Şimdi Ara

ToD , televizyondan izleyemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba ;


    Üç gün önce tod süperlig ve smart tv paketi satın aldım ve ne yazık ki 1 yıl peşin ödedim. (Kredi kartı)

    Telefon üzerinden tod uygulamasıyla hiçbir kısıtlama olmadan mevcut (paket dahilinde) kanalları kullanabiliyorum. Fakat televizyon üzerinden Beinsports 1-2-3… kanallarını açmak istediğim de ekranda yükleme imleci öylece kalıyor ve kanallar açılmıyor. Bu arada diğer ulusal , belgesel ve eğlence kanallarında hiçbir sorun yaşamadan izleyebiliyorum televizyon üzerinden.


    Uygulamayı sildim yükledim , aktivasyon yaptım , tv cache temizledim vs.. ama nafile. Sanki o kanallar erişeme kapalı gibi ama hiç hatada vermiyor işin garibi. Normalde “bu kanala yetkiniz yok” demesi gerekir. Kaldı ki üyelik bilgilerimde Süperlig + Smart Tv aktif gözükmekte. (Aşağıda resmi var)


    Müşteri hizmetleriyle konuşabilmek imkansız. 1-2 kez konuşma fırsatı yakalasamda konudan bir haberler. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu ? Çözüm önerisi olan var mı acaba ?


    Tv modeli : LG OLED55CS

    ToD , televizyondan izleyemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janis -- 15 Ağustos 2023; 19:0:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bir de başka bir Smart TV ya da Android TV'den (MiBox ya da MiStick de olur.) deneyebilir misin? Belki kullandığın TV'nin ToD uygulamasında sorun olabilir.

  • Diyelim ki başka yerde çalıştı. Ne anlamı kaldıki ben kendi televizyonumu kullanamıcaksam. Son model tv kullanıyorum. Hani eski olsa anlarım , yazılım vs.. yetersiz derim. İptal de edemiyorum.

    Ben benim ağzıma sıçayım tekrar bu firmaya bulaştığım için. Beş sene önce kutuyu kafalarına atmıştım iptal etmek için. Tekrar nereden bulaştım bu çöl farelerine. En iyisi kaçak yayın. Bir tane muhattap olacak kişi yok , müşteri hizmelerine bağlanıyorsun, karşıdaki ev hanımı belli. Börek açarken benle konuşmaya çalışıyor.


    Pişmanlık tamemen. Ayrıca yayınları iptv kadar gecikmeli ve kalitesiz. Yazıklar olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janis -- 15 Ağustos 2023; 21:25:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.