|
Herkese Merhaba ; Üç gün önce tod süperlig ve smart tv paketi satın aldım ve ne yazık ki 1 yıl peşin ödedim. (Kredi kartı) Telefon üzerinden tod uygulamasıyla hiçbir kısıtlama olmadan mevcut (paket dahilinde) kanalları kullanabiliyorum. Fakat televizyon üzerinden Beinsports 1-2-3… kanallarını açmak istediğim de ekranda yükleme imleci öylece kalıyor ve kanallar açılmıyor. Bu arada diğer ulusal , belgesel ve eğlence kanallarında hiçbir sorun yaşamadan izleyebiliyorum televizyon üzerinden. Uygulamayı sildim yükledim , aktivasyon yaptım , tv cache temizledim vs.. ama nafile. Sanki o kanallar erişeme kapalı gibi ama hiç hatada vermiyor işin garibi. Normalde “bu kanala yetkiniz yok” demesi gerekir. Kaldı ki üyelik bilgilerimde Süperlig + Smart Tv aktif gözükmekte. (Aşağıda resmi var) Müşteri hizmetleriyle konuşabilmek imkansız. 1-2 kez konuşma fırsatı yakalasamda konudan bir haberler. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan oldumu ? Çözüm önerisi olan var mı acaba ? Tv modeli : LG OLED55CS ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janis -- 15 Ağustos 2023; 19:0:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

6 Mobil
Konudaki Resimler