Şimdi Ara

[**---ToKiO HoTeL FaN CluB---**] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
12.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vortigon

beni de yaz erden

sen Tokio Hotel mi dinliyon dün bana metal forever diyodun tokio mokio dinlemem diyodun

Charlotte Hornets taraftarı

• quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

http://www.youtube.com/watch?v=D9vpEYdWcqI Ready,Set,Go çok tutulan parçalarından

http://www.youtube.com/watch?v=kfMnM5Y2rw8 Monsoon en çok tutulan parçası bildiğim kadarıyla

bilmeyenler bunları bi izlesin bu 2 şarkıyı beyenen yada 1 ini beyenen th nin yaptığı tüm şarkıları beyenir demektir izlemeyenler bi izlesinler lütfen

ya şu tt yüzünden sadece 30-40sn lik bölümünü dinleyebildim malum grev var 10kb/sn ile iniyor. ama biraz popa kaçıyor sanki. tabii bu ilk 30sn ye göre olan yorumum. gerisini bilemem dinleyemedim.

• Turmion Katilöt ü bir deneyin derim ben...

Orjinalden alıntı: diabolik191

quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

http://www.youtube.com/watch?v=D9vpEYdWcqI Ready,Set,Go çok tutulan parçalarından

http://www.youtube.com/watch?v=kfMnM5Y2rw8 Monsoon en çok tutulan parçası bildiğim kadarıyla

bilmeyenler bunları bi izlesin bu 2 şarkıyı beyenen yada 1 ini beyenen th nin yaptığı tüm şarkıları beyenir demektir izlemeyenler bi izlesinler lütfen

ya şu tt yüzünden sadece 30-40sn lik bölümünü dinleyebildim malum grev var 10kb/sn ile iniyor. ama biraz popa kaçıyor sanki. tabii bu ilk 30sn ye göre olan yorumum. gerisini bilemem dinleyemedim.

Ben ilk mesajda parçalarını yazdım hepsi çok gzl sen tamamını dinlesen beni yaz derdin zaten

• yha üstte verdiğim linkleri bi izliyin bişi olmaz olmassa indirin up up

Iron Maiden dinlemeye başladığımdan beri hiç birşey beğenemz oldum.

her topicte Iron Maiden demeye başladım ben ya..
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar.. Evvela " Ben bu yolu nasıl aşarım ? " korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki yol zorda olsa aşılmış, yürünmüş ve gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar . . .
    Necm.Erb.
  • 89'lular 18 yaşındalar daha. Bence Birilerinin gazına gelip fırlamışlar sahneye daha bıyıkları terlememişken. Zatan yaptıkları "Piyasa Rock" türündende belli.

Bunlardan adam gibi müzik grup olması için bi 10 15 sene daha lzm.

Size iyi dinlemeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Kasım 2007; 14:50:26 >

Hiç sevmedim bu grubu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 1 Kasım 2007; 16:27:06 >
    2012'nin ilk konusunu görmek için tıkla! :)

• Yha siz taktınız tipe yha bu grup çok fanı ve hayranı var avrille kıyaslanıo bi düşünün

http://siirtayfasi.blogcu.com/4398817/ alın bi bakın bugün mtv ema ödülleri verilce 22.00 da alın bakında görün o kdr laf ettiğiniz grubun halini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Séi-Chan -- 1 Kasım 2007; 17:55:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: (s)éq0

mtv de gordum ilk defa,
    ready,set,go hem klip hemde muzik olarak guzel bence...
    tokiohotel alman bi grup,almanca sarkılarıda cok başarılı

ewt dün mtv ema vardı orda th ödül aldı en interaktif grubu müzik dalında bakın ilk mesajda parçalarını yazdım hepsi spr bi dinleyin bence monsoon en beyenilen slow şarkısı

• Grubu pek bilmiyorum ama ben hep Tomun solist olduğunu sanıyordum.Meğer yanılmışım,utandım şimdi...
    quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

Kız grubu. Eski "Take That" gibi. İspanya'daki konserlerini izlemiştim de kusmuştum resmen. Bu arada davulcu obezdir aslen, ama videolarda oynama yapıyorlar...

• katılmak isteyeni yazabilirim ve sevmeyenlere sölüorum yemin ederim biçok arkadaşım ilk sizin gibi yapıp sonra hastası olmuşlardır herkes ilk tipe bakıp konuşuo bide şarkılarını dinleyin derim yani dinlemeyenlere sölüorum

Kanatlarımın olmasını isterdim.. Üzüldüğümde bulutlara erişebilmek için..
    Bu bencil dünyada hiç olmamayı isterdim
    O insanları tanımamak için..
    Şimdi her kesik yara beni erken sona yaklaştırıyor, her yalan beni daha çok acıtıyor
    Kanatlarım olsa keşke
    Sona yaklaşmadan önce..
    |||O . O . O|||
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.