Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.981
Cevap
55
Favori
210.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o kadar az da sıkıntı olabilir aslında ama herkesin alıştığı ayar farklı tabii ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar RB6 için sizce hangi paket alınmalı?

PS aleminde yeniyim.

1)Advanced?
    2)Gold?
    3)İndirime girince standart sürüm mü?

Teşekkürler,

Orijinalden alıntı: LannisTargaryen

Hocam o kadar az da sıkıntı olabilir aslında ama herkesin alıştığı ayar farklı tabii ki.

Bende arada kaldim inan surekli degistirip duruyorum aime bir alisiyim tuzak,bomba dinlemiycem

Benim ana ayarlar aşağıdaki gibi.

Kontrolfreek kullanıyorum.

Vertical :35

Horizontal :50

Deadzone :5

Aimdownsight: 35

Gold 2 yim suan platini gördüm:)Yaş 35 fena sayılmaz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ostkreutz

Selam olsun herkese,

Arkadaşlar RB6 için sizce hangi paket alınmalı?

PS aleminde yeniyim.

1)Advanced?
    2)Gold?
    3)İndirime girince standart sürüm mü?

Teşekkürler,

Son güncelleme ile year 1 ve 2 operatörlerini herkese açtılar diye biliyorum, bu yüzden indirime girince standart sürüm alıp bu seneki year 3 operatörlerini de renown toplayıp açarsın, fazladan para bayılmaya gerek yok boş yere..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Güncelleme sonrası herkese açılmayacak mıydı eski yılların operatörleri?

Orijinalden alıntı: zepharoth

Emin olamıyorum çünkü year 1-2 operatörlerinin hepsini zaten açmıştım ama öyle bir açıklama yapmamış mıydı Ubisoft?
    Güncelleme sonrası herkese açılmayacak mıydı eski yılların operatörleri?

25 bin renown alınan operatörler açık değil diğerlerin hepsi açıldı çoğunu almamıştım güzel oldu

@ostkreutz
    Bu durumda sana cevabım değişir, eğer tüm operatörlerle oynamak istiyorsan complete edition al, hiç renown kasmana gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 14 Mart 2018; 20:49:14 >

O ucuz olanları mı açmışlar sadece? Hani 500-1000-1500-2000 renowna falan alınanları?
    Öyleyse pek de birşey değilmiş, ben year 1-2 dahil hepsini açtılar sanmıştım

@ostkreutz
    Bu durumda sana cevabım değişir, eğer tüm operatörlerle oynamak istiyorsan complete edition al, hiç renown kasmana gerek kalmaz.

Aynen öyle diğerleri 25bin renown

Anladığım kadarıyla sezonluk operatörler açılmıyor. Artık onları oynaya oynaya açarım acelem yok.

Cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Singleda egitim gorevleri olarak dusunebileceginiz situationslar var fakat campaign/hikaye modu gibi birsey bulunmuyor.
    Situations gorevlerini internet baglantisi olmadan offlineken de oynayabiliyorsunuz fakat bunlar haricindeki diger modlar (terrorist hunt, casual/ranked 5vs5 maclar, son 3 haftasi kalan outbreak) icin internet baglantisi sart. Terrorist hunt modunu da ister solo olarak ister ekiple multiplayer olarak oynayabiliyorsunuz. Multiplayer odakli bir oyun.

Singleda egitim gorevleri olarak dusunebileceginiz situationslar var fakat campaign/hikaye modu gibi birsey bulunmuyor.
    Situations gorevlerini internet baglantisi olmadan offlineken de oynayabiliyorsunuz fakat bunlar haricindeki diger modlar (terrorist hunt, casual/ranked 5vs5 maclar, son 3 haftasi kalan outbreak) icin internet baglantisi sart. Terrorist hunt modunu da ister solo olarak ister ekiple multiplayer olarak oynayabiliyorsunuz. Multiplayer odakli bir oyun.

Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _____________________________
  • Ya şu team killer'lar ne kadar salak bir topluluktur. Valla oyun zevkinin içine ediyor bu durum. Ranked'da "Vote to Kick" de yok ki. Nasıl bir fantezidir bu anlamıyorum. Oyunu oynamaya closed-beta döneminde başladım. Sonra open-beta ve oyun çıktı derken aralıksız uzun süre oynadım o dönemler yanlış hatırlamıyorsam Gold 2'ye kadar çıkmıştım pek de iyi oynamadığım halde. Sonra uzunca bir süre komple bütün oyunlara ara verdim ve şu sıralar yeniden başladım oyun oynamaya. Bu mesajı yazarken şu an Bronz 4'üm lanet olası team killer'lar yüzünden. Zaten şu rank sistemini de anlamış değilim misal takım kazanmış ben mvp olmuşum 60-70 rank puanı (başka adı var mı emin değilim) veriyor başka bir match takım zaten ampute drone vurcam diye takım arkadaşına headshot atan mı dersin ne ararsan var doğal olarak takım kaybediyor takımda neredeyse tek kill alan adam benim bakıyorum 80-90 puan rank düşüyor. Aslında forumda görüyorum takım kurup oynayan arkadaşlar var ama ne yazık ki yurtta kaldığım için şu an mikrofon kullanmam pek mümkün değil. Valla ne yapacağımı şaşırdım istediğin kadar iyi oyna oyunu takım kötüyse bronz'un üstüne çıkamıyorsun.

• Gold editionun 3. Season pass tan farkı fazladan 600 kredi ve bütün sezonların operatörlerine 7 gün erken erişimi var değil mi ama 4. Sezonda operatörler parayla alınıyor doğru mu anlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 16 Mart 2018; 15:7:4 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.