Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.477
Cevap
113
Favori
353.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla hocam herşeyi denedin upnp de açtım portda açtım ama yemedi zaten sattım hesabı
  • serverlar çökmüş multiplayer girilemiyor

Edit: Düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nrk58 -- 31 Mayıs 2016; 23:36:17 >
  • Arkadaşlar bıktım artık cs den dotadan , yeni bir oyun aliyim diyorum, oyun nasıldır önerirmisiniz ? Oyuncu sıkıntısı var mı ? Kolay maç buluyor mu ? Hacker falan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Starter Edition diye birşey çıkmış.Steamde 40 tl.Anladığım kadarıyla bazı kısıtlamalar var,operator seçerken.En başta oynayabileceğimiz toplam 4 tane operator veriyor.2 tanesini biz seçiyoruz geriye kalan 2 taneyi de random olarak seçiyor, Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute, Smoke arasından.Başka kısıtlama yok galiba.

--Blog

--FAQ

--Steam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulisa -- 2 Haziran 2016; 22:22:59 >

• cemmedagon kullanıcısına yanıt
    Oyun güzel hele arkadaşların varsa daha güzel oluyor sohbet eşliğinde oyundan iki kat keyif alıyorsunuz. Oyuncu sıkıntısı yok, kolay maç buluyor. Hile tabi ki var normal oyunda tek tük geliyorsa ranked içerisinde çoğunluk hile, altın olduktan sonra kaynamaya başlıyolar.Yöneleceğiniz başka oyun yoksa çok güzel bir seçim olur ama fiyatların düşmesini bekleyin derim yaz indirimleri yakındır, eğer oyuna başlarsanız liste yapmıştım ordan eklersiniz herkesi.

http://forum.donanimhaber.com/m_115590750//tm.htm#115590750

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulisa

Yeni Starter Edition diye birşey çıkmış.Steamde 40 tl.Anladığım kadarıyla bazı kısıtlamalar var,operator seçerken.En başta oynayabileceğimiz toplam 4 tane operator veriyor.2 tanesini biz seçiyoruz geriye kalan 2 taneyi de random olarak seçiyor, Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute, Smoke arasından.Başka kısıtlama yok galiba.

--Blog

--FAQ

--Steam

180tl para verenlere kötü olur bu.hiç bir kısıtlama yok ki resmen.zaten belli levelden sonra boşa renown kazanıyorsun.operatorler için 12.000 bin renown istiyormuş kalanlar için.geri kalanda zaten ana oyunda olan herşey var.kaldırabilirler bunu bence kapmaya bakın

edit:dedigim gibiymiş 2 hafta sonra kalkacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 3 Haziran 2016; 0:36:36 >

• Betada oynamıştım arkadaşların varsa cidden çok eğlenceli ya.
  • Almak isteyen arkadaşlara bir öneride bulunmak istiyorum. Oyuna şöyle bir bakıldığında harika ve bence son zamanlarda çıkan en iyi FPS oyunu fakat; Oyunu sadece yeni patch geldikten sonra bi iki hafta oynayabiliyorsunuz sonrası hackerlara kalıyor. Oyunda hacke karşı doğru düzgün koruma olmayıp Ubisoft'dan gelen açıklamalarda da ilk başta hesapların banlanacağı yönündeydi. Tabii ki öyle olmadı. Açıklamış olduğu bu karardan vazgeçerek hack kullananları en fazla uyarma yoluna gitti. Web sayfalarındaki dandik oyunlar için kullanılan hack programlarının içerisinde bile bu oyunun dosyalarının oynandığını konuşuluyordu. Bunun üzerine gidip bir de Ubisoft firmasından bu oyunun üzerinden çok geçmeden açıkladığı The Division aldım, almaz olaydım. Her şey iyi güzel aynı arkadaş çevremizle oyuna başladık 30 olduk pvp'ye girdik derken bir şeylerin yanlış olduğunun farkına vardık ve ufak bi araştırma yaparken oyun hack ve buglarla kendini imha etmeye başlamıştı zaten. Bu yazıyı sırf haberi olmayan arkadaşların cebi yanmasın diye yazıyorum. Ubisoft'un oyunlarını bilgisayardan online oynamak için almak gibi bir hata yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulisa

Yeni Starter Edition diye birşey çıkmış.Steamde 40 tl.Anladığım kadarıyla bazı kısıtlamalar var,operator seçerken.En başta oynayabileceğimiz toplam 4 tane operator veriyor.2 tanesini biz seçiyoruz geriye kalan 2 taneyi de random olarak seçiyor, Rook, Sledge, Ash, Fuze, Mute, Smoke arasından.Başka kısıtlama yok galiba.

--Blog

--FAQ

--Steam

Bence de gereksiz bir paket olmuş. Yakın zamanda tam sürüm alanlara küfür niteliğinde olmuş.

Hilecileri temizlemedikten sonra ne yapsalar boş. Modern Counter-Strike olabilecek bir oyun gitgide kan kaybediyor PC platformunda. Ubisoft gibi bir firma için Overwatch sistemini kurmak çokta zor olmasa gerek.

Anlamadığım nokta kendileri ilgilenmiyorlar ama Reddit'te o kadar çok insan var ki gönüllü olarak hileye karşı destek verebilecek, ona bile yanaşmıyorlar. Overwatch sistemini getirseler, oyundaki hileci sayısı %75 azalacaktır.

Ama Ubisoft birkaç patch önce değiştirdiği ban sistemiyle, hilecilere karşı tutumunu çok güzel belli etti. Hilecilere ilk seferinde 1 haftalık geçici ban, ikinci seferinde 15 günlük geçici ban, 3. seferde artık sınırsız ban gibi saçma sapan bir kademeli ban sistemi uygulamaya soktular.

Kısaca adamların politikası, hilecileri oyundan soğutmayalım. Legal oynayanlar naparlarsa yapsınlar.

• Starter pack duyurulmasi ve bir arkadasimin tavsiyesi ile almaya karar verdim. Casual oynamayi dusunuyorum gunde 2-3 saat belki, ranked ile cok isim olmaz. Ancak hile olayi baya isi yokusa suruyor, blizz gibi lifetime ban atsalar keske. Ne diyorsunuz bu kosullarda alinir mi?

• Oyundaki cheater olayi gereginden fazla abartiliyor.Gerci Ranked kisminda yapsnlari bariz sekilde tespit edebilirsiniz, troller,tk cilar da cabasi.

Forumlarda,oyun icinde herkes birbirine cheater damgasi yapistiriyor.

Olayin asli su: Oyundaki netcode tamamen en yuksek pingli oyuncuya gore tasarlanmis.Client side hit detectionda eklediginiz zaman cinnet gecirtiyor.

Duvarin arkasindan vurulmalar,rakibin sirti donuk Hs cekmesi,sizin kursunlarin gercekte hic cikmayip karsi tarafin sizi gormeden rastgele actigi ateste Hs yemeniz falan bir suru sorun var.

Hatta kendiniz su ping yuksekligi avantaji olayini test edin.Netlimiter tarzi bir programla olabildigince bant genisligini kisin ping oyunda 150-180ms olacak hale gelene kadar.

Oyunda 1.lige oynamaniz garanti diyebilirim.Karsi taraf da cok amatormus nasil ezdim onlari psikolojisine goturecek kadar etkili.

Ben Division,season passli siege iceren hesabimi bu yuzden elden cikarttim.Hesabi satmadan once reddit de,bir suru forumlarda netlimiter tarzi programlarla nasil ping yukseltilir diye bangir bangir konular actilar.Ardindan hemen oyunu avrupanin gobeginde oturup normalde 40-50ms ping almasi gereken adamlarin 180 pingle istila edisi oldu bende hesabi sattim kurtuldum.

Battlefield 4 te boyleydi ilk ciktiginda.Millet ortaligi cheater diye inletiyordu.2 senede bi nebze toplayabildiler netcodu en azindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnC0DeR

Oyundaki cheater olayi gereginden fazla abartiliyor.Gerci Ranked kisminda yapsnlari bariz sekilde tespit edebilirsiniz, troller,tk cilar da cabasi.

Forumlarda,oyun icinde herkes birbirine cheater damgasi yapistiriyor.

Olayin asli su: Oyundaki netcode tamamen en yuksek pingli oyuncuya gore tasarlanmis.Client side hit detectionda eklediginiz zaman cinnet gecirtiyor.

Duvarin arkasindan vurulmalar,rakibin sirti donuk Hs cekmesi,sizin kursunlarin gercekte hic cikmayip karsi tarafin sizi gormeden rastgele actigi ateste Hs yemeniz falan bir suru sorun var.

Hatta kendiniz su ping yuksekligi avantaji olayini test edin.Netlimiter tarzi bir programla olabildigince bant genisligini kisin ping oyunda 150-180ms olacak hale gelene kadar.

Oyunda 1.lige oynamaniz garanti diyebilirim.Karsi taraf da cok amatormus nasil ezdim onlari psikolojisine goturecek kadar etkili.

Ben Division,season passli siege iceren hesabimi bu yuzden elden cikarttim.Hesabi satmadan once reddit de,bir suru forumlarda netlimiter tarzi programlarla nasil ping yukseltilir diye bangir bangir konular actilar.Ardindan hemen oyunu avrupanin gobeginde oturup normalde 40-50ms ping almasi gereken adamlarin 180 pingle istila edisi oldu bende hesabi sattim kurtuldum.

Battlefield 4 te boyleydi ilk ciktiginda.Millet ortaligi cheater diye inletiyordu.2 senede bi nebze toplayabildiler netcodu en azindan.

Netcode'luk bir durum olduğu zaman zaten killcam'de belli oluyor. Hit detection ise bambaşka bir durum.

Şuan Casual'da bile tonla hileci var. Sebebiyse milletin hileciler yüzünden ranked oynamayı bırakması. Bu hileci pezevenklerde rankedda oyuncu bulamayınca casuala giriyorlar. Para vermişler ya hileye, boşa gitmesin diye casualda oynuyorlar.

Drone kullanmadan prefire ile çıkanlar, duvar arkası pre-aim ile çıkanlar, duvar arkası tarayanlar, sürekli HS atan aimlock'cular vs vs. tonla hileci ve hile çeşidi var oyunda.

Keşke tek sorunumuz netcode yada hit detection olsa. Hatta 1-2 tane wallhack olunca bile problem değil bizim için. Kaç tane wallhack hileciyi yendik. Ama full takım wallhack yada 1-2 tane aimlock/aimbot olduğunda hiçbir şey yapamıyorsun.

En son başımıza gelen olayda, maç 3-0 oldu ranked'da. Aimbot açan hileci 3 roundda 1 kill alabilmiş. Tutturdu bize siz hilesiniz, duvar izliyorsunuz diye. Aldığımız hiçbir killde hile ile uzaktan yakından alakası yok. 2+2+1 flanker şeklinde dağınık ilerliyoruz, tek olan kişi de ilk başta drone'la destek verip, en son arkadan dolaşıp arkalamaya çalışıyor. Herif yediremiyor yenilmeyi, kendisi en iyi rainbow oyuncusu kesinlikle yenilemez. Eğer birileri yenerse onu, kesin hileciler ona göre. 3. roundda ölür ölmez hemen ALT+F4 çekip gitti aimbot açtı, 4. rounda yetişti. Daha önce çok başıma geldiği için bizimkilere dedim bakın bu ezik hile açıp gelmediyse bende bişi bilmiyorum. Gitmiş aimbot açmış, tek mermi hs atıyor. 3-0'dan 3-3 yaptılar. 3 roundda 1 kill alan ezik, 2 el ACE yaptı. Bizde ALT+F4 çekip çıktık oyundan. O günden beridir ranked girmiyoruz.

Yine benzeri bir olay ondan önceki gün başımıza geldi. Eziğin biri 2-0'dan sonra çıktı ve tekrar geri geldi. WH açmış gelmiş. Hiç saklama gereği hissetmeden direk duvar arkası taramaya başladı. Bizde gittik attack'ta 2 kalkan + Blackbeard ile oynadık, defansta'da Pulse alıp geldikleri yerleri tespit ettik. İçerde de her yeri reinforce yaptık ki duvar tarayamasın. Bu maçı 4-2 yendik. Aimbot açmadıkları sürece istedikleri kadar wallhack açsınlar, duvar tarasınlar farketmiyor. Belki biraz zorlanıyoruz ama yinede yeniyoruz. Becerisi olmayan biri istediği kadar wallhack kullansın farketmez, wallhack kullanmak için bile beceri gerekir. Aim'inin iyi olması gerekir. Atalarımız iyi demiş, eşeğe altın semerde vursan yine de eşektir. Bu eziklerde böyle. Aimbot açmadıkları sürece, istedikleri kadar WH açsınlar yinede ezikler. En fazla 2-3 tane fazladan kill alırlar ama iyi oynayan bir ekibe karşı galip gelemezler.

• Zaten dedigim gibi ranked de bariz sekilde yapanlar vardi.Ben oyunu ilk ciktigi gun alanlardandim.

Cheater muhabbeti rankedle sinirluydi casual kisminda cheater denilen olayda netcode kaynakliydi.Hatta redditte ubi devleri aciklama yapmisti durumla ilgili.

Ranked tarafi casuala indiyse bitmistir play ordaki hicbir rezillik netcodela anlatilamaz.Tam zamaninda satmisim oyunu cehenneme donmus resmen.

Bunlar for honoruda batirirlar simdi.

• Arkadaşlar tek takılanlar TAF-Clan ile bizimle birlikte oynayabilirler, KD/0,7 üstü, 19-20 yaş arası saygılı bir şekilde muhabbet gırgır şamata bunları yapacak arkadaşları bekliyoruz.
    Teamspeak : ts3.taf-clan.net:9989
    Site :http://taf-clan.net/
    Uplay Steam : Pasa_TRR
  • rainbow six siege nin starter edition ı çıkmış arkadaşlar sadece 40 TL

http://store.steampower...m/app/359550/?l=turkish

eksik olan ise " Rainbow Six Siege Starter Edition'ın asıl oyuna göre tek eksi olan yanı, oyun içerisindeki operatörlerin yani karakterlerin daha zor ve uzun sürede açılıyor olması. Normal şartlarda 1000-2000 arası Renown kredisi ile açılabilen karakterler Rainbow Six Siege Starter Edition'da açılacak olan her karakter için 12.500 Renown kredisi isteniyor. "

" Oyunun satış sayfasında Ubisoft tarafında yapılan açıklama da önceki oyunda operatör açmak için harcayacağınız süre 1-2 saat iken, Rainbow Six Siege Starter Edition'da bu süre 15 saate kadar çıkabileceği yazılmış durumda. Rainbow Six Siege'e göre içerik olarak hiçbir eksik bulunmayan oyun için başlangıçta 2 adet rastgele operatörün yanında oyun içinde harcayabileceğiniz 600 R6 Credits veriliyor. "

arkadaşlar bu renown nedir ?

• Hocam bu renown oyun içi para oluyor. Her maçtan oyundan sonra veriyor kazanınca 300 galiba kaybedince de 150 küsür olması lazım tam hatırlayamadım veriyor

• PnshR88 kullanıcısına yanıt
    Peki kardeşim teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: BAY658 - Mithrandil

rainbow six siege nin starter edition ı çıkmış arkadaşlar sadece 40 TL

http://store.steampower...m/app/359550/?l=turkish

eksik olan ise " Rainbow Six Siege Starter Edition'ın asıl oyuna göre tek eksi olan yanı, oyun içerisindeki operatörlerin yani karakterlerin daha zor ve uzun sürede açılıyor olması. Normal şartlarda 1000-2000 arası Renown kredisi ile açılabilen karakterler Rainbow Six Siege Starter Edition'da açılacak olan her karakter için 12.500 Renown kredisi isteniyor. "

" Oyunun satış sayfasında Ubisoft tarafında yapılan açıklama da önceki oyunda operatör açmak için harcayacağınız süre 1-2 saat iken, Rainbow Six Siege Starter Edition'da bu süre 15 saate kadar çıkabileceği yazılmış durumda. Rainbow Six Siege'e göre içerik olarak hiçbir eksik bulunmayan oyun için başlangıçta 2 adet rastgele operatörün yanında oyun içinde harcayabileceğiniz 600 R6 Credits veriliyor. "

arkadaşlar bu renown nedir ?

Oyunda oyuniçi 2 farklı para/puan var.

Biri sarı renkli olan Renown. Diğeri gri renkli olan Rainbow Credits.

Sarı renkli olan Renown, her maç sonunda, günlük/haftalık görevleri yaparak ve Situations görevlerini yaparak kazanabilirsin.

Gri renkli olan Rainbow Credits ise gerçek parayla alınan oyun için parası. 600 puan 15 TL, 1200 puan 30 TL, 2700 puan 60 TL gibi paketlerle satılıyor.

Starter Edition almayı düşünüyorsan sana şöyle kabaca bir hesapla 1 karakteri açmak için ne kadar uğraşman gerektiğini söyliyeyim.

Situations;

10+1 görev. Her görevde de yapman gereken 3 görev var. Bu görev içindeki görevlerin her biri 200 puan. Birde görevi bitirdiğinde verdiği yaklaşık 150 puan.

10 görev x (3x200) görev içindeki görevler + (10x150) her görev sonu verdiği puan = Yaklaşık 7500-8000 puan arası.

Not: Situations'ları ve içerisindeki görevleri yaptıktan sonra bir daha yaparak puan kazanamıyorsun. Yani bunlar tek seferlik. Tüm Situations'ları ve içerisindeki görevleri bitirerek 1 operatör açacak puanın çoğunu topluyorsun kısaca. Bu arada menüde Tutorial kısmında da 3 tane video var. Onları da açıp hemen kapatarak, 200 puan yani toplam 600 puan daha kazanıyorsun. 1 tane 200 puanda UPlay'in Rewards kısmında var.

Casual;

Galibiyet ortalama 300 puan. 300 puandan azda olabiliyor, daha çokta. 270 ile 320 arasında. Ama ortalama 300 olarak kabul ediyoruz.

1 casual maç en az 3, en fazla 5 round sürüyor. 3 yapan kazanıyor yani. Bir maçı 3-0 kazanırsan, yaklaşık 10-12 dakika falan sürüyor. (Her round 3 dakika, 30 saniye karakter seçme, 30 saniye de hazırlık aşaması) Tabi bu süre daha da düşebilir, roundların oynanma süresine bağlı olarak.

12.500 puan için 42 maç Casual kazanmak gerekir. Bunun içinde tüm Casual maçları yendiğini varsayar isek ortalama 420 dakika da bir operatör açabilirsin. Buda 7 saate falan tekabul ediyor. Tabi bu 420 dakikaya Match-Making sistemindeki bekleme süreleri dahil değil. Tabiki de tam 420 dakika da 1 operatör açmak mümkün değil. Biz ona minimum 8 saat diyelim sürekli oynamak şartıyla.

Ranked;

1 ranked maç en az 4, en fazla 9 round sürüyor. 4 yapan kazanır ama, 3-3 olursa 5'e uzuyor. Süreler Casual ile aynı. Ama Ranked'ın süre ve renown hesabını yapmaya gerek yok. Ranked zaten puan kasmak için hiç mi hiç ideal değil.

Günlük ve Haftalık Challanges (Görevler);

Her gün 1 tane 150 ile 250 puan arasında değişen ve her salı 6 tane 50 ile 200 puan arasında değişen görevler var.

Ek olarak şunu söyliyeyim;

Tüm operatörleri açmak zorunda değilsin, zaten açmanı da tavsiye etmem. Belli başlı herkesin oynadığı ve en kullanışlı operatörler belli.

Boşu boşuna puanını ve zamanını harcama dediğim operatörler;

Defans: Tachanka, Kapkan, Mute, Castle*
    Attack: Buck, IQ, Glaz, Fuze*

* koyduklarım aslında tartışılabilir. Spesifik durumlarda çok işe de yarayabilir ama çoğu zaman kullanışsız kalıyorlar çünkü bunların yerine başka bir operatör ve özelliğinden feragat ediliyor.

Mesela bence kesinlikle önce açılması gereken 5 attack ve defans operatörü şunlar;

Defans: Rook, Jager, Bandit, Smoke, Valkyrie (Bence şuan en iyi 5'li defans takımı) Ek olarak Frost, Pulse, Doctor'da bazı harita ve lokasyonlarda çok kullanışlı olabiliyor.
    Attack: Thermite, Thatcher, Sledge, Ash, Blackbeard (Bence şuan en iyi 5'li attack takımı) Ek olarak Twitch yada kalkanlı bir karakterde bazı harita ve lokasyonlarda çok kullanışlı olabiliyor.

Dip Not: Bu arada Recruit dediğimiz özel bir yeteneği olmayan düz asker sınıfı da var. Bu sınıfta istediğin silahı ve teçhizatı kendin seçiyorsun. Bence Blitz yada Montagne gibi kalkanlı bir operatöre ilk başta puan harcamaktansa, Recruit sınıfıyla kalkan kullanmak daha mantıklı. Özel yetenek dışında değişen hiçbir şey yok. Hatta el bombası ve flash/smoke grenade ikisi bir arada alınabiliyor. Blitz yada Montagne'de sadece Flash yada Smoke alınabiliyor. Ayrıca oyundaki en iyi tabanca olan 5.7 (Five Seven) kullanabiliyor.

Zaten ESL turnuvalarını da izleyenler genelde yukarda saydığım 5'li operatörlerin en çok tercih edildiklerini göreceklerdir çünkü bu operatörler her haritada ve her lokasyonda özel güçleriyle oyunun dengesini değiştirebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 5 Haziran 2016; 18:06:29 >

• 40 tl lik sürüm nedir ya.Hileciler yetmiyor yeni hilecileri mi davet ediyorlar oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

40 tl lik sürüm nedir ya.Hileciler yetmiyor yeni hilecileri mi davet ediyorlar oyuna.

Hilecilere

"Biz sizi banladık ama pişmanız. Gelin size özel 40 liralık paket yaptık bunu alın ve oyuna geri dönün"

diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.