Şimdi Ara

Tom and Jerry

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadasimin kucuk kardesi icin oyun ariyordum. Aklima eskiden oynadigim bir Tom and Jerry oyunu geldi. Internetden arastirdim resimlerini buldum ancak oyunun ismini bulamadim bir turlu. Oyun ufak boyutlu freeware birsey. Yani burda sormam da bir sakinca yoktur diye dusunuyorum. Oyunun resmini alta ekledim.

Tom and Jerry

Bu oyunun adini bilen ya da elinde herhanbi bir download linki olan var mi?

• Atari oyunu bu emulatorle oynayabilir.İsmi Tom and JerryÖzel bir ismi yok.Bakınayım ben biraz bulurum belki link
  • emülatör sitelerine bak her türlü oyun olur orda
    nintendonundur kesin bu
  • hocam emülatör ne demek cahilliğimi lütfen affedin
  • Valla ben bu oyunu ilk bilgisayarda gormustum. Ataride de varmis demek.

Oyun icin 1 tane download linki buldum ama o linkde calismiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahtaner81

hocam emülatör ne demek cahilliğimi lütfen affedin

Atari,Nintendo,Ps gibi konsolların oyunlarını Pc'de oynamak için kullanılan program
  • benim atarimde vardı bu oyun bitirmiştim... ne günlerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende oynamıştım bu oyunu.Bi buna bi de simdi oynadıklarıma bakıyorumda bak gözlerim dolu dolu oldu

• Bu oyunu bulamazsan sana Tom and Jerry Fists of Furry adlı oyunu öneririm. 3 boyutlu bir dövüş oyunu(kan yok-zaten olamazdı) ve çizgi filme ait tüm karakterleri seçebiliyorsun.
  • @tarikay93
    O oyuna da baktim ancak benim bu bahsettigim oyun bolum gecmeli falandi. Digerinde cabucak bikabilir bunda bikacagini sanmiyorum.

@OraLeTH_
    Simdi bakiyorum. Tesekkurler.
  • @OraLeTH_
    Oldu valla hocam. Cok sagolasin.
  • Rica ederimBen de indireyim bari nostalji olur
  • @Y!g!T tom and jarry hiç duymadım ama jazz jack rabbit 2 var çok güzel bir oyundur eğlencelidir ve tam küçük çocuklara göredir hatta sen bile oynayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locturnal -- 23 Ağustos 2008; 0:01:06 >
  • @locturnal Tom ve Jerry'i hiç duymadın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

@locturnal Tom ve Jerry'i hiç duymadın mı?

çizgi filmini duydum ama oyununu ilk defa burada duydum bilmiyorum 1999'dan beri pc kullanıyorum 19 yaşındayım nette deminden beri arıyorum ama oyunundan bahseden Türkçe site göremedim ingilizcede kötü
  • İllaki bu oyunu bulman mı gerekiyor.
    Kur bilgisayarına MAMEyi, binlerce oyun var.
    İçlerinde çok güzel adventure oyunları var. Mesela:
    Toki, Shadow Dancer vs..
    quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Bir arkadasimin kucuk kardesi icin oyun ariyordum. Aklima eskiden oynadigim bir Tom and Jerry oyunu geldi. Internetden arastirdim resimlerini buldum ancak oyunun ismini bulamadim bir turlu. Oyun ufak boyutlu freeware birsey. Yani burda sormam da bir sakinca yoktur diye dusunuyorum. Oyunun resmini alta ekledim.

Tom and Jerry

Bu oyunun adini bilen ya da elinde herhanbi bir download linki olan var mi?

• jazz jackrabid ilk pc oyunum
    pc oyunlarıyla bununla tanıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morsmordre

jazz jackrabid ilk pc oyunum
    pc oyunlarıyla bununla tanıştım

evet güzel oyundur bana bi arkadaşım vermişti orta2deydim o zamanlar ama xp'de takılıyor kesik kesik hareket ediyor uyumluluk ayarlarını kurcaladım ama ne yaptıysam sorunu çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.