Şimdi Ara

TOD Yıllık Süper Dolu Paket - Aylık 129 TL (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.534
Cevap
122
Favori
233.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paket almadan yeni üyelik nasıl açıyoruz TODta

• nikolaosates kullanıcısına yanıt

4 Ekranlı Paket alınmıyor , 3 ekran ödeme alanına gidiyor. İlave olarak Pokus Karta %10 ilave indirim var

• Ziraat harcama ile 5 aylık ücretsiz almıştım. Tod 129 TL ye süper dolu paket alınca bein kapatmak için başvurdum.Bugün Digitürkten aradılar kapatmayin 99 TL ye tüm kanallar açık Süper lig paketi verelim diye. Benim durumumda olan varsa beklesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurkocakoc O kullanıcısına yanıt

müşteri hizmetleri 279 tl den aşağı fiyat yok diyor. nasıl yapıyorsunuz bu işlemleri çok merak ediyorum. sanki 5 tane firma var iddaadaki gibi...

• ozgurkocakoc O kullanıcısına yanıt

Aynı durumu bana da söylediler 12 ay 99 TL ye anlaştık :)

• dekoder mi aldınız 99tlye :D

• emrep41 E kullanıcısına yanıt

Benim kayıtlar iki ayrı telefon ile belki onun etkisi vardir. Daha önce kayıtlı numara varsa düşük teklif vermiyor diye düşünüyorum

• aksoft kullanıcısına yanıt
    Bir paket satin alıyormuş gibi ilerleyin. Odeme ekranindan once uyelik ekrani geliyor. Uye olduktan sonra odeme ekranina atiyor satin almazsaniz sadece uye olmus olursunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Carefour online kod aliminda hata vermiyor artik almak isteyenler bakabilir

• Carrefour dan kodlar hemen geliyor mu arkadaşlar. Birde o kodu ne zamana kadar kullanma şartımız var? Mesela 1 ay sonra çalışmama gibi bir durumu olabiliyor mu?

• Super lig paketi hata veriyor, taraftar paket hata vermiyor.

• chtr C kullanıcısına yanıt

Taraftar paketi aylık 99tlye geliyor. O fiyata sorunsuz iptv bile yoktur. Sadece kendi takımını izleyenler için çok iyi fiyat.

• GYKA G kullanıcısına yanıt
    Hocam taraftar paketi 3 ekran ama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ignite kullanıcısına yanıt
    Kalite kötü

• Kalite yonunden söyle bilgi vereyim. Cep tablette pek iyi degil orta. Tv de ise tvbox tan onceden izliyordum normal kaliteydi sonra lg nin nanocell tv sinden izleyince 4k gibi gayet kaliteli goruntu. Ayni mantik turkcell tv de de oldu. Tvboxtan izliyordum normal kaliteli oluyor yani tv nin verebildigi en yuksek kalite degil cunku yine tvbox ama youtubeden kaliteli yayin acinca kaliteli oluyordu. Direk Lg nin tv+ uygulamasindan izleyince bayagi kalite guzel. O yüzden tvden tv ye degisiyor

• smartTV yok malesef, web/cep/tablet. 4 ekran olsaydı tadından yenmezdi :)

• multigen M kullanıcısına yanıt
    Şunu alan bi tv box sahibi denesin

• hiç almayanlar için söylüyorum ben yıllık aldım bağlantı donma vs yok fakat kalite asla uydunun yerini tutmuyor

• chtr C kullanıcısına yanıt
    basket.validation.Digiturk Beın Connect (4 Ekran) 12ay Süper Lig epinProductCanNotBuy

ben hala da şu hatayı alıyorum satın alabilen var mı?

• Beniconnect uygulamasında 4k tvde maçlar çok kaliteliydi, tod'a herkes kötü diyor. Yakın tarihte ikisini de kullanan var mı bunlar aynı yayını vermiyor o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.