Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.996
Cevap
56
Favori
199.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben çıktım gold 4 e , ama hemen düştüm tabi 👎😂.

şans meselesi tek kişi oyun.

veletler gelirse sıçtın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda en önemli şey doğru info almak.

• Beyler oyunun desteği daha ne kadar sürecek bilginiz varmı ? Oyunu aldıktan sonra e3 tek ikinci oyunu tanıtmasınlar sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

bence standart sürüm alın hocam eğer sonra oyundan keyif alırsanız season pass falan alırsınız
    Haftasonu bedavaymış. Oynayıp kararımı vericem.

İlk gün : Beğenmedim o takır takır ayak sesleri beni öldürüyor. Topuklu ayakkabımı giyiyor bunlar.

• venomstr kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ben oyunu demo indirdim, gerçi ne demoysa maşallah 50gb :)
    neyse sadete geleyim; ben bu Türkçe yamayı indirebilecek miyim? Nasıl indiririm?
  • a.turkanoglu kullanıcısına yanıt
    Oyunun demosu yok artık çoğu oyunun demosu yok 50gb olarak siz oyunun tamamını indirdiniz ve belirli bir süre içerisinde ücretsiz deniyorsunuz ve ilerlemeniz kayıt ediliyor sonradan oyunu satın almak isterseniz satın alım işleminden hemen sonra tekrar indirme derdi olmadan oyuna kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Beyler oyunun desteği daha ne kadar sürecek bilginiz varmı ? Oyunu aldıktan sonra e3 tek ikinci oyunu tanıtmasınlar sonra
    Oyunu yapanlar israrla 100 operatore tamamlicaz diyorlar eger vazgecmezlerse bu fikirden daha oyunun omru cok uzun olur

• Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    Oyle mi? 100'e tamamlayacagiz soylemini bilmiyordum.
    Oyunun baz surumunde recruit ile birlikte 21 operator gelmisti, bu seneki 3. yilla birlikte toplam operator sayisi 45'i bulmus olacak.
    Eger ayni sekilde yilda 8 operator cikararak giderlerse 100'e ulasmalarina daha 7 sene var demektir
  • arkadaşlar dün indirimde 74 liraya advanced edition olanı aldım... acemisiyim kısaca... oyunda extra içerik almayanlarada bütün haritalar açık mı fark edemedim... sadece operatörler mi parayla satılıyor yani nelerden eksik kaldım biri açıklayabilir mi?
  • FEYM F kullanıcısına yanıt
    Tüm haritalarda oynanilabilir ancak operatörler parayla. Operatörler ya gerçek parayla açılabilir yada oyun parasıyla. Sizin pakette bildiğim kadarıyla outbreak pack ler var tamamen kozmetik ürünler oyuna bir artısı yok ve 600 r6 kredisi var onunla bir tane operatör açabilirsiniz yada boost veya charm alabilirsiniz size kalmış. Oyunla beraber gelen 20 operatör açıktır bu herkeste böyle ama geriye kalan year 1 2 ve 3 yıl birinci sezon operatörleri kilitlidir bunları gerçek para veya oyun parasıyla açabilirisiniz 25000 oyun parası ediyor her bir operatör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 18 Mayıs 2018; 13:45:25 >
  • tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sağolasın...

• Bu oyunda çok k&m ile oynayan var diyorlar doğru mudur

• Complete Edition icerikleri sadece satin alinan hesaba mi gidiyor ? Pri sahibi yararlanabiliyor mu ?

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Hayır sadece alınan hesaptan oynayan yararlanır yani sec hesap yararlanır pri hiçbir şekilde yararlanamaz.

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Evet k&m oynayan bayağı bir oyuncu var ve sony şu zımbırtıya neden bu desteği veriyor anlamadım haksız rekabet gibi bir şey bu ds4 le oynamasını beceremiyorsan pc ye neden gitmezsinki gelip bizim üç kuruşluk zevkimizin içine ediyorsun demek geliyor içimden.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

Evet k&m oynayan bayağı bir oyuncu var ve sony şu zımbırtıya neden bu desteği veriyor anlamadım haksız rekabet gibi bir şey bu ds4 le oynamasını beceremiyorsan pc ye neden gitmezsinki gelip bizim üç kuruşluk zevkimizin içine ediyorsun demek geliyor içimden.
    Overwatch'a da bu yüzden bulaşmamıştım.Umarım yasaklarlar bu xim4 gibi aletleri

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrvrd1996

türkiyede 600 tl olan ürün yurtdışında 50 euro, 100 dolar en kralı. onlar için çerez parası, alıp neden kullanmasınlar.

özellikle arapların hepsi k & m kullanıyor. onlardada çok ucuzmuş. bi arap arkadaşla oynarken anlattı bana, kendisi silver oyuncu ama km varsa üst düzeylerin hepsinde km vardır :)
  • Pro Lig yayınları saat kaçta başlıyordu?

• Blizzard söylemişti zamanında bunu. Fakat Sony ciddiye almadı çünkü K&M desteği giderse kullanıcı kaybedecek.

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.