Şimdi Ara

Töder Denemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
3
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: p4style

Permutasyon yoktu sanırım coğrafyada harita soruları vardı 4-5 tane okuyup işaretleme sorusu vardı

Harita sorulari nasildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizikte mercekler dalgalar renkler felan varmiydi birde biyolojide sistem sorusu varmiydi
  • Kardes biyokojiden hangi konulardan soru geldi

• Lord.Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Pazartesiye kadar sonava girecekler var

Verilmemesi gerekiyor

Verilirse de burada paylaşmayın lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün girdim sınava mat soruları var pzt Sınavlar bittikten sonra atarım

• matta parabol-polinom var mıydı
    fiziğin zorluk seviyesi nasıldı
  • 5-6 asım değil mi ya

• 3-4-5-6 galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cumartesi girecem. Önce fenden mi yoksa türkçeden mi başlanmalı ? Zaman sıkıntısı olmaması açısından

Edit : oran orantı soruları var mıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 3 Kasım 2016; 22:23:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Ben cumartesi girecem. Önce fenden mi yoksa türkçeden mi başlanmalı ? Zaman sıkıntısı olmaması açısından

Edit : oran orantı soruları var mıydı ?

Bu sınav için değil ben genel anlamıyla Türkçe aradan çıksın diye hep Türkçeden başlarım bence sınava göre taktık değiştirme bildiğin gibi yap

• niye ısrarla spoiler istiyorsunuz ki? YGS'de size spoiler mi verecekler?
  • Bugün girenler için up

• 14:00 te sınava gireceğim inşallah

• Herkez kolay diyoda anlamadim bizim okul sayisal 1. si dedi yakin arkadasim zor bir sinavdi kotu gecti diye kii cocuk ygs calismiyo bitirdi lys kasiyo bende hatri sayilir derecedeyim okulda ve sinav zordu kafayi yordu ygs ye uygun gibi ama matematik boyle degilde biraz daha korkutucu resimli olmaliydi ilk baktigimda fullicegimi dusundum ama problemleri garip geldi biraz troll gercek mi anlamadim yoksa bizim durumumuz mu cok kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: jokerzalim

Herkez kolay diyoda anlamadim bizim okul sayisal 1. si dedi yakin arkadasim zor bir sinavdi kotu gecti diye kii cocuk ygs calismiyo bitirdi lys kasiyo bende hatri sayilir derecedeyim okulda ve sinav zordu kafayi yordu ygs ye uygun gibi ama matematik boyle degilde biraz daha korkutucu resimli olmaliydi ilk baktigimda fullicegimi dusundum ama problemleri garip geldi biraz troll gercek mi anlamadim yoksa bizim durumumuz mu cok kotu

Hocam sınavın zorluğu Zaman almasaydı yapılmıcak soru yoktu sadece Zaman sıkıntıydı problemlerin hariç kasacak soru yoktu bence

• jokerzalim J kullanıcısına yanıt
    hocam türkiye geneli sınav diye heyecan yapanlar oldu bence sizde stres yapmışsınız biraz.Türkçede paragraflar felan kısaydı ama çeldirici şıklar vardı,matta lunapark sorusu çok güzeldi çözünce tebessüm ettim :d
  • fizikte konu acigim olan 4 soru vardi gerisini isaretledim kimya cok ezberdi biyoloji biliyorsan yapiyorsun matematik temel kavramlar sorulari cok kolaydi geri kalan sorularin konu dagilimi dengeliydi sosyal 13 isaretledim dilbilgileri kolaydi paragraflar anlasilirdi sinavla ilgili genel olarak yorumum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puppey -- 4 Kasım 2016; 19:49:43 >
  • Güzeldi

• turkce dil bilgisi kolaydi
    birkac paragraf sorusunda iki sik arasinda kaldim, zorlandigim sorular oldu yani.

matematikta problemler haric kolaydi ama daha once hic calismadigim konular oldugu icin boslarim var, geo pek calismadim daha 3-4 tane yaptim ama. birkac problem sorusu asiri kasinti geldi bana, ama daha once hic problemlere calismadim bilmiyorum yani, belki de standart soru tipleridir.

tarih kolaydi, yorum sorulari hep acikti ve direk isaretlenip gecilebiliyordu. cografyada bir iki bilgi sorusu disinda genel kulturdu, orta denilebilir. felsefe ve din biraz zorlama geldi bana, direk tanim, kelime anlami gibi sorular vardi; yoruma dayali degildi pek zorlandim o yuzden. daha once hic calismadim din ve felsefe.

fizik kolaydi, kimyada biraz bilgi/ezber agirlikli olmus ama yine kolaydi, gidip ayrinti sormamislar. biyoloji de orta denebilir, birkac soru kafa karistiriciydi.

genel olarak sinav orta zorluktaydi benim acimdan, matematik ve turkcedeki kasinti sorular yuzunden zaman problemim oldu ve bu netimi etkileyecek. normalde 125-135 bandindayim, umarim sonucum cok dusuk olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatalay

Hocam fen kolaymıydı ve dilbilgisi

Şöyle soyliyim bir hayvan düşün kulaklarına göre sıralama yapıyorsun. Üstte de hangi kulak nerenin bilgiyi vermiş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.