Şimdi Ara

Toggun sürekli kücümsenmesi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
4.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orta seviye bir vatandaş TOG alabiliyorsa benim için başarılıdır. Gerisi hikaye benim için. Zenginin malını övmeye ihtiyaç duyacak kadar aptal değilim...

• Her tarafı yerli ve milli ama fiyata gelince hiç te öyle değil. Sırf fiyat farkı olmadığı için evimin içine bir tane Türk malı beyaz eşya ya da türevi bir şey sokmadım, Avrupa nın kendini kanıtlamış markaları dururken aynı fiyata neden yerli üretim alayım ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana çıkıp desin birisi, bu arabanım dizayn tasarımı, mühendislik tasarımı argesiyle ilgili Türkiye'de ne yapıldı?

Pininfarina'nın tasarlayıp, honkonglu HKG'nın mühendislik tasarimini gerceklestirdigi aracın haklarini almissin, burada montaj yapip satiyorsun.

Kuş serisinden farki yok gozumde. Vatandas da togla, gemiyle,ucakla gaza geldi işte bu kotu ekonomide

• ben daha 1 tane şube 1 tane araba görmedim

benım ıcın bu ara yok hukmunde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrikayı? ziyarete giden yutubır neden togg yerine tesla kullanıyor?

• bilerek yapıyorlar. psikolojik saçmalıklar.

tb2 ler gibi zamanla kendini ispatlayacaktır.

tek sıkıntı ucuz olmaması benim açımdan. halkımızın geneline hitap etmiyor bence.

diğer türlü her türlü alınır,binilir. hibrit versiyonu olsa daha da güzel olurdu benim açımdan.

bize ucuz araçlar lazım. halkımızın geneli fakir.

• ABD'nin reklam gücü Türkiye'ye göre inanılmaz yüksek seviyede.

Orada insanlar başarılarını Tebrik edip paylaşırken burada yermek,yerin dibine sokmak bir alışkanlık.

Bunu engellemenin yolu var mı bilmiyorum.

• hasanmerto kullanıcısına yanıt

Bana çıkıp desin birisi, bu arabanım dizayn tasarımı, mühendislik tasarımı argesiyle ilgili Türkiye'de ne yapıldı?

Yapıldıysa peki? İspatlarsam forumdan gidecek misin?

Pininfarina'nın tasarlayıp, honkonglu HKG'nın mühendislik tasarimini gerceklestirdigi aracın haklarini almissin, burada montaj yapip satiyorsun.

Tesla'nın ilk aracı Roadster, İngiliz Lotus Elise'dir.

https://en.wikipedia.org/wiki/Tesla_Roadster_(first_generation)

Tesla'nın ilk ana akım aracı Model S, Mercedes parçaları kullanmıştır.

Kuş serisinden farki yok gozumde. Vatandas da togla, gemiyle,ucakla gaza geldi işte bu kotu ekonomide

Gözünde sorun mu var ?

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

Nerede yaşıyorsun?

• erka1907 kullanıcısına yanıt

TOGG çekilişine katılıp çıkmadıysa başka araç alması yasaklanıyor mu?

• Hangi togg ???
    Her 3 dakika da bir fabrikadan cikan mi?

• Şurada togg övenlerin kaçının toggu , kaçının el arabası var merak ediyorum

• Kimsenin Togg ile uğraştığı falan yok. 3-4 tane borderline mal sürekli laf atıyor diye bunu herkese mal edemezsin. Ama bu işinize geliyor, sürekli mağduriyet çıkarıyorsunuz bu sayede. Togg'u seçim propagandası olarak kullandınız işte yetmedi mi hala mı mağduriyet kasıyorsunuz. Güzel araba ama alacak kesim belli. F/P olarak tesla daha mantıklı bir tercih demek, küçümsemek mi oluyor? Togg satışlarından vatandaşlara pay geliyor da bizim mi haberimiz yok?

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

o zaman togg güzellemesini alınca yapsın, başka türlü hayvan terli yemiyor...

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt

Ben sana soyleyim hemen

otobus erken gelsede ise gec kalmasak tayfasi onlarin hepsi    

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Öyle bir kural mı var?

• Ben ayda 702 Euro’ya full+full Tesla Model 3 alabiliyorum. Sol böbreğimi vermeme gerek yok. Anne babamın zengin olmasına da gerek yok. Aslında en temel mesele bu. Tek sıkıntınız orantısız vergilerin yarattığı gelir adaletsizliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 9 Ekim 2023; 19:41:57 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

ABD de her önüne gelen Tesla veya o fiyatta bir arabayı en azından ikinci el olarak alabilir yalnız.Cok kolay orda araba almak. Çalış yeter ! Ne iş yaptigin da çok önemli değil.

• Bu ülkede is yapmak için heykel yapacaksın otomobil iha siha boş işler bunlar

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.