Togg T10F Ana Konu (3. sayfa)
Togg T10F Ana Konu
(En Son Oy Tarihi: 9.01.2026)
-
-
10f ile uyumlumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet F için ayrı X için ayrı var. Efcar garage diye bulabilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
merhaba...bende dun aksam sıparıs gectım..kula rengi t10f v1, 19 cant ve cam tavan extra....2318....v2 ile cok fark varmı?? bugunde profarma cıkar ,kredıye basvurabılırsın dediler..bakalım...
_____________________________ -
şipariş mi verdiniz bağcılara mı gittiniz,
Hayırlı olsun,
V1 uzun da
yolcu elektikli koltuk yok,
360 kamera yok ,
merdiyan ses sistemi yok ( bence en önemli si)
kablosuz şarj yok,
Elektirkli ısıtmalı ön/arka koltuk yok,
Elektirkli bagaj açma yok,
ısıtmalı öncam yok,
ısıtmalı direksiyon yok,
diğerlerini zaten tamamlamışsınız hayırlı olsun,
burada versiyon karşılaştırdan tüm detayları göebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 4 Aralık 2025; 9:16:42 >_____________________________ -
telefon numaraları üzerinden sipariş verdim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Elektrikli araç kullanan kişi içten yanmalı araçtaki alışkanlıklarını bırakmak zorunda. Aksi halde zorlanır.
Togg benim 2. elektrikli aracım olacak. Bir tanede Megane E-Tech var. İlk zamanlar biraz zorlanmıştım ama alışınca elektrikli güzel. Ama şehir dışında kullanmak ama uymadığı için bir de Bmw 520 var. Uzun yolda şarj planlamasını iyi yapmak lazım. Yoksa ciddi büyük sıkıntı.
Benim aracı vermemekte inat ediyorlar. Tescil Pazartesi bitmesine rağmen hale arayan olmadı.
Umarım şehir içinde 450-500km görebilirim.
Merhaba
Alabiliyorsanız V2 alın bence .. 2. Eli de düşünüce V2 daha avantajlı
Adanadayim... çoğu gerekli değil ama tek 360 kamera önemli gibiydi. Ondan da emin olamadım... şimdi proforma fatura gelmiş....hangi bankaya başvurayim sizce
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bildiğim kadarıyla 3 banka il anlaşmalılar. Vakıfbank , Garanti ve Albaraka ..
Ben Albaraka 'dan aldım krediyi . Başvurduğum günün akşamı Togg hesabına gönderildi.
Eyvallah..1 ile 2 arasında çok fark var ki peki Ömer bey.. önemli ? Normal ses sisteminde 6 hoparlör var ve 360 kamerası Yok.. çok önemli mi .. pişman olur muyum mi
Merhaba. Ben T10X için sipariş oluşturacaktım ancak satışa kapatmışlar sadece 4more obsidiyen paketi var. Niye kapatmış olabilirler, sizce ocağa kadar açılır mı? Yoksa T10F için direk oluşturmak daha mı mantıklı
Eğer Meridian olanı dinlemezseniz pişman olmazsınız. Aralarında ciddi Ses kalite farkı var. 360 Kamera tercihe kalmış , ben şahsen olmasından yanayım.
Muhtemelen Yılbaşından sonra satışa açılacaktır. Fiyat güncellemesi olma ihtimali yada T10F satışı için kapatmış olabilirler.
T10X ve T10F tamamen farklı platformun araçları. Ama alabiliyorsanız 4More almanızı tavsiye ederim. F/P baktığınız zaman gayet uygun bir seçenek.
1 milyon, 0 faiz hangi bankalar da var acaba biliyor musunuz? Birde masraf alıyorlar mı
Evet aslında o da güzel bir seçenek ancak fiyat için biraz daha planlama yapmam gerekiyor sanırım. Şansımızı 1 gün farkla kaçırdık T10X i. Yılbaşından sonra mutlaka bir zam yaparlar düşüncesindeyim. Zam yapmazlarsa bile tescil fiyatı vs. hepsi zamlanacağı için opsiyonsuz boş paketi alabiliriz anca o fiyatlara. 2500 üstü %55 ÖTV biniyor çünkü.
Ziraat Bankasına gittim, 700bin TL diyor v1 için.. anlamadım:) giden arkadaşlar hangi bankaya gittiler bu Yeni kampanya için?
Dostlar t10x her gün saat 10:30'da %25 ötvli teslime hazır araçlar çıkıyor. t10x almak isteyenler o saatlerde truemore dan baksınlar satın alabilirler.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt