Şimdi Ara

Toblerone Migros (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
1
Favori
9.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 2 Mayıs 2013; 11:34:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Ya ben de anlamadım bu tobleron denilen çikolatadan, bi ara açık kahverengi renklisini almıştım hiç beğenmemiştim, beyaz olan zaten çikolata değil şekerli kimyasal karışım diyelim, bitter olanı denemedim bi bakayım eğer iş çıkışına kadar kalırsa bitter alırım denemelik.Beğenirsem gider daha alırım.(bu arada karamelden hoşlanmam)

Çikolata faydalıdır, araştırmalar sonucu biçok olumlu etkisi gözlemiştir(mutluluk hormon salgısı, cilt antiageing v.s.) içinde ne kadar yoğun orjinal kakao varsa o kadar iyi, bizim marketlerdeki tuhaf kimyasal artıklardan alıp ne damak zevkinizi bozun ne de paranızı çöpe atın, az olsun öz olsun

Tablrrnn bihter olani ni 4.95 satan yer varmiki 400 gr ni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmiyom valla bulursam haber veririm.
  • 5 tane aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

Bu bademli küçük parçaları hoşuna gitmeyen ben gibiler için normal sade sütlü gibi bir çeşiti varmı migrosta?

Yapış yapış olanlar badem degil yumurta akından yapılmış bişey.

Anladık tobleron uzmanısın keşke sadesi varmı onuda söyleseydin.

Ballı badem onlar (nuga dedikleri şey de olabilir). Yumurta akı nedir yav

Bu arada sadesini görmedim ben. Gerçi hediye etmek için küçük küçük paketlenmiş olan bir çeşidi var ama tadına bakmadım.

Küçük kağıttan sepet gibi olan modelden bayramlarda bimde 5,95 tl ye satılıyor:) İçindeki küçük parçacıklar ondada var.Ramazan bayramında 1tane almıştım 2 bayram geçti hala duruyor:(
    Topi Twist marka yuvarlak çikolatada bayramlarda bime geliyor kaçırmayın derim. Paket içinde bitter,sütlü ve karamel karışık var.Kakao oranıda yüksekti.Bol bol seratonin salgılarsınız:))6 paket bitirdim, çok hoşuma gitti.
    Bayram haricinde normal günlerde iyiki satmıyorlar yoksa kilolar alır başını gider:)

Toblerone Migros

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: BoSS03

Ne çikolataymış bee günlerdir yıkılıyo forum bi BİM, bi migros. Hangi renk olanı alayım millet ya da hangisi neli bunun 3-5 de ben alayım tonlerone yememiş demesinler

kedi uzanamadığı ciğere gülermiş
    sütlüsünü bulursam ben de alırım, var mıdır migros'ta

Yapma dostum 5 tl lik şeye mi uzanamıcazzz.. Egolarını mı tatmin ediyosun anlayamadım ?

• fiyat çok uygun ben free shopta bulamıyorum bu fiyata
  • değerli forum üyeleri. toblerone markası isviçre'nin bern kentinde doğmuş, çikolata içerisindeki bal ve bademin sağladığı lezzet ile ünü dünya çapına yayılmıştır. sık sık logolardaki gizli ibareler haberlerinde yer alan toblerone'un logosu, isviçre alplerini sembolize eden bir dağ ve önünde yer alan ayı resmi ile ilgi çekicidir. logoda yer alan ayı, isviçre'nin bern kantonunun sembolüdür. tüm bu isviçre vurgusundan sonra toblerone'un bir isviçre markası olduğunu düşünebilirsiniz belki ama toblerone kraft tarafından satın alınmıştır. tahminime göre ülke kotalarını doldurmak maksadıyla kraft çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. 400 gram fiyatının an itibari ile isviçre'den daha düşük olduğunu da söylemeden geçmeyeyim. yukarıda fotoları paylaşılan ürüner dışında üzümlü olanı da mevcuttur. sevip, beğenip yiyene afiyet olsun. bir diğer meşhur isviçre çikolata markası lindt ürünlerini de tavsiye ederim.
    tüm bunları yazdıktan sonra naçizane görüşümü de belirteyim. en güzel çikolata, canınız çektiğinde en kolay ulaşabildiğinizdir. afiyet olsun.

• quote:

quote:

quote:

Ne çikolataymış bee günlerdir yıkılıyo forum bi BİM, bi migros. Hangi renk olanı alayım millet ya da hangisi neli bunun 3-5 de ben alayım tonlerone yememiş demesinler

Yapma dostum 5 tl lik şeye mi uzanamıcazzz.. Egolarını mı tatmin ediyosun anlayamadım ?

sen hiç şu konuda tek çikolata alan gördün mü... 15er alıyor millet, soru şu, 75 tllik şeye uzanabilir misin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen hiç şu konuda tek çikolata alan gördün mü... 15er alıyor millet, soru şu, 75 tllik şeye uzanabilir misin?

tamam hocam allah sana çok vermiş bize az vermiş. sen alırsın biz alamayız. sen kazanırsın biz kazanamayız. sen tobleron yersin biz yiyemeyiz. sen 25 tane alırsn ben 2 tane alırım...

Allah kimine para verirken bazı şeyleri de alıyo demek ki bi kere daha anlamış oldum....

• mesajlarınızı bugun gordum kostura kostura profilo da migrosa gittim 1 tane bile kalmamış siz nasıl 5 er tane aldınız ben bole şansımın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam hocam allah sana çok vermiş bize az vermiş. sen alırsın biz alamayız. sen kazanırsın biz kazanamayız. sen tobleron yersin biz yiyemeyiz. sen 25 tane alırsn ben 2 tane alırım...

Allah kimine para verirken bazı şeyleri de alıyo demek ki bi kere daha anlamış oldum....

ben de almıyorumki zaten, buono'cuyum ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben de almıyorumki zaten, buono'cuyum ben

Allah daha çok versin hocam .. Hayat gönlünüzce olsun :) .. İyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS03 -- 2 Mayıs 2013; 21:58:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tsunami_35

mesajlarınızı bugun gordum kostura kostura profilo da migrosa gittim 1 tane bile kalmamış siz nasıl 5 er tane aldınız ben bole şansımın

metrocity deki migrosa git bi bence. dün orada çok toblerone görmüştüm
  • Günaydınlar şişkolar...

Ben de BİM'den aldım öceki gün. Migros'tan aldığım %60'lık Bitter Ülker'leri tercih ederim yalnız...Ucuz viski+ucuz çikolata...
  • dün akşam eryaman 5m'de kalmamıştı.
  • İzmir Güzelyalı migrosda 100 grmlık 4,95 tl.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben tek aldım. Ucuz diye cok alırsam kenarda durmaz, tuketirim. Bu kampanyanin daha uzun surecaginı dusunuyorum. Aynı cukulata 1 ay once ingilterede, bizim BİM tarzi bır dukkanda 0.75 pound, yani 2 tl idi ve kapiş kapısti

• quote:

Orijinalden alıntı: sosyus

değerli forum üyeleri. toblerone markası isviçre'nin bern kentinde doğmuş, çikolata içerisindeki bal ve bademin sağladığı lezzet ile ünü dünya çapına yayılmıştır. sık sık logolardaki gizli ibareler haberlerinde yer alan toblerone'un logosu, isviçre alplerini sembolize eden bir dağ ve önünde yer alan ayı resmi ile ilgi çekicidir. logoda yer alan ayı, isviçre'nin bern kantonunun sembolüdür. tüm bu isviçre vurgusundan sonra toblerone'un bir isviçre markası olduğunu düşünebilirsiniz belki ama toblerone kraft tarafından satın alınmıştır. tahminime göre ülke kotalarını doldurmak maksadıyla kraft çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. 400 gram fiyatının an itibari ile isviçre'den daha düşük olduğunu da söylemeden geçmeyeyim. yukarıda fotoları paylaşılan ürüner dışında üzümlü olanı da mevcuttur. sevip, beğenip yiyene afiyet olsun. bir diğer meşhur isviçre çikolata markası lindt ürünlerini de tavsiye ederim.
    tüm bunları yazdıktan sonra naçizane görüşümü de belirteyim. en güzel çikolata, canınız çektiğinde en kolay ulaşabildiğinizdir. afiyet olsun.

Merhaba. Cikolata gurmesi misiniz?

• biraz daha depolayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.