merhaba ben pinkvenom , geçen sene psikolojik sorunlarım yüzünden mezuna bıraktım. küçük bir yerde yaşadığım için teyzemin yanına vana taşındım. burda dershaneye gidiyorum. tobb yapay zeka için gerekirse cesedimi bırakıcam ama ne yapıp edip o üniye giricem. neyse uzun lafın kısası her akşam saat 23.30da neler yaptığımı güncellerim. bir nevi günlük gibi tutmak istiyorum |
tobb yapay zeka müh. için 2023 yks sürecim (7 ekim itibariyle)

-
-
Hocam bazi arkadaslar gelecek fazla calstgnzda eheuhhuhhuehe o kadar calisirlir mi diyecej fazla kafaya takmayin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7 ekimden 11 ekime kadar aydın fonksiyon fasikülü, acil fonksiyon fasikülü, acil polinom fasikülününü ve tork denge fasikülünü( yayınını bilmom) bitirmeye çalışacağım. ayrıca mert hoca tyt ayt ve kenan kara geo kampına başladım. bunların yanında dershane konularını ve ödevlerini ve teyzemin benim için ayırdığı testleri de götürmeye çalışacağım. çok yorucu olacak farkındayım. zaten haftasonu artı pazartesi dershane yok. güzel bir 4 gün olsun. sormak istediğiniz her şeye açığım
-
hocam ne derlerse desinler önümden yesinler. sağol uyardığın için<3
-
8 ekim saat 00.00 itibariyle,
fonksiyon grafikleri mat güler yüzü 40dk video
acil polinom 1\5 bitir
aydın fonk. fas. sorularını bitir.
kenan kara üçgende açılar 1 video izle
uyku
kuvvet tork 3 video
345 ayt den tork denge sorularını tara 6 test
modern atom artık perşyodik sist. tyt ayt birlikte konu tekrarı
sorularını bilgi sarmaldan tara
türler arası etkileşimler soru tara ve iyon köklerini tekrar et
mert hoca mat1 mat2 kamp günü tamamla
acil fonksiyon grafikleri çöz
acil polinom devam et
teyzemin verdiği testleri çöz
mat1 denemesi at
bitti
* yaparsam dahmer izlicem çok iyi dizi btw
-
bugun çok verimsizdi o yüzden kalan konularımı geceye aktardım. şimdi tekrar başlıcam. bitirince güncellerşimm
-
kalan 3 günü iyi planlamalısın başarılar
-
teşekkürler hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X