Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.998
Cevap
56
Favori
200.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Yükseltme yok parayla operatörleri açıp.season 3 pass alacan sana tavsiyem ayrı bir hesaba complete alman rank puanları düşünce ya da 5 kisi rank kasmak istediğinde bi hesapla tek başına ya da az kişi bi hesapla oynarsın ben öyle yapıyorum.

• LazBoard L kullanıcısına yanıt
    5 Haziran civarı olması.lazim

• speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Peki bu sürümde bütün operatörler açık oluyor değil mi? Yani operatörleri açmak için puan biriktirmekle falan uğraşmıyorsun.
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Evet bu sezon cikacaklar dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: LazBoard

Update ne zaman geliyor ?
    5 haziranda geliyor

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Türkçe metin desteği de 5 hazirandaki güncelleme ile mi gelecek bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

Türkçe metin desteği de 5 hazirandaki güncelleme ile mi gelecek bilginiz var mı?
    Aynen o da geliyor

• Türkçe dil iyi güzelde hikayeli oyun değil sonuçta en yakın zamanda bir türk server en kötü bir balkan serverı lazım bu pinglerle eziyet resmen oynamak

• Ubisofta verilen server şekli değişmedikçe ping işi yalan. Bu arada club houseun yeni hali efsane olmuş hakkaten

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pingden yana sorun yasamiyorum ben 50-60 arasi gidiyor genelde. Bu da sorun yasatmiyor. Futbol maci kadar onemli degil bu oyunun anlik tepki gerektirmesi. Cod gibi ilk gordugunu vur oyunundan ote taktikle galip gelebilecegimiz bir oyun r6. O yuzden 50-60 gayet yeterli. 100'lere cikarsa ama sorun demektir.

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Neymiş arkadaş bu azure sevdası kaç kişi sordu server işini hep suçu microsoft a atıyorlar senin oyunun türk insanı tarafından bu kadar sevilip oynanırken bu çamura yatmak niye? Koy elini taşın altına icraata geç bak cs go lol açıyorda sen niye yapmıyorsun? Ülkede zaten internet leş operatörler birbirlerine inat hub noktalarına bağlantı vermiyorlar benim verim taaa urfadan dolaşıp muğlaya ulaşmak zorunda mı yurtdşına çıkana kadar yurt içinde 50 oluyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 22 Mayıs 2018; 19:9:32 >
  • PS4 Pro ve Xbox One X desteği geliyor sonunda. PS4 Pro da 1440p, Xbox One X de 1728p olacağı açıklandı.

https://www.hardcoregamer.com/2018/05/22/rainbow-six-siege-finally-getting-xbox-one-x-ps4-pro-support/300010/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başlıcam :)

Haritalar, operatörler, silahlar... Çok karışık gibi geliyo..
    Hiç bir şey bilmiyorum..

Nerden, nasıl başlayım? Ne yapayım :) Tavsiyelerinizi yazar mısınız rica etsem arkadaşlar :) Teşekkürler şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 23 Mayıs 2018; 12:2:11 >
  • bende yeni başladım ve gerçekten karışık. Allah yardımcımız olsun
  • Youtube’da jabba’nin baslangic rehberini ve diger rehberlerini izle buyuk faydasi oluyor

• youtube dan jabba, evan braddock, macie jay, serenity17 nin videolarına bakabilirsiniz. başlangıç ve ileri seviye için güzel taktikler mevcut. 3 yıldır oynuyorum. oyun efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper1684 -- 23 Mayıs 2018; 21:19:17 >
  • 5 haziranda mi geliyor ps4 pro ya destek

• quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

bende yeni başladım ve gerçekten karışık. Allah yardımcımız olsun
    Oyunu bıraktın sanırım online görmüyorum en son oyundan beri

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.