Şimdi Ara

TOKATLI VARSA ACİL ! ( ANKARA VE ÇEVRE İLLER )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİRİLERİ SAHİP ÇIKMAZSA ÖLDÜRÜLECEK!!!
    çok ACİL YUVA YA DA PANSİYON SPONSORU!!

Yer: Tokat ( Ankara ve çevre illere de nakli sağlanabilir)
    İletişim: 0553 644 40 38
    Tokat'a gelir gelmez yine acı bir haberle karşılaştım. Bu can birkaç gündür buralarda dolanıyormuş ve biraz da agresif bir köpekmiş bu nedenle milletin çok gözüne batmaya başlamış. Isırma yok fakat bizim millet yanından köpek geçse saldırdı diye şikayet edecek yapıda olduğu için köpeğe zarar verdiklerinde bir iki hırlayınca linç kampanyası başlatmışlar. Son olarak çocuğun teki buna taş atınca bu da haliyle hırlamış, çocuk da hemen babasına gitmiş ondan sonrası malum. Adam bir celalle canın yanına geliyor ona da hırlıyor alıyor eline tüfeği.
    Tesadüf eseri bir arkadasım olaylara şahit oluyor bir yandan engellemeye çalışırken bir yandan beni arıyor. Hemen bir şekilde gittim oraya baktım bunlar bayağı ciddi barınaktan geldim vurursanız ceza alırsınız diyince geri adım attılar. Alın götürün barınağa o zaman dediler. Tabi o saatten sonra iş başa düştü. İnanın napacağımı bilmiyorum ben de zaten arkadasımın evinde kalıyorum resmen yalvararak izin aldım arkadaşımdan birkaç gün mühlet verdi. Sınavım bitince memlekete döneceğim. Birilerinden zarar görmüş olacak ki hep savunma halinde. Kulak ve bacaklarında yaralar mevcut. Durumu çok acil dışarı gittiği an sağ bırakmayacaklar bu canı. Lütfen bi çiftlik, bahçe sığınıp sevilip karnının doyacağı bir alan olsun kafi. Hiç yoktan biri pansiyon sponsoru olsun orda yuva aransın yalvarırım fazla evde tutma imkanım yok sınavım bitince ben de gideceğim zaten. Onu iyileştirecek sevecek insanlara ihtiyacı var durum çok acil lütfen onun ölmesine göz yummayın kurtaralım onu ne olur

• @MelwiN bak bakayım faydan olur mı?
  • @vetenes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adrenalin_ -- 15 Temmuz 2015; 0:15:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

@vetenes

Hocam ben Tokattayım. Sizin için uğraşacağım. Şu cana neden zarar verilir ki delireceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duyarlılığınız için gerçekten teşekkür ederim
  • yukarı
  • Helal olsun ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara batıkent nasıl bir yer
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tokattayım, akıbet nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

tokattayım, akıbet nedir?

Hocam ben sadece gördüğümü paylaşıyorum, numarayı arayıp öğrenebilir misiniz, banada haber verin lütfen...

Bugün belki 10 kadar yavrunun vurulmuş cesetlerini gördüm hiç şüphem yok vurup öldürür bu caniler bunlarda insaf yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

@vetenes

Hocam ben Tokattayım. Sizin için uğraşacağım. Şu cana neden zarar verilir ki delireceğim

@The Time Lord

hala sahip bulunamamış hocam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.