Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
68.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chronotide

Beyler birçok üniversite ilk seneki dondurma işlemlerinde ücret talep etmiyor, TOBB sitesinde ediyor ama ilk sene ile ilgili kesin birşey yazılmamış. Bilgisi olan paylaşabilir mi?

mevzuata bakmalısın göz attım ben ama bulamadım bir de sen incele :
    www.etu.edu.tr
    404 - Aradığınız Sayfa Bulunamadı - TOBB ETÜ
    http://www.etu.edu.tr/c/indexef7b.html?q=en/node/298

• quote:

Orijinalden alıntı: madeonx

quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

Beyler birçok üniversite ilk seneki dondurma işlemlerinde ücret talep etmiyor, TOBB sitesinde ediyor ama ilk sene ile ilgili kesin birşey yazılmamış. Bilgisi olan paylaşabilir mi?

mevzuata bakmalısın göz attım ben ama bulamadım bir de sen incele :http://www.etu.edu.tr/c/indexef7b.html?q=en/node/298

Peki WAT konusunda bir bilginiz var mı? Malum 11 ay, gitmek imkansız mı?

• Chronotide kullanıcısına yanıt
    Okulu dondurabilirsin, hazırlığı bitirdikten sonra 2 aylık gidebilirsin vs vs. Ama okul başladı mı yurt dışı ya erasmus ya okul dondurmayla oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkey

Okulu dondurabilirsin, hazırlığı bitirdikten sonra 2 aylık gidebilirsin vs vs. Ama okul başladı mı yurt dışı ya erasmus ya okul dondurmayla oluyor.

Okulu donduruncada dönemlik ücretin yarısını vermek zorunlu sanırım değil mi? Saçmalık yahu..
  • Bu e kayıt zımbırtısı yurda kayıt için yeterli değil mi?
  • Fatiihty F kullanıcısına yanıt
    Sen yine de gel de yap parmak izin alınacak belge teslimi yapılması lazım filan.
  • Peki universitenin sağladığı burs dışında özel burs sağlayan yerler var mı(kyk hariç) mesela tobb a üye şirketlerden falan çünkü sadece yemek bile ciddi masraf
  • Fatiihty F kullanıcısına yanıt
    Bazı iş adamları günlük yeme miktarını karşılıyor. Ben 1 sene ondan faydalanmıştım. Ancak hiç bir okul sana dışarıdan burs da ayarlamaz. Sen kendin biraz araştırmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visioneer

Bazı iş adamları günlük yeme miktarını karşılıyor. Ben 1 sene ondan faydalanmıştım. Ancak hiç bir okul sana dışarıdan burs da ayarlamaz. Sen kendin biraz araştırmalısın.
    Artık TOBB ETÜ de yavaş yavaş Bilkent ve ODTÜ ile birlikte anılmaya başladı. Bugün Kariyer.net'te gördüğüm bir iş ilanı. Yeni gelen bütün arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum bu vesileyle..

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU #####

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustemturkmen -- 6 Ağustos 2015; 19:51:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rustemturkmen

Artık TOBB ETÜ de yavaş yavaş Bilkent ve ODTÜ ile birlikte anılmaya başladı. Bugün Kariyer.net'te gördüğüm bir iş ilanı. Yeni gelen bütün arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum bu vesileyle..

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU #####

Alıntıları Göster
    yurtta kalan arkadaşlar yurtta kalmak sefillik mi ailemin yanında yaşama durumum var ama 5 yıl daha lisedeki gibi yaşamak istemiyorum maddi dururmumuz iyi yine ortalama üstü bir durumdayız ama yemek çok sıkıntı diye duydum zorda da kalmak istemiyorum

• eralg61 E kullanıcısına yanıt
    Yok ya burada da sefil olacaksan hiç bir yerde düzgün yaşayamazsın. Odalar 2 kişilik. Hızlı internetin elinin altında. Ankara ayağının altında. Arkadaşların burada. Tek sefillik yemek, onu da yapmayı bilirsen evden daha iyi yaşarsın.
  • Malesef yumurta dışında herhangi bişey bilmiyorum ama hemen yemek eğitimine başlıyorum
  • Bu sene girisliler icin Whatsapp grubu kuruldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Bu sene girisliler icin Whatsapp grubu kuruldu mu?

Evet, diğer konudan katılabilirsiniz.
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    Hangi diger konu?
  • O konuyu bende bilmiyorum evet whatsapp grubunu paylasirmisiniz
  • Hazırlıkta B kuruna girip 2 dönem okusak 3. dönem bölüme geçmek zorunda mıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: eralg61

Hazırlıkta B kuruna girip 2 dönem okusak 3. dönem bölüme geçmek zorunda mıyız

Hocam belirli aralıklarla TOEFL sınavları oluyor. Onu geçersen bölüme başlarsın yoksa hazırlığa devam.
  • Hazırlığı erkenden geçsen direk bölüme mi başlıyosun?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.