Bildirim
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bahar aylarında çıkması beklenen oyun 20 ağustosa ertelenmiş ,
http://www.neoseeker.com/news/21938-splinter-cell-blacklist-suffers-minor-delay-sam-fisher-makes-his-return-in-august/ -
-
-
Double agent tarzı mı olacak oyun ? Conviction'da iyice arcade'e dönmüştü de -
quote:
Orijinalden alıntı: vinorosso
Double agent tarzı mı olacak oyun ? Conviction'da iyice arcade'e dönmüştü de
Evet Double agent tarzına dönecek. Ama isteyen için arcadeye benzer oynanış var (öldürerek gitme olayı). Ama biz kullanmayız onu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
Evet Double agent tarzına dönecek. Ama isteyen için arcadeye benzer oynanış var (öldürerek gitme olayı). Ama biz kullanmayız onu :)
Öldürerek gitmek istesem moh, cod oynarım. Bana strateji gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
Evet Double agent tarzına dönecek. Ama isteyen için arcadeye benzer oynanış var (öldürerek gitme olayı). Ama biz kullanmayız onu :)
Öldürerek gitmek istesem moh, cod oynarım. Bana strateji gerek
Var yazdım onu da işte. Gameplay izlerseniz (stealth gameplay) anlarsınız zaten.
-
Splinter cell serisi niye bu kadar underrated anlamış değilim. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Player
Splinter cell serisi niye bu kadar underrated anlamış değilim.
Cunku insanlar zora, kafa calistirmaya gelemiyorlar, o yuzden dusuyor. Onlara kabak gibi gidecekleri yonun gosterildigi, giderken de gordugu hareketli seylere sol tik yapmaktan ibaret olan oyunlar lazim.
Ben zamaninda prince of persia'da en sik yapilan hareket olan kosarak duvardan tirmanmayi yapamayip ss'li konu acan kisiler gordum. Halbuki tutorialda ogretiyor ama takan kim. Firma da kar etmeyi amaclayinca (dogal olarak) maalesef boyle seyler cikiyor. Ama en azindan splinter cell'i bu kez iyi ayarlamislar, iki kesime de iyi gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmzamda ön siparişli versiyonunu içere Uplay account var, ilgilenen arkadaşların PM'lerini bekliyorum.
Not: Kural dışıysa silinebilir. -
Ağustos ayında çıkıyor demi? -
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
Ağustos ayında çıkıyor demi?
Evet 20 Ağustos -
quote:
Orijinalden alıntı: psycho90
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
Ağustos ayında çıkıyor demi?
Evet 20 Ağustos
Sağol güzel oynarız yakında -
az kaldı çıkmasına.hadi hayırlısı diyelim. -
-
konuyu açan arkadaş ilgilensin şu başlıkla pm de attım.
bu oyun 2 kişilik oynanıcakmı ?ilerlemeli modda ?
oynanacaksa birisiyle oynayabiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: -YAGAMİ-
YENİ
Gelde küfretme. O tırmanmalar sarkmalar ne öyle? Mübarek uçarak gidiyor sanki. Conviction'daki cıvıklık aynen devam. En azından sessizlik var diye yetinecez ama karakterlerin yüz ifadelerinden ve sam'in saçma sapan aşırı hızlı şekilde tırmanması, sarktığı yerlerde ilerlemesinden yola çıkarsak tecrübesiz bir ekibe vermişler alın yapın bu oyunu diye.
Bir efsane daha biter, hayırlı uğurlu olsun.
-
-
Oyunun ana konusu bu sanırım ilgisizlik hat safada Chaos Theory zamanında gençlerin merakı sanki daha fazlaydı seriye. Buradan da Ubisoft'un seriyi ne hale soktuğunu görebiliriz. Konusu klişe gibi görünse de biraz daha eski usul tadı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 10 Temmuz 2013; 8:40:04 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X