Şimdi Ara

Tobi ütü kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
17.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, son zamanlarda sadece tv marketlerde satışı yapılan bir ütü var.Adı; Tobi...
    Kullanan veya kullananı bileniniz var mı?Sadece yoğun buharla ütü işlevi görüyor.Reklamlarına bakılırsa süper..
    Ama ben kullananların deneyimini merak ediyorum......Yardımcı olursanız sevinirim

• Evdeki normal ütüleri çöpe atıp bunu almak kimsenin işine gelmiyor ki.
  • nie gelmior sormak gerek tefal philips gibi devler varken kimse tobi almak istemior
  • İlla ki kullanan vardır diyordum ama yanılmışım.Satın almak için biraz daha sabretmek lazım sanırım......
  • sakın almayın uzak durun hiç bir işe yaramıyor sadece tshirtlerde basarılı oldu onun haricinde odayı saunaya çevirmekten başka bir şeye yaramıyor.tam bir eziyet makinesi. aldığımın ertesi günü iade ettim paranıza yazık etmeyin gidin buhar kazanlı bir ütü alın!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: swapper

sakın almayın uzak durun hiç bir işe yaramıyor sadece tshirtlerde basarılı oldu onun haricinde odayı saunaya çevirmekten başka bir şeye yaramıyor.tam bir eziyet makinesi. aldığımın ertesi günü iade ettim paranıza yazık etmeyin gidin buhar kazanlı bir ütü alın!!!!!

Katılıyorum
  • Zaten sadece TVden satılıp da bir işe yarayan ürün var mı? Ben şahsen görmedim, hepsi hikaye.Adam gibi bir mal olsa direkt piyasaya sürerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Lüzumsuz icatlar çöplüğüne acele posta ile gönderilesi bir alet
  • yazıklar olsun tobiye..ben de işe yarar birşey sandım..az daha alacaktım :(
  • almadan önce okumadım burayı ve hata yaptım....

arkadaşlar ben aldım sakın haaa başkası öle bir yanılgıya düşmesin kırış falan açtıgı yok kandırıyorlar hiç sıfır kırışık açıyor yaniii bir fark olmuyor bir gömlek için yarım saat ayırdım ama nafile bende acayip birhayal kırıklıgı oldu buradan herkese duyurulur aklı olan almasın arkadaşlar....:((((

hayatımdaki en büyük hata bunu almak olduuuuu....:(((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayarcı_st -- 7 Mayıs 2009; 1:07:31 >
  • Arkadaşlar TOBİ markalı buharlı ütü çok berbat... Ben bizzat aldım kullandık evde. Anneme hediye almıştım. Çok kötü TOBİ markalı olan. Firmayla birbirimize girdik. Ne buharı güçlü ne ütü yapabilio. Çok dandik borusu, askısı... Bu yüzden firmayla dalaştım. Daha sonra bana aynı fiyata CLEVER marka aynı tip buharlı ütü yolladılar. Süpürge makinesine benziyor :D tekerli. Hortumu falan çok sağlam. Ağız kısmı metalden. TOBİ ye bin basar. Eğer alacak olan varsa TOBİ almasın. Başka marka var mı bilmiyorum ama CLEVER dan biz memnunuz. Aynı tip bir ütü. Deli gibi içiyo suyu ve buharı inanılmaz. Neredeyse yıkıyor çamaşırları :) Benden size söylemesi. TOBİ den hiç memnun kalmadık. Ayrıca almadan önce mutlaka kullanımını falan bir görün. İçinize sinerse alın. Ben internetten aldım ancak görmeden almayın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.