Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.998
Cevap
56
Favori
200.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karikaturizma

Bazen şansa breach charge ile patlattığın duvarın arkasındaki adam ölüyor kupa geliyor. Ancak tahta zeminde injure ettiğin yere düşen adamın dibine yere doğru breach charge kurup patlattığında öldürebilirsen de kupa gelir.

Evet nasıl geleceğini Biliyorum da denk gelmiyor sırf bunu yapayım diye uğraşıyorum takımdaki kişiler gruptan atıyor beni videolara bakıyorum çoğu şansa yapmış

Bir gün denk gelir umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Bazen şansa breach charge ile patlattığın duvarın arkasındaki adam ölüyor kupa geliyor. Ancak tahta zeminde injure ettiğin yere düşen adamın dibine yere doğru breach charge kurup patlattığında öldürebilirsen de kupa gelir.

Evet nasıl geleceğini Biliyorum da denk gelmiyor sırf bunu yapayım diye uğraşıyorum takımdaki kişiler gruptan atıyor beni videolara bakıyorum çoğu şansa yapmış

Rakipten birini injury edersen ve yerde ahşap ise yanına patlayıcıyı yapıştır havaya uçur. Ben öyle aldım kupayı. Platin trophy için son kupam buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szmania -- 21 Mart 2018; 19:51:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: szmania

quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Rakipten birini injury edersen ve yerde ahşap ise yanına patlayıcıyı yapıştır havaya uçur. Ben öyle aldım kupayı. Platin trophy için son kupam buydu.

İşte öyle bir fırsat yakalasam öyle yapacam da denk gelmiyor bir ara öyle denk geldi patlatacak yer bulamadım

• Kısa bir video iyi seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_1806

Kısa bir video iyi seyirler

mouselamı oynuyorsun dostum? sensivity ve aimin başarılı

• DS4 ile oynuyorum. Teşekkürler

• Rainbow Six'in standart sürümü 59 liraya düşmüş. Başlangıçta bu sürümü alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
  • pyrotoxin kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sıkıntı yaşamazsın hocam , hem de 3.sezon la birlikte ; ana 20 karakter ve tüm silah eklentileri (Mercek, dipçik, lazer vb) ücretsiz hale geldi.
    Eğer diğer oyuncuları da almak istersen, 100 TL ye felan ilk iki sezon karakterlerinin tamamını satın alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrotoxin

Rainbow Six'in standart sürümü 59 liraya düşmüş. Başlangıçta bu sürümü alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Bende geçen yıl bu zamanlar da aynı fiyata satinaldim. Tüm karakterlieri oyunda kazandigom renownlarla açtım ve şuan tüm operatörler açık durumda artı olarak 27K renown mevcut. Hatta yeni guncellemeyle sanırım oyunun ilk 20 operatörü açık geliyor. Ben oyunu aldığımda böyle değildi o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• ozkan_1806 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aim ayarlarını yazarmısın bir yıldır oynuyorum böyle kontrol yapamadım. Çok vaktim olmuyor gerçi işten ama senin ayarlarla denemek isterim. Enson elite controller yada Nacon marka controller almayı düşünüyorum valla.

• Arkadaşlar meat weal kupasını dün gece aldım

Yorum yazanlara teşekkürler

Rakibi tam yerinde yakalım yanında patlattım sonunda

• puntouzman06 P kullanıcısına yanıt
    Vertical:37

Horizontal:80

L/R Dead Zone:5

ADS:42

• ozkan_1806 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim.

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim. Zor kupalardan bir tanesidir. Ben de hatch açarken alttaki adamın ölmesiyle rastgele almıştım. Terorist huntta 100 defans ve 2500 adam vurma kupalarını da alırsan tamamdır 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Tebrik ederim. Zor kupalardan bir tanesidir. Ben de hatch açarken alttaki adamın ölmesiyle rastgele almıştım. Terorist huntta 100 defans ve 2500 adam vurma kupalarını da alırsan tamamdır 😊

Teşekkürler diğer 3 kupa kolay terörist hunt daki kupaları kaldı

Biraz şans oldu kapıdan girerken bir rakip ile karsilastim yaralandı duvarın dibine düştü oraya kurdum patlatirken zor yaptım arkasından takım arkadaşı geldi bir iki sıktı o anda bastım oldu yine mi dedim bir an vurulsaydim kötü olurdu

Kaç kişi öldürdüm nerde yazıyor var mı öyle bir yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 23 Mart 2018; 1:45:10 >
  • Oyuna az önce güncelleme geldi 1,438 mb

• Ali_80 kullanıcısına yanıt
    Sizde de güncelleme gelince kopyalanıyor kısmı uzun sürüyor mu? 20 dk oldu hala %37 de

• quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

Sizde de güncelleme gelince kopyalanıyor kısmı uzun sürüyor mu? 20 dk oldu hala %37 de

Hocam bundan önce kicik bir güncelleme gelmişti onda aynen dediğiniz gibi oldu fakat ben bu güncellemeyi başlatıp daha sonra dışarı çıktım geldiğimde kuruldu yazıyordu. Büyük ihtimal dediğiniz gibi olmuştur bende de

• Son güncellemeden sonra internetinde sıkıntısı olan var mı güncellemeden sonra bağlantı yavaş deyip atıyor sabahtan beri

• Ben hiç denk gelmedim bizim ekiptede rastlamadım hataya hocam.

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.