Şimdi Ara

TÖDER GERÇEĞİ YANSITMAYACAK #SEBEPLİ#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Tödere giriyorsunuz ama herkes sıralama için giriyor yoksa deneme için değil ama gelin görün ki ticaret burada da devreye giriyor siz sınava girince adamlar havuzlarına optik kasıyolar ve sizin bir sıralamanız oluyor ama sizden önceki ya da daha önceki senede girenlerle değerlendiriliyor güncel bişey yok kimisi 40 lira diyor kimisi 15 maliyet 6-7 lira aslında bölge parayı yedirmez o yüzden kime kitlersem artık diye böyle fiyatlar söylüyor bunları içimizde bilen arkadaslar vardır elbet ama hatırlatmak istedim

• sizin bir sıralamanız oluyor ama sizden önceki ya da daha önceki senede girenlerle değerlendiriliyor

Burda ne demek istedin hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ne anlattın tam bilmiyorum anlamadım hocam 2.kısımdada bize geçen sene töder sonuçlarının tamamı açıklanmadan kağıtlar gelmişti dahada giren insan vardı yani bizden sonucu yazılan
    edit yanlış arkadaşı alıntı yaptım :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlnxeksixartıc -- 23 Aralık 2017; 18:28:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uruk-Hai

sizin bir sıralamanız oluyor ama sizden önceki ya da daha önceki senede girenlerle değerlendiriliyor

Burda ne demek istedin hocam?

yani şöyle hocam siz suanki sinava giriyolar ya öyle değerlendirilmiyorsunuz geçen sene ya da ondan önceki sene sınava girmiş kişilerle kıyaslanıyorsunuz işin iç yüzü bu aslında sınav sistemi değişse de böyle yapıyolar o yüzden gerçeği yanıstmıyor ve bende girmeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimaradayıxxx

valla ne anlattın tam bilmiyorum anlamadım hocam 2.kısımdada bize geçen sene töder sonuçlarının tamamı açıklanmadan kağıtlar gelmişti dahada giren insan vardı yani bizden sonucu yazılan
    edit yanlış arkadaşı alıntı yaptım :d

işte hocam demek istediğimde bu geçen sene ya da ondan önceki sene tödere girmiş kişilerle kıyaslanıyorsunuz hiçbir gerçeklik payı yok bu sınavda tek gerçek varsa o da ""PARA""" dır bu ülkede öğrencileri maalesef kimse düşünmüyor töder özder gibi şeylerde bunu fırsat bilerek kitledikçe kitliyorlar
  • Kaynak nedir hocam ? Yani harbiden TÖDER'e burda iyi giydiriyorsun çünkü. Geçen senekilerle kıyaslama filan bana pek de mantıklı gelmedi. Emin misin böyle olduğuna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünenadam07

Kaynak nedir hocam ? Yani harbiden TÖDER'e burda iyi giydiriyorsun çünkü. Geçen senekilerle kıyaslama filan bana pek de mantıklı gelmedi. Emin misin böyle olduğuna ?

hocam ,33 yıllık bir hocam var ünlü biri Mv çocuklarına özel ders veren türden biri yani o anlatmıstı o yüzdne giidp paranızı kaptırmayın boş yere onlarda sizin sıralama için girdiğini biliyor ama gerçeği yansıtmıyor demişti inanip inanmamak size kalmıs ben sadece söylemek istedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok geçen senenin sıralaması imiş yok öyleymiş tamam sınav çöp ama böyle bir yalana gerek yok o şekil mv cocuklarina eğitim veren o tarz kişiler hep biseyi kotuluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlk15binhedef

Yok geçen senenin sıralaması imiş yok öyleymiş tamam sınav çöp ama böyle bir yalana gerek yok o şekil mv cocuklarina eğitim veren o tarz kişiler hep biseyi kotuluyorlar

hocam yalan olduğunu neye dayanarak söylüyorsun ve öyle kötüleyen biri değil kimyacımızda bu tarz bişey söyledi ama içeriğini bilmiyor oda biraz ünlü birisi
  • Moryke kullanıcısına yanıt
    Lan düdük geçen sene tek sınav bu sene iki sınav geçen sene mat 80 soru bu sene 40 soru bir kere hem katılım açısından hem soru sayısı açısından nasıl aynı degerlendirecen kalk git hele kaybol alimunyum kertenkelesi

• Lütfen nokta virgül falan kullan,bi mok anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlk15binhedef

Lan düdük geçen sene tek sınav bu sene iki sınav geçen sene mat 80 soru bu sene 40 soru bir kere hem katılım açısından hem soru sayısı açısından nasıl aynı degerlendirecen kalk git hele kaybol alimunyum kertenkelesi

düdük sensin bi kere hadi benim bir çıkarım olsada yapsam çok mu zor adamlar basarlar optiği okuturlar bos optik okutuyolar yani sinava giren orda yazan rakamlar gerçek değil o kadar çok gösteriyolar katılımı işte ama optik okutma bos sadece anladın mı şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Dot

Lütfen nokta virgül falan kullan,bi mok anlamadım

hocam şimdi bu tödercilerin yaptığı şu aslında boş optiği okutup sınava katılım çok gibi gösteriyolar ve işinkaymağını yiiyolar maliyeti 6-7 lira kimisi 40 kimisi 20 kimisiyse 70 bile demiş sen düşün ve gerçek kişilerle değerlendirilmiyorsun adamlar bot kasıyolar yani
  • Kardeşim gittiğim temel lisede 80 TL kayıt ücreti istediler bende şüphelendim vermedim . O kadar parayı vermem bir deneme için dedim ve iyi ki de vermemişim diyorum bu olanları görünce. Şimdi de özel denemeler yapacağız 300 TL cik bayılın sadece diyorlar. Bu özel kurumlar tamamen nasıl para sömürürüm onun derdinde başka bir şey değil. Ayıptır , insaftır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Typei

Kardeşim gittiğim temel lisede 80 TL kayıt ücreti istediler bende şüphelendim vermedim . O kadar parayı vermem bir deneme için dedim ve iyi ki de vermemişim diyorum bu olanları görünce. Şimdi de özel denemeler yapacağız 300 TL cik bayılın sadece diyorlar. Bu özel kurumlar tamamen nasıl para sömürürüm onun derdinde başka bir şey değil. Ayıptır , insaftır.

iyi kide vermemişsin hocam işin gerçeği bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moryke

quote:

Orijinalden alıntı: Typei

Kardeşim gittiğim temel lisede 80 TL kayıt ücreti istediler bende şüphelendim vermedim . O kadar parayı vermem bir deneme için dedim ve iyi ki de vermemişim diyorum bu olanları görünce. Şimdi de özel denemeler yapacağız 300 TL cik bayılın sadece diyorlar. Bu özel kurumlar tamamen nasıl para sömürürüm onun derdinde başka bir şey değil. Ayıptır , insaftır.

iyi kide vermemişsin hocam işin gerçeği bu

Haklısın.Deneme içerisinde özgün soru neredeyse yoktu gerçekten bir daha itibar etmeyin arkadaşlar ben dershane olduğu için girdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.