Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.094
Cevap
26
Favori
67.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • madeonx kullanıcısına yanıt
    Ben akşam Dota oynadım ve gayet akıcıydı hiç kesinti yoktu. Sanırım sizin katta bi sıkıntı var.

    Ha bi de sözünün eri olursan sevinirim. Bak tersini iddia ediyorsun eyvallah ama azıcık kötü bişey olsa hemen buraya koşup adeta ispiyonlamaya geliyorsun.

    "Neyse bundan sonra bir şey yazmayı düşünmüyorum, kötü bir izlenim vermişim. Tercih edenler için umarım hayırlı olur. İyi günler. " Bak bu satırı sen yazdın. Yanlış anlama seni üzecek veya şahsına hakaret edecek bir girişimde bulunmak istemem ama abartma sen de lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visioneer -- 8 Temmuz 2015; 9:16:58 >
  • b1,b2 den 1 er arkadaşa sordum onlarda da sıkıntı vardı. koşup ispiyonlamaya gelmiş olsam kesildiği ilk saat gelirim lol. Ben internet problemimi önceki yazılarımda zaten yazıdm. Bunun tanıtım vs ile alakası yok.Yazımda benim açımdan abarttığım hiç bir nokta yok. 8 saattir dakika başı paket sıkıntısı oluyor net düşüyor.Bu kadar.

    bu bir düşünce yazısı değildi bak ne güzel senden sorunsuz bir kat olduğunu öğrendim.Şimdi ona göre çözüm arayacam. "Yazmayı düşünmüyorum" derken +,- lerini bölümle ilgili soranlara burdan yanıt vermeyeceğim anlamında yazdım. Üni dh sayfasına sırf senin aşkına yazı mı yazmayacağım :W

    Şahsıma da hakaret edebilirsin sıkıntı yok :W

    Bu arada üni salonundan TED ayrılıyor diyorlar ayrıntısını bilen varsa aydınlatsın lütfen.

    edit: bu arada kablolu interneti mi kullanıyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeonx -- 8 Temmuz 2015; 11:27:11 >
  • TOBB güzel üniversite de 3 dönem olması ve kampüs hayatının pek olmaması beni soğutuyor biraz. İlk tercih Sabancı %25 yazacağım 2. tercih tobb olacak. Tobb yerine şurayı da düşünebilirsin diyebileceğiniz bir üniversite varmı ? Bölüm EEM bu arada.
  • madeonx kullanıcısına yanıt
    Yok asla hakaret vs olaylarina girip seviyeyi dusurmemek gerekli senin icin olmasa bile benim icin olur sana veya baskasina edilen hakaret.

    Interneti kablolu kullaniyorum evet.

    Spor salonunun ayrilma olayi bayagidir konusuluyor evet ama bence ayrilmamasi ogrenciler adina daha faydali olurdu. TED spor salonuyla profesyonel bir sekilde ilgileniyordu. Hocalar olsun, bakim olsun ve giris saatlerimiz de makuldu bence o saatlerden once veya sonra kimse gidecek vakti bulamiyordu zaten. Tek yarari istedigimiz vakitte girebilmemiz olacak.

    Ayrilirlarsa umarim bakimlari filan duzgun yaparlar cunku havuzda filan bakim elzem bisey malum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu burada sorman cok mantikli olmaz :) Bence kendi adina bi konu acip oyle sor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkey

    Onu burada sorman cok mantikli olmaz :) Bence kendi adina bi konu acip oyle sor.

    Tamam hocam. Muhtemelen etiketi için Sabancı'yı tercih edeceğim..
  • Acaba 2015 yılında yani şuan kampüsünde gelişme var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son teknoloji merkezi ve morfoloji laboratuarlari yapildi. Yurdun arkasinda bir yapi calismasi var ama ne oldugunu kimse bilmiyor. Rektor danismani olan bir hocadan aldigim duyuma gore Gazi Anadoluyu yikmak icin bakanliktan izin alinmis ve projeler hazirmis. Projeler hazir olunca da bizim okul insaat konusunda hizli bayagi. 13 katli 2 yurt binasini 210 gunde bitirdiler. Morfoloji lablarini 3-4 ayda teknoloji merkezini de 9 ayda bitirdiler. Dusundukleri baska gelisme var mi bilmiyorum ama en yenileri ve yapmayi dusundukleri (en azindan benim bildigim) bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visioneer -- 9 Temmuz 2015; 13:20:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    TÜBİTAK tarafından, üniversitelerin girişimcilik ve yenilikçilik performanslarına göre sıralandığı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi 2015 yılı sıralaması Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından TÜBİTAK’ta düzenlenen basın toplantısında açıklandı.

    Bu yılın birincisinin 88,40 puanla Sabancı Üniversitesi olduğunu bildiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ikinci sırada 85,96 puanla Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), üçüncü sırada ise 79,66 puanla Boğaziçi Üniversitesi'nin bulunduğunu ifade etti.

    Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi ile üniversitelerde girişimcilik ve yenilikçilik faaliyetlerinin teşvik edilmesinin amaçlandığını belirten Bakan Işık, “Bu çalışma, üniversitelerin eğitim kalitesine göre sıralandığı bir liste veya en başarılı üniversiteyi ortaya koyan bir sıralama değildir” diye konuştu.

    Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, üniversite ve teknoloji transfer ofisi sayılarında önemli artışlar yaşandığını ancak hâlâ arzu edilen noktada olunmadığını belirterek, üniversitelerdeki kalitenin artırılması gerektiğini bildirdi. Endeks sıralamasına giren üniversiteleri tebrik eden Işık, listenin hazırlanmasında katkısı bulunan Kurum ve Kuruluşlara da teşekkür etti.

    Türkiye'nin mutlaka bilgiyi ve teknolojiyi üreterek, katma değere yansıtması gerektiğini vurgulayan Işık, şunları kaydetti:

    "Şunu memnuniyetle ifade etmeliyim ki ülkemizde bilimin, teknolojinin ve girişimciliğin önemi her geçen gün daha iyi anlaşılıyor ve bu alanda güzel gelişmeler yaşanıyor. Ülkemizde bilim ve teknoloji alanındaki bazı gelişmeleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Nitelikli insan kaynağı bakımından 2002'de 28 bin 964 olan Ar-Ge personeli sayısı 2013'de 112 bin 969'a yükseldi. Son 13 yılda ülkemizde 76 olan üniversite sayımız 193'e, 2 olan teknopark sayımız 61'e, Ar-Ge merkezi sayımız 192'ye ve teknoloji transfer ofisi sayımız ise 34'e ulaştı.

    Üniversite sayısındaki bu artışla birlikte 2002 yılında 74 bin olan akademisyen sayısı da 2014 yılında 142 bine yükseldi. Ülkemizde 2002 yılında 8 bin 995 olan bilimsel yayın sayısı 2013 yılında 26 bin 259'a çıktı. Patent açısından da 2002 yılında 414 olan başvuru sayısı, yaklaşık 12 kat artış göstererek, 2014 yılında 4 bin 869'a yükseldi. Bu rakamlar ülkemizde bilim, teknoloji ve Ar-Ge alanındaki gelişimi net olarak ortaya koyuyor."



    2015 Yılı İlk 10 Sıra

    Sabancı Üniversitesi
    Orta Doğu Teknik Üniversitesi
    Boğaziçi Üniversitesi
    Bilkent Üniversitesi
    Koç Üniversitesi
    İstanbul Teknik Üniversitesi
    Özyeğin Üniversitesi
    İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
    TOBB ETÜ
    Yıldız Teknik Üniversitesi


    Kaynak:http://www.tubitak.gov.tr/tr/kurumsal/politikalar/icerik-girisimci-ve-yenilikci-universite-endeksi

    Ayrıca bütün üniversitelerin bulunduğu listeye burdan ulaşılabilir:http://www.tubitak.gov.tr/sites/default/files/gyue2015_siralama_0.pdf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustemturkmen -- 9 Temmuz 2015; 21:40:27 >




  • Tobb Endüstri Mühendisliği tam burslu 2 senedir düşmüş 5.7 den 7.1 e 7.1 den 8.3 e benim sıralamam 9.4 K girme ihtimalim nedir? ve tobb Endüstriyi mi seçerdiniz yoksa herhangi bir tıp fakültesini mi şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk başta neyi istediğine karar ver çünkü mühendislik ile tıp çok ayrı iki dallar. Birisine gitmeye karar verdikten sonra tercihini yapmalısın. Bence gelme ihtimali çok düşük ama yine de bi yaz belki gelir.
  • kayıtlar ne zaman başlıyor bir de hazırlık ne zaman başlıyor galiba bir seviyeyi geçmişsek 1 hafta geç başlıyorduk onu biri tam açıklayabilir mi tekrar
  • utkuumur U kullanıcısına yanıt
    Onları şimdilik dert etme bütün bilgiler okulu kazandıktan sonra sana gönderilecek olan zarfın içinde mevcut olacak.
  • Bayrama kadar başlamasam bayramdan sonra başlasam olur mu diye hesaplamaya çalışıyorumda o yüzden sordum
  • Henüz akreditasyonu yok diye duydum bir yerde önemli sayılır akreditasyon alabilecek mi sizce tobb etü?Sırf bu sorundan dolayı itü elektronik ve haberleşme mühendisliği ile tobb etü elektrik elektronik arasında kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatiihty F kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bölüm başkan yardımcımızın attığı yazıdan bir kesit:

    "Accreditation Board for Engineering and Technology (ABET) üniversite mühendislik bölümlerinin eğitimde belli bir standardı sağlayıp sağlamadığını denetleyen bir kuruldur. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü olarak belli bir eğitim kalitesini sağlamak ve bunu ispatlamak amacıyla bu kurula başvurmayı planlamaktayız."

    Yani böyle bir plan var ve kaldı ki imkanlar da var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madeonx

    Teknoloji üniversitemizde 8 saattir 2şer dakika aralıklarla internetimiz kesiliyor. Allah razı olsun bütün ilgililerden proje,ödev zamanı ilaç gibi geldi.

    Kesiliyordu; çünkü bütün altyapı teknoloji merkezine taşınıyor. Ödevlere ilaç gibi geldi demişsin, bizim yurttaki arkadaşlar bütün ödevleri 3-4 gün erteletti. Ortada bir sorun göremiyorum ben. Birde hala "Teknoloji Üniversitesi" esprisi yapılıyor ya ben ona şaşırıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anisotropic -- 15 Temmuz 2015; 12:21:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silentscream12

    quote:

    Orijinalden alıntı: madeonx

    Teknoloji üniversitemizde 8 saattir 2şer dakika aralıklarla internetimiz kesiliyor. Allah razı olsun bütün ilgililerden proje,ödev zamanı ilaç gibi geldi.

    Kesiliyordu; çünkü bütün altyapı teknoloji merkezine taşınıyor. Ödevlere ilaç gibi geldi demişsin, bizim yurttaki arkadaşlar bütün ödevleri 3-4 gün erteletti. Ortada bir sorun göremiyorum ben. Birde hala "Teknoloji Üniversitesi" esprisi yapılıyor ya ben ona şaşırıyorum.

    Cümledeki noktaya virgüle bile yok yav öyle bişey diyecen zannettim. öyle yazmışsın hani :D mesajı attığım zamanı bile hatırlamıyorum niye cevap yazarsın ki genç :D

    şimdiden iyi bayramlar, iyi tatiller herkese.




  • Sorduğum bazı kişiler yoksa da alır imkanları çok güzel falan demişlerdi yanılmamışlar.Teşekkür ederim.Bu arada 2015 elektrik elektronik girişli olucam çok yüksek ihtimalle :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madeonx

    quote:

    Orijinalden alıntı: Silentscream12

    quote:

    Orijinalden alıntı: madeonx

    Teknoloji üniversitemizde 8 saattir 2şer dakika aralıklarla internetimiz kesiliyor. Allah razı olsun bütün ilgililerden proje,ödev zamanı ilaç gibi geldi.

    Kesiliyordu; çünkü bütün altyapı teknoloji merkezine taşınıyor. Ödevlere ilaç gibi geldi demişsin, bizim yurttaki arkadaşlar bütün ödevleri 3-4 gün erteletti. Ortada bir sorun göremiyorum ben. Birde hala "Teknoloji Üniversitesi" esprisi yapılıyor ya ben ona şaşırıyorum.

    Cümledeki noktaya virgüle bile yok yav öyle bişey diyecen zannettim. öyle yazmışsın hani :D mesajı attığım zamanı bile hatırlamıyorum niye cevap yazarsın ki genç :D

    şimdiden iyi bayramlar, iyi tatiller herkese.

    Bunu "Teknoloji Üniversitesi" esprisi yapabilen birisi mi söylüyor?




  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.