Şimdi Ara

TOBB ETÜ BİLGİSAYAR vs TED MÜHENDİSLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tobb parali bilgisayar mi yazmaliyim(69k) yoksa ted %50 mühendislik %50 mi yazmaliyim?

Ted'in yeri çok kötü ve açıkçası tercih zamanına kadar kimseden duymamıştım ismini Tobb da 3 dönem ve parali kampüsü bir nebze daha iyi sizce nereyi yazmaliyim?

Not:Zaten mezun senemdi arkadaşlar tekrar kalmayı düşünmüyorum.
    Ankara düşünüyorum sadece
    Para olarakta ailem karşılar ama çok çok kolay olmaz tabi.

Şimdiden teşekkürler cevaplariniz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TED in yeri nasıl kötü bro şehrin tam merkezinde.
  • İlla Bilgisayar yazacağım diyorsan hiç düşünme TOBB git derim ama kampüs için düşünüyorsan TED'in kampüsü de iyidir bir çok kişi küçük diyor ama içini gidip görmeden bilemiyorsun . Bizim eve çok yakında her önünden geçtiğimde okul çok küçük diyordum ama asıl kampüs içerideymiş geçen gittim gördüm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 20 Temmuz 2017; 19:13:33 >
  • tobb yaz tabikide
  • Maddi sıkıntın yoksa açık ara Tobb.Akademik kadro,laboratuvarlar,genel kampüs,yurt,eğitim,prestij her kategoride açıkça üstün.
  • Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi maddi sıkıntın yoksa tobb açık ara daha önde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laasque

TED in yeri nasıl kötü bro şehrin tam merkezinde.

Hocam tabiki öyle ancak çok trafik falan oluyor o taraflarda. Biraz daha disarida olsun istiyorum.

Cevap veren herkese tesekkurler arkadaslar. Baskent %50 de tutuyor. O daha geri mi kalır ikisine göre?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tobb 11 ay okul sürekli ödev

Ted Amerikan rahatlığı+ hızla yükselen bir üniversite

Bence ted

• Felina. kullanıcısına yanıt
    Aman hocam ne başkenti aklından bile geçirme

• İki üni bırakan adam kullanıcısına yanıt
    Güzel özet ama tercih tartışılır sanki ted'in biraz daha zamana ihtiyacı var tabi tobb'la karşılaştırınca tobb tutmuyorsa gönül rahatlığıyla yazılır

• Ted yıllardır üni dışında lise vs olarak var

Ve linkedinden ted kolejli bir sürü ceo cto bulursun

Ama tobb bence boş bir okul

Çabalıyorlar işi sıkı tutuyorlar ama bir şey eksil

Akademik yayınlara da bakın hocam

Google skademik

Açıkçası tedü'de eski arkadaşlarım posdoc, master kovalıyordu bence ted gümbür gümbür geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yogi22

Aman hocam ne başkenti aklından bile geçirme

Peki hocam teşekkürler ama TOBB hazırlıkta çok kasmasına rağmen neden eğitim dili Türkçe? Bu ilerisi için bir dezavantaj yaratır mı?
    Hocam derslerde türkçe konuşulduğu için belki biraz unutma gibi bir durum olabilir ama biraz tekrarla tekrar hatırlanır yurtdışında yüksek lisans başvuruları içinde başvururken bir engel teşkil etceğini pek zannetmiyorum sonuçta toefl puanına bakıcaklar zaten tobb'dan mezun olup yurtdışında çalışan birsürü kişi var öyle olsa çalışamazlardı

Bak

• quote:

Orijinalden alıntı: yogi22

Hocam derslerde türkçe konuşulduğu için belki biraz unutma gibi bir durum olabilir ama biraz tekrarla tekrar hatırlanır yurtdışında yüksek lisans başvuruları içinde başvururken bir engel teşkil etceğini pek zannetmiyorum sonuçta toefl puanına bakıcaklar zaten tobb'dan mezun olup yurtdışında çalışan birsürü kişi var öyle olsa çalışamazlardı

Peki hocam tekrar teşekkürler. Yazıcam gibi muhtemelen

Bir de bir arkadaşım Bilkent Psikoloji ile Tobb hukuk arasında kaldı. İkisi de ücretli bu arada. O konuda bir bilginiz var mı? Hangisini seçmeli sizce?

Yurtdışı kovalamak gibi bir amacı var da. Kararsız o da.

Ya da bilgisi olan başka arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Hocam valla çok bir bilgim yok ama yasalar farklı olduğu için burdaki hukuktan mezun olunca yurt dışında pek çalışma imkanı yok diye biliyorum belki yüksek lisansla filan olabilir ama dediğim gibi pek bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem arkadaşınız araştîrsın o konularda bilgili kişilere sorsun

• Uzun uzun yazmayacagim ama muhendislik egitimini tedin gayet iyi biliyorum.Kolay ve rahat bir okul.Bos bos ted fanboylugu yapmanin anlami yok.Objektif yorum yapmayacak yapmasin arkadasim gülünç oluyor sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.