Bildirim
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (30. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar şunu unutmayın ki bu beta 8 gb ona göre yorumlayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muarrem oyun kac gb okucak?
quote:
Orijinalden alıntı: ScreamEagles
Muarrem oyun kac gb okucak?
Kemal kesin olarak bilmiyorum ama 25üzeri olur diye tahmin ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ottomans1453
quote:
Orijinalden alıntı: Spawn2
Oyun çok başarılı ve zevkli. Ancak 200 tl verip sadece level kasmaya ve amaçsız vakit öldürmeye değer mi sonuna kadar tartışılır. Hikaye modu kesinlikle olmalıydı.
Hikaye modu olayina hic girmeden . Ya nasil bir tezatlik var zevkli diyorsun sonra gidip vakit oldurmeye degemi diyorsun . Zevk veriyorsa oldur gitsin
Hocam zevkli dün gece bırakamadım o ayrı. Ancak hep aynı çatışmalar. 30-40 map olur, hikaye kısmı olur ancak öyle bu fiyata değer olarak görüyorum. 100 lira fiyat biçsinler eyvallah da ben gidip de tr psnden 260-315 lira vermeyi mantıklı bulmuyorum maalesef. Benim fikrm bu yönde hocam.
-
quote:
quote:
quote:
Oyun çok başarılı ve zevkli. Ancak 200 tl verip sadece level kasmaya ve amaçsız vakit öldürmeye değer mi sonuna kadar tartışılır. Hikaye modu kesinlikle olmalıydı.
Hikaye modu olayina hic girmeden . Ya nasil bir tezatlik var zevkli diyorsun sonra gidip vakit oldurmeye degemi diyorsun . Zevk veriyorsa oldur gitsin
Hocam zevkli dün gece bırakamadım o ayrı. Ancak hep aynı çatışmalar. 30-40 map olur, hikaye kısmı olur ancak öyle bu fiyata değer olarak görüyorum. 100 lira fiyat biçsinler eyvallah da ben gidip de tr psnden 260-315 lira vermeyi mantıklı bulmuyorum maalesef. Benim fikrm bu yönde hocam.
Yukarıda bu yazdıklarının tamamının ekleneceğini belirttik lütfen okurmusun.
-
Bende ekran kartını sürekli olarak intel hd 4000 olarak gösteriyor yüksek performansa almama rağmen acaba oyunda harici ekran kartını kullanıyor olabilir mi? -
bu oyun cidden zevkli olmuş ama bu oyun takım oyunu yani ilerle öldür oyunu değil dogru düşünüp karar vermek gerekiyor, oyunda grup sohbet önemli arkadaşlarla iletişim şart , duvarlaraın yıkılması mermi delikleri sesler süper, dün bol bol ses kastık gece arkadaşla , oyunda bize eş deger rakipler geliyor seviyemize göre , sınıflandırmalar cok ıyı cıdden keyıflı bır oyun olmuş -
Defenders takımının taktiği ne olmalı, herkes bir odada toplanıp attackers takımını bekliyor, sonrasi karambol, av gibi bekliyoruz.
daha ise yarar taktikler olsa gerek.
ve şu robotlar olmasa daha zevkli, daha taktiksel, daha uzun süren bir oyun olur sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 27 Kasım 2015; 14:29:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rwenzori
Defenders takımının taktiği ne olmalı, herkes bir odada toplanıp attackers takımını bekliyor, sonrasi karambol, av gibi bekliyoruz.
ve şu robotlar olmasa daha zevkli, daha taktiksel, daha uzun süren bir oyun olur sanki.
İşte burada herkesin hayal gücü devreye giriyor , ne yazıkki kişiler bir başkasının verdiği taktiğe göre oynaması çok gülünç olur. En zevklisi kendi taktiğini yapman bu nedenle adı Rainbow Six :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Rwenzori
Dün gece öyle bir hata yaptık ki..
Maç kafa kafaya gidiyor, onlar hep aynı yeri savunuyor bizde öyle, oyun 4-4 ve son oyunda savunma bizim, kalktık yine aynı yeri seçtik ve haliyle yenildik.
Neden: 5 kere hep aynı yeri seçtik
Sonuç: Rakip bizim hangi duvarı güçlendireceğimizi, nereye jammer koyacağımızı, tavanı kapatacağımızı bildiği için zayıf noktamızı belirleyip teçhizatını ona göre seçti; sis aldı, duvarı yakarak delen zımpırtıdan aldı vs
Neden: 5 kere hep aynı yeri seçtik
Sonuç: Tüm kameraların yerlerini tespit ettiler, ilk iş onları patlatmak oldu, içeride acaba nereyi patlatıp dalacaklar diye kurbanlık kuzu gibi bekledik
Neden: Hepimiz bir odaya tıkıldık
Sonuç: Nerede olduğumuzu bildikleri için dışarıda 1-2 adam bırakıp çatışma esnasında arkalarından gelmeceğimizi bildikleri için ellerini kollarını sallayarak geldiler
Neden: Aceleci davrandım
Sonuç: Odanın içinde 3 kişiyiz, 2 rakip ve bir ben. Birinin yerini biliyorum, ikincinin yerini tespit etmeden, taktik belirlemeden malkoçoğlu gibi atıldım tespit ettiğimi indirdim ama öbür adam çaprazda arkadaşını koruyormuş haliyle sıktı kafama.
Saat 03:00, balkonda sigara içerken bir yandan da mırıldanıyordum, yine aynı yeri seçmeyecektik hata ettik..
Siz siz olun bu hatalara düşmeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 27 Kasım 2015; 15:12:21 >
-
Akşama geliyorum beyazıt abi :)
Duvara yaslanip psp oynayanlar var. Ordan patladik
quote:
Orijinalden alıntı: SS WAFHREN
quote:
quote:
quote:
Yukarıda bu yazdıklarının tamamının ekleneceğini belirttik lütfen okurmusun.
hikaye modu nasıl eklenecek acaba ?
-
-
Abi oyundamisin?erkencisin bakiyorum:)
SS dün akşamdan. -
TRFEAR ekleyin beraber oynayalim u playde
Bence ayni yeri savunmasakta bu sefer nasil savunacagimizi bilmiyoruz oteki yerleri. Bu bir handikap oteki yeri alsaydikda yenilebilirdik. Sikinti surda basliyor simdi castle aldik ama neyle patlatiliyor neler patlatamiyor bilmiyoruz karakterleri ve haritayi daha oyunun basi olmasi nedeniyle tam anlamiyla kullanamiyoruz.
Daha verimli ekipler olusturmamiz sart . Tachanka aliyoruz ama onu guzel korunakli bir yere yerlestiremiyoruz. Yani genel anlamda acemilik var bu da cok dogal anca saatler harcayarak deneyerek bunlari test edecegiz haliyle inanilmaz maclar verip inanilmaz maclarda alacagiz. Ben buna iyi anlamda bakiuorum yenildik ama inanilmaz bir 40 dkkalik oyun oldu:)
Hadi gelin bakalım bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X