Şimdi Ara

Togg T10F Ana Konu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
13
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Togg T10F Ana Konu

(En Son Oy Tarihi: 9.01.2026)
Giriş

Çok güzel duruyor ama 3-4 bin tl verilmez ona. Keske biraz daha ucuz olsa da çok fazla kişi alabilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Böyle bir eksikliği nasıl farkedemediler anlamıyorum.

eskiden varolan mp3 çalarlardan bluetoothlu olan var mıydı acaba?

Bi 32gb lık mp3 player alıp araca koyayım da müziklerimi ondan dinlerim diye düşünüyorum.

Sizler ne yapıyorsunuz? Sadece radyo mu dinliyorsunuz yoksa müzikleri internetten mi dinliyorsunuz?

Ben telefonumu,

hotspot yapıp arabanın youtube unu açıyorum, veya cep telefonumdan power app dan istediğim radyoyu açıp bluetoothdan bağlanıyorum,

asıl sorun t 10 x de çalışan tv +, t10 f de üyelik istiyor, premium üyeliğe zorluyor,

• Ben araçta genelde Spotify kullanıyorum. Henüz aracı alamadığım için bunda nasıl olur bilemiyorum. Video vs seyretmenin mümkün olacağını sanmıyorum. Ancak kendi içinde olan uygulama üzerinde olur heralde ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömer_ -- 8 Aralık 2025; 14:25:7 >

Aracın radyosu var, dinlediğim istasyonları favoriye aldım, radyo kısmında sorun yok.

Müziklerimi telefona kopyaladım, dinleyebiliyorum ancak aracın kontrollerinden yönetemiyorum.

Müziği araçtan değişebiliyorum ancak klasörleri değişemiyorum. İlla telefondan klasör değiştirmem gerek.

Karışık veya sıralı çalma işini de yine telefondan yapmam gerekiyor. Şarkıda istediğim bir kısma geçmeyi de yine telefondan yapmak zorundayım.

Araçtan sadece "önceki-sonraki şarkı" ve "ses aç-kapa" yapabiliyorum.

Çok can sıkıcı bir durum. bu ses sistemine 50 bin tl verdim. harici kaynaktan çalamıyor olması çok saçma.Togg T10F Ana Konu 

haklısın , ben de tv + a takıldım almam o premium u

Siz arayın,

Kredi ve ödeme den sonra fatura kesilecek,

en fazla 10 gün sonra da teslim ediyorlar.

Tüm bakiyenin ödenmesi Fatura. E devlette tescil ve teslimat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 10 Aralık 2025; 16:4:21 >

ilk olarak araçtaki uyarıların kapatılması ile alakalı yazdım.

Kapattığım uyarılar kapalı kalsın, lazım olursa zaten açarım. Sürekli uyarı sesleri gelmesi yola olan odağımı bozuyor dedim.

İkinci olarak araç kitleince çalan kornadan bahsettim.

Ben sessiz bir yerde yaşıyorum, aracı her kitlediğimde "dit" diye korna çalması artık rahatsızlık vermeye başladı etrafa.

Ayarlara bir seçenek olarak eklensin, korna istefen akktifler istemeyen kapatır.

Üçüncü olarak ses sisteminden bahsettim.

Araçta harici kaynaktan müzik çalmak gibi bir seçenek yok.

Eski aracımda kullandığım ve kategori kategori ayırdığım 1000 den fazla mp3 olan usb belleğimi bu araçta kullanamıyorum.

Meridyen ses sistemine 50 bin TL ödedim, bi usb çalamıyorsa yazık.

Son bahsettiğim konu da evde şarj ederken aracı her açtığımda şarj duruyor.

DC de şarj ederken böyle bir sorun yok, ama evde AC de şarj ederken kilitleri açtığımda şarj hemen duruyor.

Evde zaten 4-5 saat şarjda kalıyor araç, bu süreçte 2-3 kez araca gidip kapı açsam her seferinde şarj duruyor ve tekrar çıkar-tak yaıp şarjı başlatıyorum.

Bu sıkıntıları yazdım, sizler de yazarsanız orrtak sıkıntılar daha erken giderilir.

• melihcancalis M kullanıcısına yanıt

Size 100 000 ödeöeden sonra proformayı göndermiş olmaları gerekiyor, araçın motor ve şase no olmadan kredi kullanamazsınız ödeme yapamazsınız,

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

her ay kapanya koşulları yenileniyor, ben ekimde aldı fiaz, 2,79 du kasımda 2,53 oldu aralıkta 2,39 ye indi ,

bu günki fazi indirimi ocağa yansırsa daha düşük faize alırsın, ama araba zamlanırmı, harçlar 25,5 artacak gibi etmenler de var.

bence meridyan olmazsa olmaz , diğerleri zevke bağlı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 11 Aralık 2025; 11:57:24 >

Aracın proforma faturası hangi ay çıktı ise o ayın kampanyasindan yararlanırsınız.

Bugün sipariş verdiniz diyelim, proforma bu ay çıkarsa bu ayki kampanyadan yararlanirsiniz, ancak fatura bu aya yetişmez de ocak ayına kalirsa ocaktaki durum geçerli olur. Kampanya yapmazlarsa tamamını nakit odemeniz gerekir.

Belki fiyat değişir, belki donanimlarda değişiklik yapabilir. Onu bilemeyiz.

Ben sadece meridyen aldım, gerisi çok da gerekli değil. Cam tavan da sürücüye faydası olmayan, yolculara faydası olan bi donanım. Ben almadım.

Şu anda satışta aracım var, satılana kadar önden sipariş mi oluştursam diye düşünce içindeyim. 1m 12 ay 0 faiz kampanyası cezbediyor. Kış paketi, koltuk paket ve meridiyan olarak düşünüyorum. Birde sitede oturuyorum bireysel garaj yok, burda şarj durumunu nasıl yaparım onu düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hazır araçlarda proforma fatura çabuk çıkıyor.

Bende aynı gün fatura çıktı, ertesi gün kredi başvurusunu yaptım.

Ancak olmayan bir aracı sipariş verirseniz bu süreç uzuyor.

Meridyen ve açık renk koltuk donanımı muhtemelen hazırlar içinde vardır.

Ancak kredi onaylandıktan kısa süre sonra paranın kalanını yatırmanızı istiyorlar.

Bu süreçte aracınız hala satılmadı ise sorun olabilir.

Proforma hemen geldi ama onda da motor şase no olmadığı için bir önemi yok hala bekliyorum. 1 hafta oldu sipariş vereli bakalım

Araç motor ve şase belli olduğunda proforma dijital ortamda düzeltiliyor, en fazla 15 - 20 gün sürüyor.

10 x i ben olsam artık çıkarmam, 2.0 yazılım olmadan araba hala bazan yavaş çalışıyor, 10f in çalışması ve menüleri çok daha ileri düzeyde

• Arkadaşlar selam, Lasitk basıncını kaçta kullanıyorsunuz? Araç üzerinde 36 psi(yüksüz) yazıyor 4 lastik için. Fakat burada şöyle bir uyuşmayan bilgi var. T10X ve T10F in ağırlıkları birbirine yakın. Bildiğim kadarıyla lastik genişlikleri ve jant ebatları da ayın . 235X19. Fakat T10F'in yanak kalınlığı 40, T10X'in 50. Her iki araç için de 36 PSI öneriliyor. Eğer ki T10X 225X50X19 ve T10F in lasik ölçüsü 235X40x19 olsaydı, her ikisine de aynı psi önerilmesi doğru olurdu fakat 235X50X19 ve 235X40X19 lastiğe (yakın ağırlıklarda) aynı havayı vurduğunuzda , yanağına oturma daha fazla olmayacak mıdır?

Togg T10F Ana Konu

Togg T10F Ana Konu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.