Şimdi Ara

Tom Clancy's H.A.W.X ( ÇIKTI ) (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
3
Favori
120.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iyi bir simülasyon önerebilir misiniz artık google earthte oynamaktan gına geldi
  • Bu oyunu Garena programıyla oynayın arkadaşın dediğigibi gawurları wurmaktan aşırı zewk alıyorum it dalaşları falan tadından yenmiyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

arkadaşlar iyi bir simülasyon önerebilir misiniz artık google earthte oynamaktan gına geldi

Oyna bu oyunu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick__09

quote:

arkadaşlar iyi bir simülasyon önerebilir misiniz artık google earthte oynamaktan gına geldi

Oyna bu oyunu işte

iniş kalkış bile yokmuş hocam o açıdan direk simülasyon dedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maverick__09

quote:

Oyna bu oyunu işte

iniş kalkış bile yokmuş hocam o açıdan direk simülasyon dedim

Google Earth de iniş kalkış vs. varmı

• var var gayet iyi de tek sorun kendi açımdan kamera açısı ve biraz aksiyon
  • Beyler oyunu ind... Eee... CD'sini aldım. Tek bir dosya çıktı. O da setup dosyası. Tıklıyorum, açılmıyor ancak bilgisayar acayip şekilde kasmaya başlıyor. Görev yöneticisinde işlemler kısmında görünüyor setup.exe diye. İşletim sistemim vista. Acaba ondan mı oluyor? Bir bilgisi olan var mı?
  • daha once crısısı dx10 da oynamıştım şimdi bu nu dx10 da oynıyamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Garenayı indirip kuracaksınız.

Kurduktan sonra Msn'e benzer bencereden 2 dakikada üye olacaksınız.

Sonra Garenaya login olacaksınız.

Sol tarafta HAWX iki kere tıkladıktan sonra server seçeceksiniz...

Chat yeri açılır orda Start Game var ayarlardan start game düğmesine oyunu nereye yüklediyseniz Hawx.exe'yi seçeceksiniz.

Start game'e basınca oyun açılır online oynamak için LAN bölümünden girmelisiniz.

Hiçbir ağ yoksa kendiniz kurun 2 dakikada dolar...

Dostum helal olsun, oyun mukmmel; oyun mukemmel arkadasın dedigi gibi baglanın baska hicbir ayarla ugrasmayın. Senaryolar, itdalaşı falan harika...
  • ARkadaşlar dx10 açılmıyor oyun var mı bunun bir ayarı? grafik ayarlarında aktif görünmüyor
  • Biliyorum yeri burası değil ancak. DX10 kurulu değil şuan bende. HD4830 var ve DX10 yüklemek istiyorum. Ancak kurulumu
  • DX10 ile bende oynayamadım paneldeki sistem ile.

Ekran sürekli siyah gözüküyordu.Pek bir farkı da yok zaten...
  • İlk oynamaya başladığımda oyun çok güzel gelmişti ancak bi süre sonra sıkıcı olmaya başladı, görevler benzer, ya eskortluk yapmak yada hedef yoketmek, şimdi diceksiniz ee uçakla ne yapılır ama bana görevlerin sunumları hep aynıymış gibi geldi, ayrıca simulatör yönü sıfır. İniş kalkış olmaması büyük eksik, uçaklar arasında da hissedilir bir fark yok kontrol olarak, sadece taşıdıkları bomba çeşidine göre seçiyorum uçakları. Grafikler ise vasat bence, yere biraz yaklaştığınızda göktelenlerin, yer şekillerinin kalitesizliğini farkediyorsunuz, bulutların arasında güneşe doğru uçarken yada yağmur hafifçe çiselemeye başladığında daha iyi bir görsellik beklerdim, yada kokpitin içindeyken birden motorlara gaz verince koltuğa mıhlanmamızı beklerdim. Hikaye sunumuda ayrı bir vasat, aradaki küçük video görüşmelerinden başka hiçbirşey yok, mesela aldığımız görevlerin gerçek zamanlı planlarını gösteren aksiyon dolu ara videolar çok güzel olurdu kanımca.

Beğenende olabilir tabiki bunlar sadece ''benim'' görüşlerim..

• Arcade oyun olduğu için böyle.
    Ama haklısın da diyebiliriz.
  • Sonunda buldum oyunu dx10'da çalıştırdım, dosyayı klasöre atın

HAWX_dx10 ;

http://www.mediafire.com/?nkwyqmjhfzi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 21 Eylül 2009; 3:57:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Sonunda buldum oyunu dx10'da çalıştırdım, dosyayı klasöre atın

HAWX_dx10 ;

dosyayı klasöre attım hala dx10 seçeneği kapalı... Dosyayı açmak istediğimde ise .dll dosyası istiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damn It

quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Sonunda buldum oyunu dx10'da çalıştırdım, dosyayı klasöre atın

HAWX_dx10 ;

dosyayı klasöre attım hala dx10 seçeneği kapalı... Dosyayı açmak istediğimde ise .dll dosyası istiyor...

Dll adını araştır google'dan yada yaz buraya bulunmayacak şey değil

• Neyse ya burda bir arkadaş dx10 ve dx10 karşılaştırma vermiş resimli onu gördüm. O kadar da gerek yok dx10'a bence. Çok fark göremedim ben oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus
    *Eğer peşinizde radar güdümlü füze varsa yukarıdaki yöntem işe yaramaz flags kullanmanız gerekir ayrıca bu füze aşırı şekilde hızlı gelir 1000 Metreyi gördüğünüz an F tuşuna basmalısınız.

flags ne ?

simulasyon arayanlara tavsiyem FSX
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.