Bildirim
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (PS4 Ana Konu) Artık Türkçe! (148. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan_1806
Kardeşim gayet güzel oynuyorsun ama sanırım klavye mause ile yapıyorsun. Bana klavye mause marka model söyleyebilir misin bide fiyat aralıkları nedir. 60 level oldum terorist hunt gayet güzel olur ynuyorum casuala gelince hemen vuruyorlar ranked oynamaya cesaret edemedim bile :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Xim4: 650 tl civari... logitech g502:250 tl. Yada g900:800 tl. Razer ourbweaver:450 tl :) klavye ve mouse ile oynamak sandiginiz kadar ucuz degil :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yıllardır oyun oynarım ama bu oyun kadar bağlandığım olmamıştı. ilk zamanlarda zorlanabilirsiniz ama 1-2 aylık süre içerisinde hızlanıcaksınız. pes etmeyin :) youtube dan videolar taktikler izleyin. gittikçe keyf alır hale geliceksiniz. yaklaşık 1,5 yıldır oynuyorum. 1 hafta hiç oynamazsanız eliniz ağırlaşıyor. birkaç saate eski temponuza ulaşırsınız. bende öyle oluyor açıkcası. 162lvl a yakışmayan hareketler yapabiliyorum :) ses kasıp takıp arkadaşlarınızla konuşarak oynayın ;)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: btrlpksrgl
Xim4: 650 tl civari... logitech g502:250 tl. Yada g900:800 tl. Razer ourbweaver:450 tl :) klavye ve mouse ile oynamak sandiginiz kadar ucuz degil :)
Cvp için teşekkürler alacaz artık bi set çünkü Beni de iyi sardı oyun bırakamıyorum bide hırs yaptım :)))
O klavye-mouse ile mi oynuyorsun diye sorduğunuz arkadaş dualshock4 ile oynuyor diye biliyorum, üst mesajlara bakarsanız kendi yazmıştı öyle olduğunu.
quote:
Orijinalden alıntı: zepharoth
O klavye-mouse ile mi oynuyorsun diye sorduğunuz arkadaş dualshock4 ile oynuyor diye biliyorum, üst mesajlara bakarsanız kendi yazmıştı öyle olduğunu.
Valla eğer d4 ile böyle oynuyorsa helal olsun. Ancak benim anladığım ps4 te klavye mause ile bu oyunu oynayanlar hiçte az değil ve benim gibilere karşı üstünlük sağlıyorlar bu nedenle sırf bu oyun için düşünüyorum klavye mause:)
Ben hiç anlamıyorum bu klavye ile mouse farkıyla avantaj sağlama olayını, belki de sorun bendedir bilmiyorum ( Fare ile klavye 800 TL olunca üstünlük sağlaması demek istediğim, klavye ve mouse'ın kolla oynayanlara karşı üstünlük sağladığını ben de düşünüyorum belki de ona alışınca daha rahat oynanıyordur ) Silah 10 mermi daha mı fazla atıyor, daha mı az tepiyor nedir yani merakımdan soruyorum bilen birisi cevaplayabilir. 25 TL 'lik şu mouse ve 40 TL'lik şu klavye ile oynuyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kötü oynadığım zamanlarda aklıma hiç bu ekipmanlar gelmiyor biliyorum ki benim nablığım patates gibi doğruyorlar bazen.
Fps oyunlarında iyiysen, aimin iyiyse, haritayı biliyorsan takım oyunun iyiyse ve takım içi iletişim varsa laptop touchpad'inden de vurursun o adamı zorlanmadan. Klavye dile mi geliyor abi şurdan adam geliyor diye fare bu nab şimdi sağa sola sıkar ben en iyisi ona göre konum mu alayım diyor. Benim kullandığım ekipmanın 5-10 TL'lik farelerden farkı daha iyi ele oturuyor daha hızlı sağa sola dönüyor DPI ayarlanabiliyor ama bu kadar. Başka ne olabilir ki klavye 800 TL olunca gece görüşü felan mı geliyorSöylemek istediğim 25 TL'lik bir mouse'un oyunu oynamak için yeterli olması, 400-500 vermenin amacını anlayamamış olmam.
Mouse
Klavye
-
:))) bence de klavye mause çok pahalı, dediğiniz gibi ucuz ekipmanlarda iş yapar benim demek istediğim pahalı klavye mause değil d4 yerine mause ile oynamak daha avantajlı ve silah sekmelerinde silh sekerken mause aynı oranda aşağıya çekersen atışın daha isabetli olacağı gibi falan. yani eli alıştırmak ve oynamak daha kolay. Yoksa iyi bi takım kursan karşı taraf full klavye mause olsa sen d4 ile yenersin gene :)
Birde yeni başlayan arkadaşlar; "Casual kolay , Ranked oynamak zor" gibi bir düşünceye kapılıyorlar.
Aksine Casual'da en baba altın , platinyum seviyede adamlar varken, Ranked'da ; eğer 10 oyun oynayıp seviye aldıysan (istisnalar hariç) kendi seviyelerinde oyuncularla maç yapıyorsun.
Artık keyif sizlere kalmış... -
Ben de hiç öyle pahalı mouse-klavyelerden kullanmadım ama ele daha iyi oturan, tuşlarını istediğin gibi atayabildiğin, hassasiyeti diğerlerine kıyasla daha yüksek oluyor heralde bu pahalı olanlarlar.
Ha bir de ps4'te klavye-mouse ile oynamak için belki bu pahalı olanlardan almak gerekiyor olabilir, dediğim gibi hiç tecrübem olmadı bu konularda, FPS oyunları da tercih etmem ama R6'nın havası başka, taktiksel oynanış, barındırdığı takım ruhu beni cezbediyor
quote:
Orijinalden alıntı: mattmurdock
Birde yeni başlayan arkadaşlar; "Casual kolay , Ranked oynamak zor" gibi bir düşünceye kapılıyorlar.
Aksine Casual'da en baba altın , platinyum seviyede adamlar varken, Ranked'da ; eğer 10 oyun oynayıp seviye aldıysan (istisnalar hariç) kendi seviyelerinde oyuncularla maç yapıyorsun.
Artık keyif sizlere kalmış...
Kesinlikle katılıyorum, casualdaki eşleşmeler bazen anormal derecede adaletsiz olabiliyor, daha geçenlerde bizim takımda maksimum 80 level adam varken karşı taraf full 150-200 adamlar geldi, bir de kulaklıkla oynuyorlardı duman ettiler bizi
Ranked eşleşmeleri daha adaletli fakat ranked maçları da bende çok geç buluyor, casual maça saniyeler içinde girerken, ranked için dakikalarca beklediğim oluyor, bulunduğum bölgeden mi kaynaklı yoksa genelde mi böyle bilmiyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ranked maçlar , dengeleme yapılmasından ötürü biraz daha geç giriyor sanki.
İzlenim olarak, eğer ranked için liste oluşturulurken birileri girip girip çıkıyorsa oradan sizde uzaklaşın , aksi halde 5 dk bile sürebilir. Bunun dışında liste sabit ise 30 saniye içerisinde eşleştirme bitmiş oluyor gibi.
Anladım, teşekkürler bilgi için, ben çıkmadan bekliyordum demek ki o yüzden uzun sürüyormuş, bundan sonra ben de beklemem çıkar tekrar aratırım.
Konsolu alma nedenim yatarak oynamak için yoksa klavye mouse masa düzeneğine girmeden direk pcde oynarım. Klavye mouse konsolun doğasına aykırı bana göre.. Bu benim kişisel görüşüm isteyen istediği aparat ile oynar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 23 Mayıs 2017; 18:16:17 >
-
Normal DS4 ile oynuyorum klavye mouse yapcak olsam pc toplarim. Konsoldo klavye mouse oynicak kadar aciz degilim.Ranked gir öyle öyle oynamayi ogreniceksin herkes oyle ogrendin terorist huntu aim gelistirmek icin kullanabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan_1806 -- 23 Mayıs 2017; 21:39:19 >
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan_1806
Normal DS4 ile oynuyorum klavye mouse yapcak olsam pc toplarim. Konsoldo klavye mouse oynicak kadar aciz degilim.Ranked gir öyle öyle oynamayi ogreniceksin herkes oyle ogrendin terorist huntu aim gelistirmek icin kullanabilirsin
Acizlik demeyelim de tercih diyelim bu oyunu klayve mause ile oynayan kişilerde var forumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X