Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X: Rio (ÇIKTI RF !) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
313
Cevap
0
Favori
14.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun full versiyonunu oynadım süper olmuş tek kelime ile aksiyon hiç aralıksız devam ediyor bölümlerde tonla uçak var ve şu yardım kontrolü her nedense 3. bölüme gelmeme rağmen açılmıyor.. Game options'dan da normal kontrol seçili olduğu halde.. Neyse sorun değil bence bu oyunu oynamayan çok şey kaybeder. Hele Ghost ekibine yardım ettiğimiz yerler çok güzel olmuş olmuş konuşmalar it dalaşları yerden gelen saldırılar mükemmel... Normal seçenekde bile baya zorluyor bölümler kısa değil, yeteri kadar uzun öyle 3-5 uçak yada tankla boğuşmuyorsunuz tonla geliyor.. Takım elemanlarınızon ve düşmanın yapay zekası gayet iyi verdiğiniz görevi yerine getiriyorlar düşmanda öyle... Yeryüzü kaplamalarına takılanlar var aramızda ama bence hiç takılmamak lazım çünkü aksiyon herşeyi unutturuyor adama...

Bu arada fw ile ilgili de bilgi veriyim. 1.51'i sadece bu oyun için değil yeni çıkacak tüm oyunlar için yüklemeniz gerekecek.. Sebebi de yazılmıştı video partition'ları ile ilgili bi durum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 7 Mart 2009; 21:56:47 >

• selamlar... ankarada bu işi yaptıran arkadaşlar varsa nerede ve ne kadara yaptırdıklarını yazabilirler mi ? şimdiden teşekkürler... saygılar...
  • XBOX360'cıların can programı ABGX360 1.0.0 çıktı.

(Wave 3/HAWX/MLB 2K9 Supported Now)

• Bu program ne işe yarıyor. Hawx ı edindiğimizde bu programla açabiliyor muyuz yani?
  • Eski oyunları bu program sayesinde FW'e uygun hale getiriyorsun. Ayrıca security olaylarını program otomatik kendisi yapıyor.

Bad Kreon SS dosyasını Good Kreon yapıyor vb...
  • Hawx ı bu programda açıp her FW ye uygun hale getirebiliyor muyuz?
  • Denemek lazım ama sanmıyorum dediğin gibi olsun. Ama olursa iyi olur valla.

Programın amacı aslında FW 1.51 için çıkmış olması. Denildiği gibi yeni video partition'una destek veriyor artık.

Yani HAWX'ı vb. yeni video partition isteyen oyunları otomatik patchliyor ama her şekilde konsolda FW 1.51 olması şart.
  • İyi de niye o zaman çalışıyormuş gibi abgx 1.0.0 çıktı diye seviniyorsun babacan
  • Hakketen he madem yeni fw her türlü şart ne artısı var ki bunun her şekilde yeni fwyi attıracaz parayı bayılacaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Hawx ı bu programda açıp her FW ye uygun hale getirebiliyor muyuz?

Hayır. Bu programın asıl amacı oyunları orj. gibi göstermek. SS,Dmi,video partition veya bad kreon hatalarını oyunu yazdırmadan kendisi düzeltiyor. Özellikle eski oyunlarda yapmalısın. Yeni versiyonun tek artısı artık video 3 hatalarını da görüp düzeltecek olması. Tabii 1.51 firmware şart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 7 Mart 2009; 23:32:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DasheriM

quote:

Hayır. Bu programın asıl amacı oyunları orj. gibi göstermek. SS,Dmi,video partition veya bad kreon hatalarını oyunu yazdırmadan kendisi düzeltiyor. Özellikle eski oyunlarda yapmalısın. Yeni versiyonun tek artısı artık video 3 hatalarını da görüp düzeltecek olması. Tabii 1.51 firmware şart...

Aynen öyle dostum.

Bu arada Atik Elektronik pazar günü açıkmıdır arkadaşlar ?

Açık ise eğer yarın gidecem FW olayı için.

Bugün tel açtım sormayı unuttum yarın açıkmısınız diye hay kafama...

• peyy hiç işime gelmeyen bir programmış o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

Orjinalden alıntı: DasheriM

quote:

Aynen öyle dostum.

Bu arada Atik Elektronik pazar günü açıkmıdır arkadaşlar ?

Açık ise eğer yarın gidecem FW olayı için.

Bugün tel açtım sormayı unuttum yarın açıkmısınız diye hay kafama...

Emintaş İşhanı Pazar günleri kapalı diye biliyorum. Geçenlerde bir pazar gittiğimde kapalıydı tadilattan mıdır tatilden midir bilmiyorum ama bence kapalıdır.

• Pazar günü kadıköy full kapalı zaten.
    Sadece birkaç mağaza açık başta PLATİN ama allah korusun.
  • İşimiz pazartesine kaldı anlaşılan. @Miex gelsene atik'e sende laflarız hem senin konsola da fw atsınlar.

Demin yazılmış yavruları arkadaşa satıverdim 4'den FW parası fazlasıyla çıktı ama elimde oynayacak 6-7 oyun kaldı.
  • Buluşuruz tabide para yok ki FW attıracak, daha KZ2 bile alamadım gerçi o kadar niyetlide değilim ama olsun denemekte fayda var.
  • pazartesi günü Mete bey'e(ATİK ELEKTRONİK) bende makinamı götüreceğim ,
    bakalım bi faydasını görecekmiyiz.
  • Ooooo Mahir abi bakarsın denk geliriz Atik'te.

Valla şimdiden yazılmış HAWX oyunu elimde. Pazartesi gününün akşamı oynamış olurum kısmetse.

Bu arada FW atmada umarım sorun çıkmaz. Konsolda ki mevcut FW'yi alacaklar sanırım yenisini eski FW'ye göre yükleyecekler...

Herhalde tam olarak böyle birşey yapıyorlardı... :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Ooooo Mahir abi bakarsın denk geliriz Atik'te.

Valla şimdiden yazılmış HAWX oyunu elimde. Pazartesi gününün akşamı oynamış olurum kısmetse.

Bu arada FW atmada umarım sorun çıkmaz. Konsolda ki mevcut FW'yi alacaklar sanırım yenisini eski FW'ye göre yükleyecekler...

Herhalde tam olarak böyle birşey yapıyorlardı... :S

Yavuz o olayı bende yaptırdımda bende olmadı dediler, olmuyor senin makinada dediler. Umarım sende olur
  • Bütün sürücüler için 1.51 FW çıktı zaten. Kimse de sorun çıkmaz tahminim. Hadi hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.