özellikle..Ancak bazende sıkmıyor degil.Zira MGS leri oynarken zırt pırt giren uzun sinematiklerden bazen bay geliyordu..
    Hele o telsiz konuşmaları yokmu, komple sinir bozucudur...
  • Konumu geyiğe çevirdiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.