Şimdi Ara

TOGG fabrikasındaki robot hatlarında ilk C-SUV gövdesi üretildi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
8.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel gelişme, şöyle yada böyle bir şekilde çıkması lazım. Ne kadarı yerli konusuna girmiyorum. Fakat bu arabaları nerede şarj etmeyi düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 29 Mayıs 2022; 14:43:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üretimin olduğunu felan da düşünmüyorum da neyse...

Kesin 2023 Haziran'da ilk sürüş başlar ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bulaşma!
    Ya Banlanırsın, Ya da HAcKlanırsın!
  • hyksl H kullanıcısına yanıt
    RTE 2023youtube
    Merhum Adnan MENDERES yarım asır önce bugünkü CHPyi harfiyen anlatıyor. Chp vekili Engin ALTAY da merhumun anlattıklarını tasdik ediyor. CHP o gün ne ise bugün de aynı. Ülkenin üzerindeki 1 asırlık kara bulut.
    https://www.youtube.com/watch?v=QsKTBIqtiL0&ab_channel=RTE2023
  • Sahis ulkede acac yok yalan soyluyorlar iktidarimizi kiskaniyorlar diyor siz hale oto pesindesiniz.Es kaza kapagi atsa secimlere gosterecek hanyayi konyayi.Yaptik yapariz diyor doviz 10-20-30 olmus umurunda degil.Batiya emperyallete kole isci hazirliyor yoksullastirarak ummeti arada bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 29 Mayıs 2022; 17:27:51 >

Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Bizim alacak paramız yok bakalım hangi muteahıt cocukalrına peşkeş cekilecek bu arac para onlarda

• Ayrıca soruyorum o fabrıkada calısan işçiler ne kadar maaş alabılıyorlar? Milyonluk bu aracı almak için kaç sene makarna yiyip kaç sene para biriktirmeleri gerekecek 200 yıl mı? Hadi onu da geçtim maaşlarının kaçta kaçı ev kirasına gidecek ya da ev kirası yuksek oldugu için çadır da mı kalıyorlar?

en ucuz cilo olmuş 500 bin hala utanmadan togg haberi yayıyorlar togg geliyor togg uçuyor.

togun jantı üretildi, ilk togg pipisi banttan indi.

arkadaş tamam da bedavaya mı dağıtılacak bu araba.

bunun en çöp paketine en az 1 milyon isteyecekler en az.

ee bana faydası ne o zaman.

yok ihraç edilecekte yok bilmem ne de.

bide aç karnına bakmadan bu haberleri takip edenler var yazık.

sen ne saçmalıyorsun proje dediniz Jet Fadıldan hallice sonuç çıktı... eğer satılırsa peş peşe yanar sürücüsünü yakarak öldürür lağım medyası kundaklandı diye duyurur...

Adnan Menderes kahraman değil vatan hainiydi o nedenle asıldı... sizde o tarz hainleri hayran hayran izliyorsunuz...

Fabrika arsası, makinası, işçisi, %100 ithalat vergi muafiyeti vs herşeyi komple teşvik. Resmi gazeteyi burda 40 defa paylaştık. Hepsi bizim cebimizden.

Zaten o kadar teşvikle üretilmemesi imkansız. 1 model üretilecek ve %100 zarar etmeye ve bizim cebimizden finansmana devam edecek. Göstermelik Avrupa yolunca Azerbahycan yolunda vs diyecekler boy boy haberler yapılacak orda kalacak.

Alsanız nerde şarj edeceksiniz o bile muamma. Yaparlar yaparlar demeyin 1 şarj 37 bin €

2,5 yıl oldu. Youtuber'ların Düzce'deki Highway AVM dışında şarj edebileceği yer hala yok. Olmayacak da. Tek hedef yaptık oldu diyebilmek. Çinli, Hintli sayısız model var. REkabet imkansız. Devlet eliyle olmaz. Yapan yok zaten. Tamamen seçim yatırımı.

Şehit,besmele vs yapmayın nolur. Dünyanın ilk elektrikli otosu Renault Megane'ı reis 2010'da test etti. Zaten üretiliyordu daha Tesla yokken ve Bursa'da üretiliyordu. Sırf basit bir şarj yasasından dolayı söktüler tesisi götürdü adamlar, vizyon niyet filan olsa o desteklenirdi. Tren kaçalı çok oldu. Göreceğiz hepimiz zamanla.

• sniper23 kullanıcısına yanıt

hocam selamlar, şuan bizim ülkemizde satışa sunulmuş kaç firmanın elektirikli otomobili var az çok biliyorsunuz; daha geçen gün yine donanımhaber ana haber sayfasında ülkemizde satılan elektrikli araçların fiyat aralıklarını paylaşmışlardı fakat işin ilginç tarafı halen bazı yorumlarda kıyaslamalar fiyat tahminleri ve hükümet veya devlet eleştirileri olmasına rağmen gündem yaratma çabaları var; amaç reklamdan başka bir şey değil ve bunu çok iyi yapıyorlar ve bilinen bir şey daha var bu araç satışa çıksa bile türkiyedeki en fazla %3-5 lik bir kesim ancak bu şartlarda bu arabayı alabilir! altı çizilmesi gereken bir nokta var ama buna dikkat çekmek istiyorum siz diyelim ki bir elektirikli araç alabilecek kadar güçlü konumdasınız(%3-5 lik dilimde) mevcut piyasa koşullarında hangi firmanın aracını alırdınız? devletin makam araçları bile son model mersedesken ben açıkçası bu aracı almazdım, devlet ne kadar ötv kdv trt vb vergi indirimi yaparsa yapsın bu arabaya 1 milyon verilmez ben açıkçası bu kadar param olsa yine vermem vermem diyorum çünkü türkiye nin otomobil üretimi ancak yabancı sermaye ile yabancıların ar-ge çalışmaları ile oldu! türkiyenin hiç bir tecrübesi yok veya varsa bile kendi markasını yaratamadı şimdiye kadar! şöyle örneklersek:bir iş başvurusu yaptığınız firma sizi mülakata çağırdığında bile en son çalıştığınız iş yeri ve hangi pozisyonda çalıştığınızı neden o iş yerinden ayrıldığınızı açıklamanızı bekler, düzgün cevap alamazlarsa biz sizi arayacağız dedikleri an işe almaktan vazgeçtikleri andır o an! yani sizin kendinizi anlatabilmeniz iki dudağınızın arasında ve öz geçmişinizde değil mi? kısaca türkiyede bu arabaya para yatıracak adam çok az! türkiyenin uluslar arası arenada hiç bir tecrübesi olmadığı için bir şans verip bu aracı alacak insan çok az! yurt dışında bu arabanın peynir ekmek gibi satılması lazım ki üretimi artık ülke sınırları içerisindeki bizim gibi orta gelirli insanlara kadar gelsin (tabi ekonomide istikrar olursa bu tabir yoksa fakiriz); bizde satın alalım... bu yazdıklarımı iyi anlayabildiyseniz ne düşünürseniz düşünün uluslar arası arenada pazar payını çok zor elde edersiniz bu çok uzun yıllarınızı alır...

• Önemli olan soru şu olmalı avrupadaki gibi araç fiyatı uygun olacak mı ? Cevap tabiki hayır. Kendimiz bile üretsek bu hükümet vatandaşına uygun birşey vermez. Benim artık bu ülkeden ümidim yok ne iktidarından, nede muhalefetinden...

• hyksl H kullanıcısına yanıt

Kardeş sen ne ayaksın? trollmüsün? fesli kadir vardı hatırlarsın. Atatürkten nefret eder ve "keşke yunan kazansaydı" demişti. Diyanet ve devletin tepe büyükleri de bu adama hastaneye geçmiş olsuna gitmişti. Hatta bu feslinin adı uğur mumcunun 1993 rabıta kitabında da geçer. Kimin ne olduğu belli. Hem durumları anlamayıp, üstüne yanlış anlayıp, içindeki nefreti kusuyorsun. Kurtuluş savaşı zamanı ailenden birine biri bir şey mi yaptı nedir derdin? Açıl susam açıl. // Bu kafaya sahip insanların ne araba yapması nede lityum çıkarması ayrıştırması ülke için bana göre güvenlik ve soyulma riskidir. Limanlar 2060a kadar verilmiş. Bildiğin tarih sorgulanmalıdır. Çok yanlış yoldasın. Uyarı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.