Bildirim
Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (ÇIKTI) (17. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: viper05quote:
Orjinalden alıntı: erowerlord
Oyunun ertelenmesi kötü olmuş fakat bu oyunu 4 gözle beklemeye devam ediyorum.
Ayrıca @viper05 merak ettiğim bir durum var 2. oyunda R6Vegas gibi duvarları siper etme gibi bir fonksiyon var mı? Videolarında birkaç benzeri görüntü gördüm de..
ben oynadığım kadarıyla henüz öyle bi şey görmedim belki olabilir fakat denemedim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: viper05
quote:
Ayrıca @viper05 merak ettiğim bir durum var 2. oyunda R6Vegas gibi duvarları siper etme gibi bir fonksiyon var mı? Videolarında birkaç benzeri görüntü gördüm de..
ben oynadığım kadarıyla henüz öyle bi şey görmedim belki olabilir fakat denemedim
Sen desene yine bizi teröristler kuş gibi avlaycak(hard oynuyorum hep yoksa sarmıyor)
-
Oyun çıktı 3.32 GBquote:
Orijinalden alıntı: Xinuquote:
Orjinalden alıntı: viper05
quote:
Sen desene yine bizi teröristler kuş gibi avlaycak(hard oynuyorum hep yoksa sarmıyor)
Alıntıları Göster
Tabii pc de oynamanın oyunun hakkını vermemek olduğunu söylemeden geçmiyorum.
-
Neden 3.32gb ilginç içerik yok mu fazla da ondan mı ?quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Oyun çıktı 3.32 GB
Tabii pc de oynamanın oyunun hakkını vermemek olduğunu söylemeden geçmiyorum.
Alıntıları Göster -
Demek çıktı ha saldırın o zaman. -
Çıktımı bu arada pinky demoyu oynadın mı sence güzelmi ben bu oyunu almak istiyorumdaquote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Demek çıktı ha saldırın o zaman. -
İlk oyundan pek farkı yok grafik olarak ama atmosfer güzel, kesinlikle almanı tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: mericgenc
Çıktımı bu arada pinky demoyu oynadın mı sence güzelmi ben bu oyunu almak istiyorumda
Alıntıları Göster -
Sonunda çıktı oyun oh bequote:
İlk oyundan pek farkı yok grafik olarak ama atmosfer güzel, kesinlikle almanı tavsiye ederim.
Alıntıları Gösterhayret verdikleri tarihten önce çıkardılar ilginç
-
Grafik olarak daha iyi olmalıydıquote:
Orijinalden alıntı: b_j_k_4_v_e_r
Sonunda çıktı oyun oh behayret verdikleri tarihten önce çıkardılar ilginç
Alıntıları GösterTexture quality high olarak ayarlanmadı 8800gts ile performans kaygısı yüzünden sanırım
[image]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 12 Temmuz 2007; 0:14:09 >
-
hocam durum bende bundan ibaret nedir bunun ilacı yaw msi 88oo gtx 2 gb ram p4 3.2 HT war oyun sorunsuz olarak oynayabileceğimi soylerken ben oynayamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: Digiali
Grafik olarak daha iyi olmalıydıTexture quality high olarak ayarlanmadı 8800gts ile performans kaygısı yüzünden sanırım
[image]
Alıntıları Göster
edit : sistem uyumluluğu nu ekledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThaiLuNn.. -- 13 Temmuz 2007; 0:41:12 >
-
R6 Las Vegas daki atraksiyonlu hareketler var mı yoksa odun gibi mi ilerliyoruz?quote:
Orijinalden alıntı: ThaiLuNn..
hocam durum bende bundan ibaret nedir bunun ilacı yaw msi 88oo gtx 2 gb ram p4 3.2 HT war oyun sorunsuz olarak oynayabileceğimi soylerken ben oynayamıyorum
edit : sistem uyumluluğu nu ekledim
Alıntıları Göster
-
bende odun gibi ilerlemek istiyorum amaaaaquote:
Orijinalden alıntı: kartopu2
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
GRAW2 Pc Screenshotsquote:
Orijinalden alıntı: ThaiLuNn..
bende odun gibi ilerlemek istiyorum amaaaa
Alıntıları Göster
GRAW2 PS3 & Xbox360 Screenshots
-
arkadaşlar benim şu süper ötesi grafiklere bi cözüm yokmuquote:
Orijinalden alıntı: Neuvelle
GRAW2 Pc Screenshots
GRAW2 PS3 & Xbox360 Screenshots
Alıntıları Göster
-
Xbox 360'daki grafik kalitesinin yakınından bile geçmiyor iki ayrı oyun gibiler Ubisoft PC'ye sallamadan bir oyun yapmış yinequote:
Orijinalden alıntı: fatmucu
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
kelin ilacı kendi kalçasındadır arkadaşlar hallettimquote:
Orijinalden alıntı: Xinu
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
1.01 yaması çıktı indirmek için TIKLA -
diyorum inanmıyorsunuz bakın yine yama çıktı bunda ne var derseniz bu kadar kısa sürede yama gelmemesi lazımdı yine geldi bu arada resmi forumda Grin Gag Order diye bir karar almışlar oyunla ilgili konuşmayacaklar artık sanırımquote:
1.01 yaması çıktı indirmek için TIKLA
-
Prey den sonra oynadığım en güzel oyun diyebilirim felaket sardı meret yaa sabah akşam demiyoquote:
Orijinalden alıntı: kartopu2
diyorum inanmıyorsunuz bakın yine yama çıktı bunda ne var derseniz bu kadar kısa sürede yama gelmemesi lazımdı yine geldi bu arada resmi forumda Grin Gag Order diye bir karar almışlar oyunla ilgili konuşmayacaklar artık sanırım
Alıntıları Göster
küçücük haritada dümdüz gidip bölümü geçebilmek varken sırf kafama tank topu düşmesin diye sürüne sürüne gidiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X