Şimdi Ara

TOGG fabrikasında 208 robot ile parçalı denemelere başlandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Almanya'da 42.000 Euro olan Tiguan'ın burada 950.000 olması imkânsız, Almanya'da toplam vergi %20 civarındayken bizde %80 ÖTV * %18 KDV var yani gümrüğü saymasan bile %112 vergi var, bakın bakalım aynı cihazlar mı? Tiguan'ın ABD başlangıç fiyatı 26.490 dolar:
    www.vw.com
    2022 Tiguan Mid-Size Sporty SUV from Volkswagen
    https://www.vw.com/en/models/tiguan.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 21 Mayıs 2022; 00:35:04 >

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Elegance tiguan. Burdan sonra da TR sitesine girip elegance kaç para bakabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 21 Mayıs 2022; 0:53:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Ya donanım, ya yapım kaliteleri arasındaki fark, ya da Almanya'da açık ara en çok satan SUV olduğu için fazla fiyat çekiyorlar. Almanya'da 40.000 Euro olan bir araç %19 vergiyi çıksan 33600 Euro eder. Bu da Türkiye'de %80 ÖTV * %18 KDV ile 71.000 Euro'dan fazla demektir ki bu da 1.200.000 eder kısaca. Bu adamlar Türkiye'yi fazladan sevmiyor ya da Alman halkını kazıklamıyor ise araç aynı araç değil anlamına gelir...

Kardeşim gece gece boş boş konuşuyorsun. Sana attık işte elegance tiguan ikisi de . Ufak tefek donanımlar belki farkeder o da senin gönlün olsun diye .
    Ayrıca dediklerinin hepsi doğru olsa ne olur ? Sonuç itibariyle id4 için De geçerli olmayacak mı bunlar ? Ne anlatıp duruyorsun ? Senin kafana yatmıyor diye şuan mevcut durumu inkar edip hayal aleminden Bi şeyler mi uyduralim .
    Tiguan nezdinde ben varsayımdan bahsediyorumki, olanı söylüyorum. Adam elegance tiguani burda 950 bine satıyor şuan . Ne yapalım gidip "nasıl Bu fiyata satarsınız, bu aynı araba değildir kesin" mi diyelim. Git iki elegance i karşılaştır bakalım nası bi fark varmış biz de öğrenelim .
    Sonuc itibariyla, hatta degil ama senin dediklerin dogru olsa bile Almanyada 41 bin euro olan araç yüzde 80 vergi ile TR de 950 bine satilabiliyorsa, 44 bin euro olan araba yüzde 60 vergi ile 1 milyona satılabilir.

TOGG fabrikasında 208 robot ile parçalı denemelere başlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 21 Mayıs 2022; 1:3:22 >

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

1 milyon bile olsa iyi. O kadar diyorum.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Dogru duzgun markasi bile olmayan arac, elektrikli Volkswagen ve volvo fiyatında olur diyorsunuz yani, öğrendiğim iyi oldu.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Tamam kardeşim, ben boş konuşuyorum, VW firması Tiguan'ı Türkiye'ye, ABD'ye, İspanya'ya vergisiz fiyat olarak çok daha ucuza satarken Almanya'ya, İngiltere'ye çok daha pahalıya satıyor, bu ikisini kıyas eden sensin ama ben boş konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 21 Mayıs 2022; 1:21:38 >
    Boş konuşmanın sebebi, hiçbir özelliğin yokken, gidip iki araci kıyaslamak varken burada varsayımlardan bahsetmen. Egoya bak , adama iki aracın linkini atıyoruz gelmiş hala iddia ediyor okumadan bakmadan, sen kimsin derler adama

yani biz bu durumda togg marka aracı 26 bin liraya alabilecekmiyiz? sevindim. 1 milyon olsa küfrederdim...

• seçim masalında ilerleme... seçim yakın...

• Paranı TL bekletiyorsan seneye 50.000₺ olur o para yazık :)

• montaj atelyesi ile seçim masalı... masalda ilerleme...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.