Şimdi Ara

Tobey Maguire'li Spider-Man 4 İsteriz!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Tobey Maguire'li Spider-Man 4 İsteriz!!

Arkadaşlar amazing spider-man'leri izledim açıkçası ilk 3 seriyi zamanında izlemiş birisi olarak bu son spider-man'ler hiç hoşuma gitmedi. Andy Garfield denen tipide beğenmedim. Ben tobey Maguire'li Spider-man 4 istiyorum. Şimdi tobey Maguire yaşlandı diyeceksiniz ama Ben onu en son Great Gatsby'de izledim. Adam hala genç fit gözüküyordu. Bana göre hala Spiderman rahatlıkla oynayabilir. Bu sadece benim fikrim değil. Birçok kişi Tobey geri dönsün. Sam Raimi geri dönsün. Kirsten Dunst geri dönsün istiyorlar. Sizin fikirleriniz nedir?

Dexter | Hannibal
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • Zor be dostum

Keşke Tobey Reyız ıle bı ıkı devam daha cekılse. Çok İsterım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta bazen hatalar yapılıyor, bu serinin bitirilmesi de tarihteki büyük hatalardan biridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

The purpose of life is to end.
  • Spiderman ilk iki filmi hariç çöptü. Hele şu yeni nesil spiderman berbattı.

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tobey şuana kadar ki en iyi Spider-Man bana göre.Ama imkansız gibi bir şey tekrar oynaması.

Amazing serisi daha iyiydi.

Son filmi izlemedim ama arkadaşım oyuncu seçimlerinin acayip saçma olduğunu söyledi. İzleyince göreceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.