Şimdi Ara

TOGG'dan 'ilk montaj' paylaşımı geldi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
1
Favori
26.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by_chiko

İfsaciymis validen de . Ayip diye bisey var. Hicmi dusunmemis seni gururunu . Gerci gurur olsa . Agzindan cikan lafi tartar konuşursun .

Dediklerim dogrudur Yanlış tir hoşuna gider gitmez. Hakaret edemezsin. Kendi yorumunu yapar geçersin kenara. Terbiyesiligin luzumu yok

sizleri insandan saymadığım için sıkıntı yok.

• Sanane ben ufak şeylerle mutlu olmayı seviyorum.

• Diğerleri gibi bu da yalan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirli kesime üretilen araçlar ve buna sevinen işsiz ve asgari ücret tayfası. Adamlar bir sorgulamıyor ulan neden bu haldeyiz diye. Sokakta dayılar artık araba alma telefon alma moduna geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnrdrsn

Bu mesaj silindi.

bilader senin kafa nasıl çalışıyor çözemedim seyyar başlarsın derken örnek veriyorum git o zaman fabrika aç cv var cebinde senin açsana ne duruyorsun ? herkes birşeye hazırlanıyor ama ortada mal yok bende seneye uzay roketi geliştireceğim ona hazırlanıyorum yaparım sana 3d bir çizim bak hazırlanıyorum derim 2 de çubuk dikerim oraya demir kestirip tamam herhangi birinin bu projeden ayrı üretmesi hiç mühim değil benim için üretsin alınabilecek malı alınabilecek fiyata kim olursa zaten herkes saygı duyar lafla gerçekler arasında dağlar kadar fark var sen bunu anlayamıyorsun daha 50 birimlik tesla ile türkiyede 500 birimlik en az (eğer tanıtılan araç çıkarsa) ne yurt dışında ne yurt içinde nasıl satacaksın teslanın 50k olduğu yerde sen gider belirsizliğin olduğu bir malı alırmısın 50k ya gerçekçi düşünmeyi öğrenmen gerekiyor onun bunun fizibilitesi ile olmuyor bu işler ben ticaret yapıyorum paramıda kazanıyorum paramıda katlıyorum boş muhalefet yapıyorsun başka birşey değil göreceğiz çıktığında yada çıkarsa aynı araç mı çıkacak ne kadara çıkacak ne zaman çıkacak sonrasında ne olacak yedek parça sağlayabilecekler mi projeyi yürütebilecek bütçeyi devam ettirebilecekler mi yoksa aaa bize yaptırmadılar avrupa karıştı amerika karıştımı diyecekler maliyetler arttımı diyecekler ne olacağını göreceğiz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torres1903 -- 19 Temmuz 2021; 13:37:6 >

• Günümüzde elektrik araç üretmek çok zor bir meziyet değil bir zahmet yapsınlar yaparlar da ama önemli olan sıkıştıkça gaz çıkarma olayına dönmemesi projenin arkasında durulması ve üretildikten sonra bu yerli araçsa bunu herkesin alabilme imkanı olması, sağlanması. Bunun da en ucuzu 300-400 bin TL2den başlayacaksa yine ülkenin yarısından fazla şuan bu projeye boşa heveslenmiş boşuna savunmuş olacak. Şimdi diyecekler ki ülkeye para kazandıracak bu ülkenin de normal şartlarda para sıkıntısı yok kullanımı ile alakalı sıkıntısı var onu da anlatamazsınız zati.

• Torres1903 kullanıcısına yanıt
    Bende senin kafanın nasıl çalıştığını çözemedim. Neyse.. bir örnek verdin bende verdiğin örnek saçma dedim, sende örnek vermek icin söyledim git ozmn fabrika aç dedin🙃🙃 fiyat konusunda daha doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz, togg un basında işin ehli bir insan var, teslanin 50k olduğu yerde aynı özelliklerde togg u aynı fiyata satilmayacagini sen bildiğine göre onlarda biliyordur dimi? Uzay roketine hiç bir şey demiyorum sana başarılar diliyorum 😉🙂 biraz sabredin sunun şurasında ne kaldı.. o zaman ak göz kara göz belli olacak..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 92 model arabaya bile uzaktan bakıyorum. 85 90 bin TL en az... Bunu öbür taraftan izlerim artık... 😂

• Asgari bir fiyat olur umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araplardan ve onlari sevenlerden nefret ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Basliktada belirtilmis MONTAJ oldugu  

• TOGG'un fiyatı sizce değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuno0001 -- 19 Temmuz 2021; 15:5:7 >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde genelleme yapmanız doğru değil
    Öyle Arap tanırsınki 7 kat yakınından daha faydalı olur bilemezsin
    Mevcut durumdan ötürü mülteci vs tamam bir kızgınlık vs olabilir ama kesin tavırlarla tümden kötü bakmak doğru değil
    Bende ülkemde her terde başı bozuk gezen mülteci istemiyorum , ama bu başka bir şey sizin söylediğiniz bambaşka bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Koskoca proje, hala yolun başında. Utanmadan ilk gövde diye paylaşım yapıyor millet beğeniyor, trajikomik. Ya biz universite zamaninda 6 ayda araba üretip yarismaya katiliyorduk. Koskoca devlet aha ilk gövde ehe diye bununla övünmemeli.

Pazarda eline bir kasa limon versek satamaz eline yüzüne bulaştırırsın sen..

araba üretmekten bahsetmiş haspam..

6 ayda araba üretmişler birde    

• Sırf yapan adamları sevmediğiniz için ülkeye değer katacak projeleri küçümsemek ve kötülemek ne kadar doğru kendinize sorun. Yerli araç sorunu bugünün meselesi değil, eleştireceksen bu zamana kadar neden yapılmadığını eleştirin. Almanya ile müttefik olarak aynı dünya savaşından aynı sonuçla çıktık, Almanya'da 1918'den 1939'a (2. dünya savaşı başlangıcı) kadar hangi fabrikalar kurulmuş hangi markalar üretime başlamış sanayide neler yapmış biz ne yapmışız. Bmw Mercedes Porsche'nin kuruluş tarihlerine bakın. Milli menfaat söz konusu olduğunda bile bir araya gelemiyoruz.

• quote:

Bende senin kafanın nasıl çalıştığını çözemedim. Neyse.. bir örnek verdin bende verdiğin örnek saçma dedim, sende örnek vermek icin söyledim git ozmn fabrika aç dedin🙃🙃 fiyat konusunda daha doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz, togg un basında işin ehli bir insan var, teslanin 50k olduğu yerde aynı özelliklerde togg u aynı fiyata satilmayacagini sen bildiğine göre onlarda biliyordur dimi? Uzay roketine hiç bir şey demiyorum sana başarılar diliyorum 😉🙂 biraz sabredin sunun şurasında ne kaldı.. o zaman ak göz kara göz belli olacak..

sen baya büyük trolsün yada işsizsin sen işçi olmadan direkt patron olmak istiyorsun anladım ben senin zihniyeti neyse herkes kendine eder ne ederse hedef 2023 uzayada 2023 te çıkacağız arabayıda 2023 herşeyi 2023 te çıkaracağız 2021 diyorlardıda onada neyse  neden 2023 aman boşver 2023 işte 2 senede bütün dertler bitecek millet nereden bilecek parça fiyatlarını ulaşılamaz birşey zaten bataryada üretiyoruz motorda hatta araç içindeki tableti bile biz üretiyoruz ne olacak canım 2 senede hepsini üretip banttan indiririz seri üretimi sarkarsada birşey olmaz hedef o zaman 2028 olur  uzaya 2023 te çıkacağız bizde uzay roketini bitirelim 2 çubuk sipariş eder aliexpresten teknofeste sergilerim millet uzay roketimi görmüş sonuçta derim 2028 de hazır olur  

• Torres1903 kullanıcısına yanıt
    Ben trol de değilim, işsiz de değilim, işçi olmadan direk patron olmak da istemiyorum.. yanı öngörülerinin hepsi yanlış! Araba icin 2022 nin sonunda banttan inmesini öngörülüyor! Yanı onuda yanlış biliyorsun, söylüyorsun!!Daha fazla uzatmaya gerek yok.. sana bir tavsiyede bulunayım, daha sonraki yazışmalarında .,; gibi noktalama işaretlerini kullanırsa insanlara eziyet çektirmezsin..

• kıçı kırık egea alamazken... suv hemi de bataryalı alacak kapasiteli vatandaş varsa demek ki fakir kalan bir tek benim

20 yıldır araba alacağım para denkleşmiyor, tam denkleşti derken fiyatlar artıyor

daha alamadım sanırım da alamayacağım

ama şu pahalılıkta almayacağım kesin boş paket araca 160bin verecek kadar daha delirmedim

otobüse devam

hayırlı forumlar

• quote:

Ben trol de değilim, işsiz de değilim, işçi olmadan direk patron olmak da istemiyorum.. yanı öngörülerinin hepsi yanlış! Araba icin 2022 nin sonunda banttan inmesini öngörülüyor! Yanı onuda yanlış biliyorsun, söylüyorsun!!Daha fazla uzatmaya gerek yok.. sana bir tavsiyede bulunayım, daha sonraki yazışmalarında .,; gibi noktalama işaretlerini kullanırsa insanlara eziyet çektirmezsin..

tamam kardeş biz bilmiyoruz birşey kendinede eziyet çektirme banada sen nasıl olsa hep kendi istediğine çekeceksin cevaplarıda olmayacak soruların dediğim gibi eden ettiğiyle değil ettiğinin cezasını kendide yaşacak sadece bu kadar diyorum sana daha cevap felen yazmaya uğraşmazsan sevinirim  .;:!'"?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.