TOFAŞ ŞAHİN 1995 MODEL 1,6 SATILIK ARAÇDA DEĞİŞEN FELAN YOKTUR KESİNLİKLE SADECE ARKA SOL FARIN OLDUĞU KISIMDA BOYA VARDIR. TÜM AKSAMI ÇALIŞMAKTADIR. 2014 OCAK AYINA KADAR MUAYENESİ VE SİGORTASI FULLDUR. 4 LASTİKDE SIFIRDIR. ARAÇTAN İSTENEN FİYAT 7.750 TL PAZARLIK PAYI MAKUL OLMAK DERECEDE VARDIR. DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN RESİM VB.
bu araç 7.750 ediosa bizdeki şahin heralde 10.000 eder arabaya bakıomda ayakta zor duruo :D merak ediom bu araba en fazla kaç yapıor ki ? bizde 93 şahin var 160 yapıo rahat
kardeş ben yarış arabası satmıyorum farkındaysan 95 şahin satıyorum seninde arabadan anladığın sölenemez yaşıtlarına göre ciddi şekilde bakımlıdır başka 95 model cıvarı arabaların beli kırıkken yorgun duran şahinlerde gördüm ben araba bana göre dik duruyo ve bunu sadece ben demiyorum gören herkez diyo kaç kez galericiler yapıştı vermedim onlar kar etmek için düşük fiyat veriyolar fiyat konusuna gelince parasını veren alır.
quote:
Orijinalden alıntı: beşikci
kardeş ben yarış arabası satmıyorum farkındaysan 95 şahin satıyorum seninde arabadan anladığın sölenemez yaşıtlarına göre ciddi şekilde bakımlıdır başka 95 model cıvarı arabaların beli kırıkken yorgun duran şahinlerde gördüm ben araba bana göre dik duruyo ve bunu sadece ben demiyorum gören herkez diyo kaç kez galericiler yapıştı vermedim onlar kar etmek için düşük fiyat veriyolar fiyat konusuna gelince parasını veren alır.
arabanın yaşına göre diri durduğuna hiçte inanmadım bende 93 şahin var bundan daha diri ve orjinal araç senin her fiyatı isteyebilirsin ama her arabanın bir piyasası olur ve kesinlikle bu fiyat piyasasının çook üzerinde