Şimdi Ara

TÖDER 2.YGS DENEMESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
565
Cevap
6
Favori
33.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilyorum urettıgını ama soruda bıraz eksıklık var diger şıkları eledım baktım tek yalnız 3 kaldı işaretledim :) biyo guzeldi
  • Bence çok zorlayıcı bir sınav deildi.
    Türkçe den 37 tane ypdım ama dil bilgisi soruları boş ve muhtemelen 3-4 yanlış gelir,
    Sosyal acayip kolaydı hepsini yaptım ama felsefeden 1-2 soru bayaa kastırmışlar blki ordan yanlış gelir,
    Matematik 32 tane yptım gelirse 1-2 yanlış anca ondan da,
    Fen bölümnden de 8 soru yaptım toplamda ama biraz daha zaman olsa 15 tane fln ypardım galiba.
    Not:tm öğrencisiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahmanıl

bilyorum urettıgını ama soruda bıraz eksıklık var diger şıkları eledım baktım tek yalnız 3 kaldı işaretledim :) biyo guzeldi

zamanin yaninda halt etmis töder bosa gitti param lys'ye girmem asla!
  • Bence sınavın gerçeklikle alakası yoktu. türkçe zordu
    matematik-geometri kolaydı
    fizik-kimya kolaydı
    tarih-cografya kolaydi
    felsefe zordu
    bence biyoloji zordu biyolojiyi tamamem bitirmeme rağmen 2 sorudan çok şüphem vardı işaretlemedim.
  • matematik de öncüllü sorular her zaman olduğu gibi uyuzluk yaptı , ayrıca olasılık ve permütasyon sorusu da seçici sorular gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djwishbone

quote:

Orijinalden alıntı: materyalist imam

quote:

Orijinalden alıntı: OnLyPaSHa

Pazartesi ve perşembe günleri çalışmayan olan soruyu yapabildiniz mi

50 buldum diye hatırlıyorum galiba belki de şıklarda 50 bile yoktu o soruda ama bi soruyu 50 bulmuştum ondan eminim

erzak sorusunu 50 bulmuşsun 6 kişi ayrılır falan o da doğru :D

aha şimdi hatırladım şıklar 12 24 36 48 şeklinde olan soruysa 12 buldum ben onu

• xkare + ykare sorusunu tartışan hiç yok herkes mi yaptı onu
  • Matematikten 20 tane yapabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: djwishbone

quote:

Orijinalden alıntı: OnLyPaSHa

Pazartesi ve perşembe günleri çalışmayan olan soruyu yapabildiniz mi

12 buldum galiba haftada 17x calısır falan dedim.

ben de 12 buldum.
  • cevap anahtarı yokm u
  • beyler önerme sorusunu nasıl yaptınız? bana yanlış gibi geldi iki tarafta sıfır olması lazım deilmi sonuçun sıfır olması için. 3 üde doğru gibi geldi şıklarda yoktu? biri bana anlatabilir mi sınava gircekler kaldıysa p.m dende olur
  • sınava girecek mi kaldı ya hala , büyük saçmalık bence 3 gündür aynı sınav dönüyor zaten bakan burdan 15 neti görmüştür :D
  • Bence turkceyi kasmislar insallah ygsde bole gelmez arkadaslarla sozeli ve hocalarla mat-fen sorularini hatirlayip degerlendirdik bnmkiler ortalama islem hatasi vb kacirmalar olmassa sole
    Turkce:5-9 yanlis( emin degilim =D )
    Sosyal:5-7 yanlis ( emin degiliz)
    Mat:0 yanlis ( kesin)
    Fen:1 bos ( kesin )(o ribozom sorusunu yazani bi bulursam onun butun hucrelerine sokucam cok asiri bilgiydi ve yorumda katican isin icine )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golgi ile ilgili bi soru vardı onun cevabı neydi golgide bile bu kadar kasıntı soru olur mu ya
  • cevap anahtarını nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

cevap anahtarını nerden bulabilirim?
    °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 27 Şubat 2012; 19:17:34 >
  • Sınav 13'ünde açıklanacakmış
  • Golgi sorusunun cevabını bilen yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Golgi sorusunun cevabını bilen yok mu

Yalnız 3 o.

Önceden selülozün golgi ile üretildiği bilinirdi. Finaldeki hocamızın yeni müfredatta bunun kalktığını söylüyordu.
  • Golgi sorusu yalnız 3 olucak arkadaşlar.Palme ve simetri lys biyolojide yazıyor.Selüloz sentezini aslında hücre zarındaki enzimler yapar.Golgi yapmaz kabul ediliyor artık.Fem ekspres testte vardı böyle bi soru
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.