Şimdi Ara

TÖDER 2.YGS DENEMESİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
6
Favori
33.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 06turan06

quote:

Orijinalden alıntı: Ceyline

ben basınç sorusunu 1-2 yaptım

aslında ben de tam hatırlamıyom ama gaz basıncıyla kabın tabana yaptıgı basınc artıyordu sıvı basıncı degismiyordu

ben tabana yaptığı da değişmez demiştim ya,,keşke ilk cevabı değiştirmeyeydim

• transformatör sorusu 27 olmaması lazım 3 olması lazımdı o sorunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

cevap anahatarını koymuşlar sağ olsunlar 160 sorunun cevabını ezberlemiştim ben optiği vermeden iyi oldu bu

bize de kitapçık dağıtmadılar bugün girdik madem en son biz giriyoruz niye dağıtmıyosunuz ki ?
  • Türkçe 38 D 2Y
    Sos 29D 8 y
    Mat 35 D 3 Y
    fen 0 0

Başaralı sayılırmı arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: mangamali

Türkçe 38 D 2Y
    Sos 29D 8 y
    Mat 35 D 3 Y
    fen 0 0

Başaralı sayılırmı arkadaslar

Mehmet Ali ne işin var senin burda. Ben gökhan emekten. Kardeşim şu kitapçığı paylaşabilir misin acaba bize dershane vermedi kitapçıkları. Netler de akıyo maşallah çok iyi tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 27 Şubat 2012; 19:38:16 >
  • avcı sorusunda yılan var o zaten kesin 3 ten emin değildim 2 de bal arısı 4 de lale ciceği oldugu icin A yaptım cevap D cıktı.

bu arada basınc sorusu 1-2-3
    transformator sorusu 3

kargaşa yaratmayalım
  • deneme kitapçığı için çok teşekkürler. Ama yakınlaştırmama rağmen çoğu soruyu anlayamadım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: claasss

avcı sorusunda yılan var o zaten kesin 3 ten emin değildim 2 de bal arısı 4 de lale ciceği oldugu icin A yaptım cevap D cıktı.

bu arada basınc sorusu 1-2-3
    transformator sorusu 3

kargaşa yaratmayalım

oh be ben arıyı da almıştım iyi oldu bu
  • Matematik için teşekkürler, ancak çok uzaktan çekmişsin be kardeşim hiç anlayamadık
  • Gözlerimin numarası büyüdü vallahi neyse en azından emin olmadıklarımı öğrendim

• beyler

türkçe 38 - 2
    sosyal 37 - 3
    mat 37 - 3
    fen 24 - 6

tm ciyim.. hesaplarıma göre 454 puan geliyor.. ilk 10.000 de olur muyum ygs 5 ??
  • türkçe 32.5
    sos 25.25
    mat 33.25
    fen 29

bu sosyal ne arkadaş.. olmaz benden ya olmaz.. deli olmak üzereyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 28 Şubat 2012; 18:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

beyler

türkçe 38 - 2
    sosyal 37 - 3
    mat 37 - 3
    fen 24 - 6

tm ciyim.. hesaplarıma göre 454 puan geliyor.. ilk 10.000 de olur muyum ygs 5 ??

senin kadar Türkçe yapayım başkada bişey istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaburak1988

beyler

türkçe 38 - 2
    sosyal 37 - 3
    mat 37 - 3
    fen 24 - 6

olursun kardeş tm ciler arasında ama şimdi tm ci falan da kalmadı.. herkes zevkine göre tercih..
  • ben ne yaptığımı hatırlamıyom soruları :D cevap anahtarını yayınlamak kolay gelmiş
  • bence ygs 5 te önümdeki sayısalcıları kaldırırsan ilk 2000 de falanımdır.. bana öyle geliyor :)
  • Beyler cevap anahtarını nereden buldunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.