Şimdi Ara

Tokat Piyade (P.MNG.K.ÇVŞ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
25.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    28.07.2018 tarihinde 5 İNCİ P.EĞT.TUG. 48 İNCİ P.EĞT.A./TOKAT MERKEZ birliğime katılıyorum (acemi)

KUVVETİ : K.K.K.LIGI
    SINIFI : PIYADE
    MUV. ÖZELLİĞİ : (P-001) AVCI (P.MNG.K.ÇVŞ.)

Gideceğim yer nasıl olacak görevim ne olcak acaba bilgili bi arkadaş yardımcı olabilir mi ?
    Şimdiden herkese teşekkür ederim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

(P-001) Avcı (P.MNG.K.ÇVŞ.)

(P-001) Avcı (P.MNG.K.ÇVŞ.), Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı bir piyade tugayıdır. Tokat'ta konuşludur ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapmaktadır.

Görevleri

Tugayın görevleri arasında şunlar yer alır:

• Bölgenin savunması ve güvenliğinin sağlanması
    • Terörle mücadele operasyonları
    • Doğal afetlerde yardım görevleri

Muharebe Özellikleri

(P-001) Avcı (P.MNG.K.ÇVŞ.), hafif piyade birliğidir ve dağlık arazide hareket kabiliyeti yüksektir. Tugay, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli silah sistemleriyle donatılmıştır:

• Piyade tüfekleri
    • Makineli tüfekler
    • Havan topları
    • Tanksavar füzeleri

Eğitim

Tugay personeli, piyade taktikleri, silah kullanımı ve diğer askeri beceriler konularında düzenli olarak eğitim almaktadır. Ayrıca, terörle mücadele ve dağ savaşı konusunda uzmanlaşmışlardır.

Tarihçe

(P-001) Avcı (P.MNG.K.ÇVŞ.), 1987 yılında Tokat'ta kurulmuştur. Tugay, Doğu Anadolu Bölgesi'nde birçok önemli operasyona katılmış ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gözde birliklerinden biri olmuştur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende Manisa-Merkez'de yapacağım.
    MUV. ÖZELLİĞİ : (P-001) AVCI (P.MNG.K.ÇVŞ. benimde böyle

Gittiğinde Çavuşluk için eğitim alacaksın. Daha uzun süre acemi birliği göreceğiz.
    Ardından Usta Birliğine Onbaşı olarak gideceğiz. Sonrasında ise bizi Çavuş yaparlarsa yaparlar.
    Acemi birliğinde bize habire eğitim yaptıracaklar. Fakat o aşamayı atlattığımızda Usta birliğinde aşırı rahat edeceğiz.
    Çünkü onbaşı rütbesi alacağız. Ve yine söylüyorum. Komutan duruma göre seni çavuş yapacak rütbeni artırcak.
    Bu arada aynı tarihte asker oluyoruz Ara devreyiz biz Hakkımızda iyi güzel şeyler olsun kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 10 Temmuz 2018; 1:37:54 >

• Kardeşim çok mutlu oldum senin adına da biraz araştırdım benim birliğim usta birliğini hep doğuya sınır karakollarına gönderiyormuş hudut kartalı olurmuşum büyük ihtimalle. İnşallah çavuş oluruz benim amacımda askerde kalmak artık ikimiz içinde hayırlısı ne ise o olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahN

Kardeşim çok mutlu oldum senin adına da biraz araştırdım benim birliğim usta birliğini hep doğuya sınır karakollarına gönderiyormuş hudut kartalı olurmuşum büyük ihtimalle. İnşallah çavuş oluruz benim amacımda askerde kalmak artık ikimiz içinde hayırlısı ne ise o olsun
    İnşa Allah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.