Şimdi Ara

. :: [ TOEFL ] ::. BİLENLER İÇERİ GİREBİLİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dil bölümündeyim. Amerikada eğitim görmek istiyorum. Bunun içinde ailem TOEFL sınavına katılmam gerektiğini ancak bu sınavı geçemeyeceğimi, çok çok çok zor olacağını söylüyor. Yanlızca test değil sanırım başka bir aşamadanda geçiyormuşuz. Sizce okadar zormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempaticks -- 16 Ocak 2010; 22:58:30 >

• bun geçen cuma girdim listening i baya zor geldi zaten yeni Pre-Intermediate oldum gerisine girmedim ama devamını yapanlar baya zor diyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempaticks

Dil bölümündeyim. Amerikada eğitim görmek istiyorum. Bunun içinde ailem TOEFL sınavına katılmam gerektiğini ancak bu sınavı geçemeyeceğimi, çok çok çok zor olacağını söylüyor. Yanlızca test değil sanırım başka bir aşamadanda geçiyormuşuz. Sizce okadar zormu.

Ya zaten bu düşünceyle girersen o listening denen bölümden de birşey anlamazsın kardeş.. Ciddiyim kafanda sesler yankılanır yankılanır , apple'ı bile anlayamayabilirsin, beyninde komplikeleştirirsin. Sana verebileceğim tek tavsiye bu düşünceyi kafandan silip atman . Bildiklerini unutturur, geriye götürür bu psikoloji seni.. Bıraka ilen ne derse desin.Sen çalışmana devam et.
  • bn T.A.A i bitirince girmiştim cidden zor bi sınav
  • Şubatta elementaryyi bitiriyorum cambridge sertifikası verdiğinden zor ama oraya git
  • Ben aldım toefl'ı, kursa gitmeni tavsiye ederim. Test formatına alışmak ve çok yüksek konsantrasyon gerekiyor. Tabi ingilizce altyapının baya iyi olduğunu varsayarsak.
  • Ben yeni girdim. 90 aldım.
    İlk olarak tavsiyem dinlediğini anlamaya yönelik çalış.Neredeyse her bölümde (Writing, Listening ve Speaking) dinlediğini anlayıp anlamadığını test ediyor. Burda anlamak derken BBC ve CNN gibi kanalardan 10 kelimeden 6 sını anlayıp konuyu anlamayı kastetmiyorum. 10 kelimeden 9 unu anlayıp yorum yapma yeteneğini kastediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.